duzenim bozuldu yardim lutfen :(

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba 6 bucuk hamileligimde ilk defa bu ay uyku duzenim asiri bozuldu sabah 5 e kadar oturup aksam 3-4 gibi uyaniyorum bazen de 2 yi buluyo bu uyanmalarim calisan bi anne adayiydim ama su aaralar bebek buyudugu icin zorlaniyorum diye isten ayrildim gunduz surekli uykum var ama gece yok acaba diyorum uzun suredir calisan biri olarak yorgunluklarim yeni yeni mi cikiyo ortaya ? Uykumu duzene sokmak icin ne yapabilirim gercekten sinirlerim bozuldu artik yasadigim gunu anlamaz oldum

Bence biraz hamileliğin etkisinden olabilir ama sen yinede bebeğin için sabah uyan kahvaltını öğlen yemeğini kaçırma derim günü yaşa kendi sağlığın ve bebişin için zorlayacaksın artık uyumayarak bi şekilde eski düzenine dön derim cnm

dayan bir gün akşam uyursun tekrar:KK70: ve ben şuna inanıyorum gece uyumayan annenin bebeği gece uyumuyor. ama biliyormusun benim tüm gün uykum vardı:KK70:

benimde bozulmuş tatlim uykumu tam olarak alamiyorum malesef :KK43: sol tarafa yatiş Zor oluyo bena sirt ustude yatamiyorum sağa dönüp yatmak daha rahat

Benimde en korktugum sey dogunca kiziminda gece uyumamasiydi doktoruma sordum tabiki tibben oyle bisey yok bebekler anne karninda gece gunduz kavramini bilemiyo cani istedigi her saatte anne karninda uyur dogunca da etkilenmez dedi rahatladim :) zaten masallah bana sorun cikarmayan bi bebek rahat hamilelik geciriyorum simdi duzenim daha tuhaf olmaya basladi sabah 10 gibi kalkiyorum bu sefer de ogleden sonra uykum geliyo 2 gibi uykuya yenik dusuyorum bazen sonra gece uyumasi yine zor oluyo napicam bilmiyorum sabah erken kalkmak da cozum olmadi :KK43:

Biri benden bahsetmiş sanki :KK43: benimde öyle sol yanım uyuşukluk ve karıncalanmadan dolayı beter sırt üstü yasak sağ yanım yatmaktan çürümüş gibi kulak kepcem bile ağrıyor hep aynı yöne yata yata. Uyku desen gündüz var gece yok. 5 gibi yatıp 12 de uyaniyorum ama eşimi gönderirken 1 bardak süt ve 3 kasık pekmez içiyorum çok aç kalmayayim diye. Süt de gaz yapıyor karın ağrısı cabası. Zor zor ama napalım onlar sağlıkla gelsin de yeter ki.

Aynen oyle bende sut yogurt ayran ne varsa iciyorum hem bebegim icin hemde belki uykum gelir diye bide gece mide yanmasi var bende uykusuzlugun ustune tam oluyo :KK43:

X