- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Sırt ağrılarına mesela iyi geldimi limonummmBende 16 gündür düzenli yapıyorum tinnoşum iyi geliyor
Benim bi tarafın vidası cıktı diger taraf sıkıymış baya çekince diger tarafa baskı olmus oranında plastiği kırıldı garantisi var olmasa bile yapıştırıcı kurtarmazdı baya kötü olduBenim ki de kırılmıştı garantisi geçmişti kemik gibi tutan üzerine sprey sıkılan yapıştırıcı ile yapıştırdım
Hosbuldumm çok teşekkür ederimmAldık nolucu
Ay hoş geldinn bende bir heyecanlandim
İki arkadaş yönetiyoruz. Takiple ilgilenen arkadaşımın yapabileceği kadar üyeyi alıyoruz. Küçük çocuk var ikimizde de. Gelmek isteyen herkes gelebilir tabi de. Liste olayı o şekilde
Geçmiş olsun canım❤Bonusum bugün de gittim ortopediyeHastanede çalışmanın artı yönü işte
Biraz geçti ama istediğim gibi olmadı.Kesinlikle pilates ya da yüzme dedi doktor
Bende pilatese başlıyorum bonusumm
Yaaa harikasın hemşiremm fit bebeksu mu olacan senBen duvar pilatesi yapiyorumm, popomm
İnşallah tinnosummYaaa harikasın hemşiremm fit bebeksu mu olacan sen
Görmeyeli Ziyaya benzemişsin senKalmiyoooooo
Yapalımm bebeğimm yaptıgın hareketleri at banaİnşallah tinnosummbirlikte olalım
Ben de başlayayım yani hareketleri ona çevireyim inşallah ya dürt beni ama
Görmeyeli Ziyaya benzemişsin sen
Gsfshsgsgs kız valla bak diğer aldıklarımı beğenmedim ama bu hojdurGörmeyeli Ziyaya benzemişsin sen
Asko ben uygulama aldım better me diye, hergun farklı yerlerim için çalışma yaptırıyor. İlk günler cayır cayır acı çekiyordum hamlamisimYapalımm bebeğimm yaptıgın hareketleri at bana
Chocolita platese başlıyormuşum bana haber ver
Lidloş mu? Kadın musluk kırıyor lidloş oldu mu onaTeşekkür ederim lidloşumm
Bakacam bebeksummm şimdiiAsko ben uygulama aldım better me diye, hergun farklı yerlerim için çalışma yaptırıyor. İlk günler cayır cayır acı çekiyordum hamlamisimşimdi çok rahatım. Salona gitmeyeceksen sende bak bir
Benim Bingöl balımm şimdii musluk mu kırıyorLidloş mu? Kadın musluk kırıyor lidloş oldu mu ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?