Allah kabul etsinHayırlı sahurlarbu sefer yanık tostum yok sıcak sütüm var
Aynen bende çok zor su içiyorum malesefO Kadar suyu içerken fenalık geldi 3 lt icenler nasil yapiyor acaaba? Buna da taze nane limon falan katıp iciyorum
o zaman araya giriyim ben balık burcuyumBu kadar yengeç nasıl denk gelmişiz Masallah
tek deilsin canım bende varımTek balık burcu olarak herkesi gözlerimi kısıp okudum
Hayırlı sahurlarbu sefer yanık tostum yok sıcak sütüm var
Allah kabul etsin kızlar oruçlarınızı bende yarın tutucam inşallahALLAH kabul etsin bonusumbende yeşillikler eşliğinde sahur yaptım
Geçmiş olsun canım dikkat et sen yat eşin baksın sanaGünaydıınngrip uyandım burnum genzim yanıyor şelale gibi akıyor başım ağrıyor, eşimde rahatsız uyandı işe gitmedi bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı kim kime bakacak acaba tahminim ektedir
Geçmiş olsun o yine ilacını rahat alır sen hemen alamazsın Allah kolaylık versinGünaydıınngrip uyandım burnum genzim yanıyor şelale gibi akıyor başım ağrıyor, eşimde rahatsız uyandı işe gitmedi bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı kim kime bakacak acaba tahminim ektedir
Geçmiş olsunGünaydıınngrip uyandım burnum genzim yanıyor şelale gibi akıyor başım ağrıyor, eşimde rahatsız uyandı işe gitmedi bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı kim kime bakacak acaba tahminim ektedir
Geçmiş olsun canım dikkat et sen yat eşin baksın sana
Allah razı olsun sağolun hanımlarGeçmiş olsun o yine ilacını rahat alır sen hemen alamazsın Allah kolaylık versin
Sağolasın ablaGeçmiş olsun
Akşam Kızlarla ilgilendiğini düşündümDün akşam uğrayamadım kp rahatsız oldu biraz hastaneye falan götürdüler.
Biz de orda bekledik.
Şu an iyi evde.
Çok ciddi bir şey atlatmış muhtemelen pıhtı gibi.
Her şey herkes bir anda değişebiliyor bizden ala aciz yok
Evde canım. Bugün kendi dr larına da gidicek.Akşam Kızlarla ilgilendiğini düşmdüm
Çok geçmiş olsun kuzum şimdi evde mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?