ev yoğurdu ve haşlanmış yumurtadada kalsiyum var benim oğlum 2014 te 3.kattan düştü iki ayak topuğuda parçalandı 3 ay yattı hep kemik suyuna çorbalar bide ev yoğurdu haşlanmış yumurta yaptım doktor bile şaşırmıştı 3 ayda iyileştiğine kırık çoktu bizim Allah bize bağışladı çok şükürYook daha kimildamam ya.Ilikli kemik suyu demistin dimi paça çorbasi ic demisti annemde ikisini de tüketeyim bakalim
Sende mi biri geleceği zaaman kitleniyorsunÜşüyorum sürekli yatmak istiyorum
Canim hiçbir şey yapmak istemiyor
Maraton yapan varmi arkadaşlar
Bende üşüyorum ya yatmak istiyorum bugün hava kapalı soğuk hiç bi şey yapasım yok resmenÜşüyorum sürekli yatmak istiyorum
Canim hiçbir şey yapmak istemiyor
Maraton yapan varmi arkadaşlar
Aynen yaa niye böyle oluyorum bilmemSende mi biri geleceği zaaman kitleniyorsun
Ben şimdi kalkıyorum yeter artıkBende üşüyorum ya yatmak istiyorum bugün hava kapalı soğuk hiç bi şey yapasım yok resmen
bu ara giremedimTesekkur ederim nane nerelerdesin
Haftasonu girmedim sadeceSen bir görünüp bir kayboluyon hemşom yoğunmusun
Hayırlı olsunHaftasonu girmedim sadece
Kız isteme ve nişan vardı
Telefonu mu kırdı küçük cuma günü de ekranı değişti geldi bir süre de o zaman girmedim
Yok kaybolmam özlüyorum sizleriHayırlı olsungözden kaybolma
Bu ara benimde ihtiyacım var edeyim
Bende 2. Kez calıstıyorum çamaşır makinesini ortalığı filan topladım üstten süpürdüm biraz oturuyum yemek yapıcam. Kolay gelsin canımBen şimdi kalkıyorum yeter artık
Oğlum uyanana kadar etrafı toplarım
Çamaşır atayım bi posta yıkansın
Mutfakta pek bisey yok yemek hazırlığı yapacam sadece
Hayırlı olsun nane kimi nişanladınızHaftasonu girmedim sadece
Kız isteme ve nişan vardı
Telefonu mu kırdı küçük cuma günü de ekranı değişti geldi bir süre de o zaman girmedim
Eşimin kuzenin nişanıydı kız tarafıydık erkek tarafı da tanıdığımız kişilerdiHayırlı olsun nane kimi nişanladınız
Hayırlı olsunEşimin kuzenin nişanıydı
Amin InşallahHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?