Hayırdır inşallahbende seniii
Umarım bende evde olmam telefonun başında bekliyorum arayan olsun diye
Evde yokum yazınca sen, bende iftara davet edilsem diye şeyettimmHayırdır inşallah
HeeEvde yokum yazınca sen, bende iftara davet edilsem diye şeyettimmarayan olur belki telefon elimde espirik yaptım
Gülüşe hastayım
Geçmiş olsun canım. Gece mi öksürüyor sadece bir de süt içiyor muBenim oğlanın öksurügüne bi çare buladim.sabaha kadar öğürdü ya.doktor cigerinde bise yok alerji doktoruna götur dedi.randevu okulun açıldığı hafta.ama cocuğun cigeri parçalandı.
Birazdan sağlik ocagina goturecem bi ilacyazsin hiç rahatlamazsa acile göturecem.
Ben böyle öksüruk ömrü hayatimda görmedim
Alerji testi yapilacak canim .muhtemelen toz akarlarına çikar heralde. Benimde var alerji ilacim oda uyku yapiyorGeçmiş olsun allah şifa versin benim küçük kızda alarjiden öksürüyor yazlı kışlı uyku veren bir ilacı var geceleri onunla rahatlıyor
Amin canimÇok geçmiş olsun yavrunun Rabbim acil şifalar versin
Her saniye öksürıyor.gece artik kusacakti resmen.balli limonlu süt verdimGeçmiş olsun canım. Gece mi öksürüyor sadece bir de süt içiyor mu
Birazdan yapicam canim sagol aminOy yavrum çok geçmiş olsun, sırtına ve göğüsüne ılık zeytinyağına karabiber katıp sür sonra ılık bez koy faydası olur inşaAllah
aynen oyle canim ama bi oksürük ki korkunc vaziyetteÇok geçmiş olsun RABBİM şifa versin deren maalesef salgın var, kimi duysam hasta
Amim canimGeçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kimle konuşsam hep öksürüyorlar kardeşimde öyle kuru öksürügü var 1 haftadır geçmediAllah herkese şifa versin inşallah
Odasını akşam üzeri havalandır iyi gelir kokulu şeylerden de uzak dursunAlerji testi yapilacak canim .muhtemelen toz akarlarına çikar heralde. Benimde var alerji ilacim oda uyku yapiyor
Ay canim gorecen beni.hergün odasıni temizliyorum.surekli yorgani carsafini yikiyorum.bu gün yine saglikocagindan dönduk dipköse odasini temizledim yorgani yıkandi.yatagin altini üstünü süpurdüm.böyle odayi inceliyorum acaba alerji yapan bise varmi diye.en son acaba montunmu alerji yapiyor demişim oğlum gülüyor yeter anne herseyden şüphelendinOdasını akşam üzeri havalandır iyi gelir kokulu şeylerden de uzak dursun
Neden canim hastamisınUyandım evi havalandırdım sadece
Kahvaltı hazırladım bulaşığı duruyo makinada temizler var boşaltmaya halim yok
Yemeğim yok
Uyumak istiyorum üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?