Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım

Evde canım. Bugün kendi dr larına da gidicek.
Covidin bıraktığı pıhtı mirası genç yaşlı farketmiyor
bana iş yeri doktorum covid geçirdiysen mutlaka bi kaç ay kan sulandırıcı iç demişti bende içtim çünkü kanda koyulaşma yapıyomuş

Benim oğlanın öksurügüne bi çare buladim.sabaha kadar öğürdü ya.doktor cigerinde bise yok alerji doktoruna götur dedi.randevu okulun açıldığı hafta.ama cocuğun cigeri parçalandı.
Birazdan sağlik ocagina goturecem bi ilacyazsin hiç rahatlamazsa acile göturecem.
Ben böyle öksüruk ömrü hayatimda görmedim

çok geçmiş olsun Allah şifalar versin

Gecmis olsun canim. Öksürük ilaçlari çok fayda etmiyor sırtını zeytinyaği ile yağlayip sicak ütülü havlu mu koysan?

Gecmis olsun canim. Öksürük ilaçlari çok fayda etmiyor sırtını zeytinyaği ile yağlayip sicak ütülü havlu mu koysan?
Sagol canim inan denemediğim bise kalmadi.ne derlerse yaptım. Kekik,palaza,kozalak şurubu,balli limonlu sut,balli limon,balli ılık su,harnip pekmezi soğuk sıkım.daha neleri.kendi alerji ilacimdan bile verdim dayanamadim ama yok .nolcak bilmiyorum

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Kızlar bende aşı olmadım hamileyken 7 aylıkken korona oldum emzirdigim için sonrasında yaptırmadım ama ailede herkes mecburiyetten yaptırdı Rabbim muhafaza etsin
Bir seferinde dis doktoruna gitmiştim asın varmi dedi hayır emziriyirum dedim artık emzireblwr de yaptırabiliyor demişti ve hastalıklı gibi davranmisti, kanal tedavisini 10 dk da yapmıştı ve onun yaptığı kanalim da kırıldı kenarı

Bu arada
Covid aşısı olanların hacamat yaptırması tavsiye ediliyor

Çok geçmiş olsun yavrunun Rabbim acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…