perdeye yanaşman lazım görünmesi için yoksa niye görünsünBenim hem kuzey hem dibimizde sitenin diğer binası vargüneşlik açmaya çekiniyorum karşı binadan evin içini görürler diye. Bende saat 4 te ışık açıyorum fotoğrafta güneş alan ferah gibi duruyordu
Şunun ipliği inesine geçirene kadar kaç takla atıyorumBatacak yerlere zoom yapıyorum eskisi gibi şahin değilim ben deEfser İn ahı bunlar
İnşallah ihtiyacım var gerçekten en son yaptırmamin üzerinden 4 yıl geçmiştirGonulmeyvesi 2024 yılında 3 gün altın günü var. 27 şubat , 23 temmuz ve 19 Kasım
Nasiplenebiliriz inşaAllah
İyi yaşamış yine orkiden kökleri de ışık görmeliymiş o yüzden şeffaf saksıya dikiyoruz. Alt kökler büyüyememişse belki o yüzden hava köklerini çok uzatmıştır3 yıldır seramikte
Amin canım inşallahYine az da olsa güneş alıyor benim ama yansıma olarak hava güzelse sabah saat 10 gibi teker teker odalara biraz suzuluyor sonra bitiyor
Benim genelde kamera ışığı sana iki farkı foto ile gösteririm bi ara
Rabbim gönlüne göre güzel bi ev nasip etsin sana bana hepimize
Desensiz dümdüz perde ya huylanıyorum kendi kendime görünür mu diyeperdeye yanaşman lazım görünmesi için yoksa niye görünsün
Benim salonunda dümdüz. Birini bekliyordum nasilsa gözükmem diye perde arkasindan bakiyordum. Asagidaki bana el salladiDesensiz dümdüz perde ya huylanıyorum kendi kendime görünür mu diye
Olabilir ben çıkarayım o zamanİyi yaşamış yine orkiden kökleri de ışık görmeliymiş o yüzden şeffaf saksıya dikiyoruz. Alt kökler büyüyememişse belki o yüzden hava köklerini çok uzatmıştır
Ben gelirim her zamanki gibi mutfak kaldıEvet kızlar 3 günlük birikmiş ise başlıyorum maratona gelen varmi?
Başlangıç 13:24
Bende hızlıca her yeri toplayıp mutfağa giricemBen gelirim her zamanki gibi mutfak kaldı
bende hariç sadece kepek ekmeği yiyorum okadar diyet sayılmazTopikte hemen hemen herkes diyette sanırım
Ben hariç
hay maşallah nede güzel açmış
Kilo almışım kışlıklar sıkıyor daSende mi nane?
Kız yok niye gözüksün aşırı mı yakın cam?Desensiz dümdüz perde ya huylanıyorum kendi kendime görünür mu diye
Anaa ben bu mesajın resmini yeni gördüm ne gizel kumaş o ince tül gibiŞunun ipliği inesine geçirene kadar kaç takla atıyorumgüya kakıllı mercek
Bugün mü geliyor misafirSelam kızlar
Gerçek anlamda selam vermeye girdim , yaptıklarımı bile yazamıyorum
Veee gidiyorum sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?