Evet valla öyle oldu kimi duysam pıhtı attı aşısı vardı diyolar Rabbim esirgesinEvde canım. Bugün kendi dr larına da gidicek.
Covidin bıraktığı pıhtı mirası genç yaşlı farketmiyor
Geçmiş olsun bonus Allah beterinden korusunDün akşam uğrayamadım kp rahatsız oldu biraz hastaneye falan götürdüler.
Biz de orda bekledik.
Şu an iyi evde.
Çok ciddi bir şey atlatmış muhtemelen pıhtı gibi.
Her şey herkes bir anda değişebiliyor bizden ala aciz yok
Geçmiş olsunGünaydıınngrip uyandım burnum genzim yanıyor şelale gibi akıyor başım ağrıyor, eşimde rahatsız uyandı işe gitmedi bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı kim kime bakacak acaba tahminim ektedir
Geçmiş olsunDün akşam uğrayamadım kp rahatsız oldu biraz hastaneye falan götürdüler.
Biz de orda bekledik.
Şu an iyi evde.
Günaydıınngrip uyandım burnum genzim yanıyor şelale gibi akıyor başım ağrıyor, eşimde rahatsız uyandı işe gitmedi bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı kim kime bakacak acaba tahminim ektedir
Çok geçmiş olsun RABBİM şifa versinDün akşam uğrayamadım kp rahatsız oldu biraz hastaneye falan götürdüler.
Biz de orda bekledik.
Şu an iyi evde.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inşallahDün akşam uğrayamadım kp rahatsız oldu biraz hastaneye falan götürdüler.
Biz de orda bekledik.
Şu an iyi evde.
Eşim olmadı bende sen olmasan bende olmam dedim olmadım o zaman çok söyledim herkes oldu bizdemi olalım diye inatla olmadıBu pıhtı atma çok çoğaldı yada kalp krizi. Babamın ilk acile girişinde de abime demişti doktor aşı olmuş muydu diye
Bence iyi olmuş. Bizde olmadik eşimle, çok linç yedik olmadiğımiz icin olsun pişman değilimEşim olmadı bende sen olmasan bende olmam dedim olmadım o zaman çok söyledim herkes oldu bizdemi olalım diye inatla olmadı
İyiki dinlemişim çevremde herkes oldu bizim aşımız yok demeye korkuyordumBence iyi olmuş. Bizde olmadik eşimle, çok linç yedik olmadiğımiz icin olsun pişman değilim
Geçmiş olsun
Allah razı olsun hanımlar sağolunÇok geçmiş olsun RABBİM şifa versin
Çok geçmiş olsun abla Rabbim muhafaza eylesinDün akşam uğrayamadım kp rahatsız oldu biraz hastaneye falan götürdüler.
Biz de orda bekledik.
Şu an iyi evde.
Çok geçmiş olsun inşallahDün akşam uğrayamadım kp rahatsız oldu biraz hastaneye falan götürdüler.
Biz de orda bekledik.
Şu an iyi evde.
Bizde olmadık eşimle çevremde herkes nasıl linçledi olmadık diye şimdi haklıymışsınız keşke bizde olmasaydık diyorlarBence iyi olmuş. Bizde olmadik eşimle, çok linç yedik olmadiğımiz icin olsun pişman değilim
Herkesin kendi hür iradesi sonucta ya.Bizde olmadık eşimle çevremde herkes nasıl linçledi olmadık diye şimdi haklıymışsınız keşke bizde olmasaydık diyorlar
geçmiş olsun Allah şifa versin ilaçta kullanamazsın şimdi sen bol bol meyve ye c vitamin olsunGünaydıınngrip uyandım burnum genzim yanıyor şelale gibi akıyor başım ağrıyor, eşimde rahatsız uyandı işe gitmedi bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı kim kime bakacak acaba tahminim ektedir
geçmiş olsun canım Allah şifa versinDün akşam uğrayamadım kp rahatsız oldu biraz hastaneye falan götürdüler.
Biz de orda bekledik.
Şu an iyi evde.
Geçmiş olsun BonusDün akşam uğrayamadım kp rahatsız oldu biraz hastaneye falan götürdüler.
Biz de orda bekledik.
Şu an iyi evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?