- 1 Aralık 2021
- 14.849
- 54.045
- 548
- 35
Geçmiş olsun allah şifa versin benim küçük kızda alarjiden öksürüyor yazlı kışlı uyku veren bir ilacı var geceleri onunla rahatlıyorSagol canim inan denemediğim bise kalmadi.ne derlerse yaptım. Kekik,palaza,kozalak şurubu,balli limonlu sut,balli limon,balli ılık su,harnip pekmezi soğuk sıkım.daha neleri.kendi alerji ilacimdan bile verdim dayanamadim ama yok .nolcak bilmiyorum
geçmiş olsun Allah şifa versin ilaçta kullanamazsın şimdi sen bol bol meyve ye c vitamin olsun
Geçmiş olsun canım
Amin Allah razı olsun sağolun hanımlarGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Oy yavrum çok geçmiş olsun, sırtına ve göğüsüne ılık zeytinyağına karabiber katıp sür sonra ılık bez koy faydası olur inşaAllahBenim oğlanın öksurügüne bi çare buladim.sabaha kadar öğürdü ya.doktor cigerinde bise yok alerji doktoruna götur dedi.randevu okulun açıldığı hafta.ama cocuğun cigeri parçalandı.
Birazdan sağlik ocagina goturecem bi ilacyazsin hiç rahatlamazsa acile göturecem.
Ben böyle öksüruk ömrü hayatimda görmedim
Çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin deren maalesef salgın var, kimi duysam hastaBenim oğlanın öksurügüne bi çare buladim.sabaha kadar öğürdü ya.doktor cigerinde bise yok alerji doktoruna götur dedi.randevu okulun açıldığı hafta.ama cocuğun cigeri parçalandı.
Birazdan sağlik ocagina goturecem bi ilacyazsin hiç rahatlamazsa acile göturecem.
Yaa çok sevindim loraBugun aç uyanmadım vücut alısıyor galibaa
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kimle konuşsam hep öksürüyorlar kardeşimde öyle kuru öksürügü var 1 haftadır geçmediBenim oğlanın öksurügüne bi çare buladim.sabaha kadar öğürdü ya.doktor cigerinde bise yok alerji doktoruna götur dedi.randevu okulun açıldığı hafta.ama cocuğun cigeri parçalandı.
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah2 biontec aşılıyım ben. Annemi covidden kaybettim onun baskısı çoktu üstümde hem aşıdan hem aşı olmamaktan korktum sonuçta oldum.
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun2 biontec aşılıyım ben. Annemi covidden kaybettim onun baskısı çoktu üstümde hem aşıdan hem aşı olmamaktan korktum sonuçta oldum.
Sahurda buluşalım, iftarda ne var bu akşamEşim izinli birkaç gün az uğrarım belki ama uğrarım
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun2 biontec aşılıyım ben. Annemi covidden kaybettim onun baskısı çoktu üstümde hem aşıdan hem aşı olmamaktan korktum sonuçta oldum.
Seni yiyerim penyezSahurda buluşalım, iftarda ne var bu akşam
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun2 biontec aşılıyım ben. Annemi covidden kaybettim onun baskısı çoktu üstümde hem aşıdan hem aşı olmamaktan korktum sonuçta oldum.
Seni yiyerim penyeziftara evde olmam sanırım şu an sadece tarhana çorbası var evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?