- 13 Mart 2019
- 16.263
- 63.627
- 598
Gerçekten çok.etkili anlatmış Allahim bize yardım etsin maddi manevi tüm işlerimiz de tembellik hastalığından beni ve isteyen herkesi kurtarsiniçim ürperdi
AminGerçekten çok.etkili anlatmış Allahim bize yardım etsin maddi manevi tüm işlerimiz de tembellik hastalığından beni ve isteyen herkesi kurtarsin
Oynatmamamak için metipolden bir şey verirler belkiEttim ya sabah deneyim dedim simdi de kapiya bakmak durumunda kaldim. Daha kalkmam
Düştüm abla ayagım incindi biraz tesekkur ederim
Benim bir namaz topiğim vardı günlük gibi aslında bildirim mi yapsak birimizi dürtmüş oluruzAminnamaz konusunda çok tembelim başlıyorum düzenli kılıyorum adet olduktan sonra başlayamıyorum ha bugün başlarım ha yarın başlayım diye diye günler geçiyor
Sen bir görünüp bir kayboluyon hemşom yoğunmusunIyi günler kızlar
Bileklik gibi bisey sardi dün kkalın baya cikarma 3 gün dedi o sarili işte.Oynatmamamak için metipolden bir şey verirler belki
Kuzum kıpırtatmaman lazımki kaynasın çok dikkat et çatlağa kırıktan daha çok dikkat etmen lazımBileklik gibi bisey sardi dün kkalın baya cikarma 3 gün dedi o sarili işte.
Yook daha kimildamam ya.Ilikli kemik suyu demistin dimi paça çorbasi ic demisti annemde ikisini de tüketeyim bakalimKuzum kıpırtatmaman lazımki kaynasın çok dikkat et çatlağa kırıktan daha çok dikkat etmen lazım
İyileş daha kavanoz yıkıyacağız bu gelişimde olmadıInsan ne istediğini ne söyledigine dikkat etmeli ve hayir konuşmaliymis gercekten. 2 3 gun önce ay bir yatsam da kalkmasam keşke demistim
içinde kolejen var tansyonuna dikkat ederek iç kuzum şifa olsun inşallahYook daha kimildamam ya.Ilikli kemik suyu demistin dimi paça çorbasi ic demisti annemde ikisini de tüketeyim bakalim
Ilac kullaniyorum artik insallah yukselmez. Babanem yukseletecek bisey yedigi zaman 2 3 tane yutarim derdiiçinde kolejen var tansyonuna dikkat ederek iç kuzum şifa olsun inşallah
Deme öyleIlac kullaniyorum artik insallah yukselmez. Babanem yukseletecek bisey yedigi zaman 2 3 tane yutarim derdi
Olabilir ablaBenim bir namaz topiğim vardı günlük gibi aslında bildirim mi yapsak birimizi dürtmüş oluruz
Tansiyonunda mı varIlac kullaniyorum artik insallah yukselmez. Babanem yukseletecek bisey yedigi zaman 2 3 tane yutarim derdi
Canım günlük gibi olsa senin için iyi olur aslında hepimizde eksiklikler var inşallah hakkıyla yapabiliriz dua edelimAminnamaz konusunda çok tembelim başlıyorum düzenli kılıyorum adet olduktan sonra başlayamıyorum ha bugün başlarım ha yarın başlayım diye diye günler geçiyor
Aa bak ne güzel olur buraya bağlantısını koysan güzel olur benim içinde vakti bazen çok geçe kalıyor hemen vaktinde kılıp yazmak için güzel.bi teşvik olabilirBenim bir namaz topiğim vardı günlük gibi aslında bildirim mi yapsak birimizi dürtmüş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?