- 2 Ağustos 2013
- 38.268
- 128.261
- 798
Geçmiş olsun canımGünaydıınngrip uyandım burnum genzim yanıyor şelale gibi akıyor başım ağrıyor, eşimde rahatsız uyandı işe gitmedi bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı kim kime bakacak acaba tahminim ektedir
bana iş yeri doktorum covid geçirdiysen mutlaka bi kaç ay kan sulandırıcı iç demişti bende içtim çünkü kanda koyulaşma yapıyomuşEvde canım. Bugün kendi dr larına da gidicek.
Covidin bıraktığı pıhtı mirası genç yaşlı farketmiyor
biz mecburen olduk iş yerine aşısız almıyolardı. hemde 3 kez oldum. Rabbim korusun herkesiBence iyi olmuş. Bizde olmadik eşimle, çok linç yedik olmadiğımiz icin olsun pişman değilim
Bizide vatan haini ilan etmişti yakın aile üyelerimHerkesin kendi hür iradesi sonucta ya.Halamda bize teröristten ne farkınız var demişti
Herkesin kendi hür iradesi sonucta ya.Halamda bize teröristten ne farkınız var demişti
Dün bende az şiştim çok rahatsız olmadım akşam yedi gibi yoğrut ekmek yedim Onla yattımBugun aç uyanmadım vücut alısıyor galibaa
Aynen.son aylarda surekli kalp krizi haberi duyuyorum.annem gil sürekli cenazede lerBu pıhtı atma çok çoğaldı yada kalp krizi. Babamın ilk acile girişinde de abime demişti doktor aşı olmuş muydu diye
çok geçmiş olsun Allah şifalar versinBenim oğlanın öksurügüne bi çare buladim.sabaha kadar öğürdü ya.doktor cigerinde bise yok alerji doktoruna götur dedi.randevu okulun açıldığı hafta.ama cocuğun cigeri parçalandı.
Birazdan sağlik ocagina goturecem bi ilacyazsin hiç rahatlamazsa acile göturecem.
Ben böyle öksüruk ömrü hayatimda görmedim
Gecmis olsun canim. Öksürük ilaçlari çok fayda etmiyorBenim oğlanın öksurügüne bi çare buladim.sabaha kadar öğürdü ya.doktor cigerinde bise yok alerji doktoruna götur dedi.randevu okulun açıldığı hafta.ama cocuğun cigeri parçalandı.
Birazdan sağlik ocagina goturecem bi ilacyazsin hiç rahatlamazsa acile göturecem.
Aynen ikindi corba icmistim onunla duruyordum. Eksilere şu anlık faydası olmasa da kendimi daha hafif hissediyorumDün bende az şiştim çok rahatsız olmadım akşam yedi gibi yoğrut ekmek yedim Onla yattım
Sagol canim inan denemediğim bise kalmadi.ne derlerse yaptım. Kekik,palaza,kozalak şurubu,balli limonlu sut,balli limon,balli ılık su,harnip pekmezi soğuk sıkım.daha neleri.kendi alerji ilacimdan bile verdim dayanamadim ama yok .nolcak bilmiyorumGecmis olsun canim. Öksürük ilaçlari çok fayda etmiyorsırtını zeytinyaği ile yağlayip sicak ütülü havlu mu koysan?
2 öğün en güzeliAynen ikindi corba icmistim onunla duruyordum. Eksilere şu anlık faydası olmasa da kendimi daha hafif hissediyorum
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinGünaydıınngrip uyandım burnum genzim yanıyor şelale gibi akıyor başım ağrıyor, eşimde rahatsız uyandı işe gitmedi bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı kim kime bakacak acaba tahminim ektedir
Yaa çok geçmiş olsun Rabbim acilen şifalar versinDün akşam uğrayamadım kp rahatsız oldu biraz hastaneye falan götürdüler.
Biz de orda bekledik.
Şu an iyi evde.
Çok ciddi bir şey atlatmış muhtemelen pıhtı gibi.
Her şey herkes bir anda değişebiliyor bizden ala aciz yok
Çok geçmiş olsun yavrunun Rabbim acil şifalar versinBenim oğlanın öksurügüne bi çare buladim.sabaha kadar öğürdü ya.doktor cigerinde bise yok alerji doktoruna götur dedi.randevu okulun açıldığı hafta.ama cocuğun cigeri parçalandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?