Yukselenle alakalı galibaÖyle temiz yıkıyoda odamı toplayım düzenli olayım hevesi yok daha
Yükseleni yayYukselenle alakalı galibayengeç falan mı
Benim temizlik motivasyonum misafir gelirse oluyordu buraya yazdıktan sonra daha motive oldum titiz hanımları gördükçe yapasım geliyorYükseleni yay
Ben yengeç ama düzeni çok severim sadece canım yapmak istediği zaman yaparım bide enerji lazım
Egzersiz yapamadımMutfak temiz️
15 dk leslie + günlük egzersiz yapıldı️
1.5 ltden fazla su içildi️
O Kadar suyu içerken fenalık geldi 3 lt icenler nasil yapiyor acaaba? Buna da taze nane limon falan katıp iciyorumEgzersiz yapamadım
Suyu da 1 litre anca icmisimdir
Bende içemiyorum ya yemek yeyince içerim sonrasında bu kadar. Yazın sıcakta içiliyor da kışın gitmiyor yaO Kadar suyu içerken fenalık geldi 3 lt icenler nasil yapiyor acaaba? Buna da taze nane limon falan katıp iciyorum
Aynen bildiğin midem bulanıyor. Böyle bulgur kısır falan yiyince çok içiyorum da neyseBende içemiyorum ya yemek yeyince içerim sonrasında bu kadar. Yazın sıcakta içiliyor da kışın gitmiyor ya
Ahahahha su içmek için yiyelimAynen bildiğin midem bulanıyor. Böyle bulgur kısır falan yiyince çok içiyorum da neyse
Bende yengecYengeç kardeşimmmm pamuğumda yengeç bende yengeçç
Ay bide başak olunca sanki titiz olmak zorunluluğu var gibi oluyor dimibir başak kendi istemedigi birseyi asla yapmaz kendinin keyfini beklemek lazim. Buda ufak bir ayrinti
ALLAH kabul etsin bonusumHayırlı sahurlarbu sefer yanık tostum yok sıcak sütüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?