- 1 Aralık 2021
- 14.913
- 54.341
- 548
- 35
Nostalji isteğini daha farklı şeylerde mi kullansanBi zikirmatik vardi bekarken kullananiz var miydi? Böyle demirdi cok ağır el bombasini andiriyordu. Şakır şukur ses cikiyooduyurtta kizlarla gece yatarken her defasinda krize giriyoduk aklima geldi ondan bulsam
Kocamı balkona kilitlersem inşallah seninleyim. Hava alsın diye yanlış anlamayın ayak altında dolaşmış hissi hiç vermez çünküYarın bir iş yapasım var ki sormayın sizin yok mu yanıma yoldaş arıyorumm
şöyle bir odaya dalsak, kapı, pencere, tül, duvar, koltuk, petek, masa, kitaplık ne varsa, yer zeminini de süpürgelikler dahil elimizle havluyla gıcır gıcır bi silsekohhhhh missssss
Yazık adama çay çekirdek de ver bari canı sıkılmasınKocamı balkona kilitlersem inşallah seninleyim. Hava alsın diye yanlış anlamayın ayak altında dolaşmış hissi hiç vermez çünkü
Ayyy iyi fikirmiş dur bende balkona kilitleyeyimKocamı balkona kilitlersem inşallah seninleyim. Hava alsın diye yanlış anlamayın ayak altında dolaşmış hissi hiç vermez çünkü
Çiçeklerimi çok sever onlarla vakit geçirsinYazık adama çay çekirdek de ver bari canı sıkılmasın
Bugünden söyleyip sevindireyimÇiçeklerimi çok sever onlarla vakit geçirsin
ben kullanmadım ama birinde görmüştüm herhalde
Bedenen felç olan bir
Namaz farz zikir yanlış anlamazsanız kabiliyeti olan verilirmiş. Örneğin benim müziğe kabiliyetim yok tuttursam illa müzik yapacağım diye gitsem özel bir hocaya eğer vicdanlı biriyse yani para için bir şeyler yapan birisi değilse bana der ki sen yeteneğin yok vakit kaybi olur bilmem anlatabildim mi. Namaz farz zikir farz değil üstelik eğer işaret abi kazada koptu ya da doğuştan yok felçli gibi gibi diğer parmaklarla zaten zikir çekilmesi neredeyse imkansız üstelik işaret parmağı kalp ile alakalı ise işaret parmağıyla zikir çektikçe hem maddenin hem manen kalbe etkileniyorsa yani zikirin amacı olan Allah ulaşmada önemliyse işaret parmağı olmayana ders verilmemesi mantıklı gelmezmi ??Bedenen felç olan birinin göz imasıyla bile namaz kılabileceği gerçeği varken tarikatın parmak yüzünden ders vermemesi aşırı saçma ve itici şekilci bir bakış açısı.
İşaret parmağıyla kalp arasındaki bağlantıya lafım yok ama gerisi garip S Sifayildizi
Ama bu İslam diniyle bağdaşmıyor benim zinhimde gönlümde şu cahil aklımda.Namaz farz zikir yanlış anlamazsanız kabiliyeti olan verilirmiş.
Kocam dahil herkes evde olacak ama böyle bir iş yapma isteği ve ihtiyacı var bende Penyezciim.Yarın bir iş yapasım var ki sormayın sizin yok mu yanıma yoldaş arıyorumm
şöyle bir odaya dalsak, kapı, pencere, tül, duvar, koltuk, petek, masa, kitaplık ne varsa, yer zeminini de süpürgelikler dahil elimizle havluyla gıcır gıcır bi silsekohhhhh missssss
Ben foşur foşur bir istiyoruuum ki sormaaYarın bir iş yapasım var ki sormayın sizin yok mu yanıma yoldaş arıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?