Daha fazla yöresel olma parti böyle bişey değildiParti de işte dolmadan kısıra doğru uzanıyosun
oo maşallah penyezim@Gonulmeyvesi tebrik ederimhedefine ulaşmışsın
++ görenleroklavaları neden bıraktınız
Bialırım sizden, boş çay içmenin faydaları 69 oldum
Oo pekmezim çok iyi@Gonulmeyvesi tebrik ederimhedefine ulaşmışsın
++ görenleroklavaları neden bıraktınız
Bialırım sizden, boş çay içmenin faydaları 69 oldum
Bilmiyorum sabah iyiydim anlamadımNoldu ya
Yabanci filmlerdeki gibi salona müzikal bir şekilde inmeyi düşünüyorumDaha fazla yöresel olma parti böyle bişey değildi
Geçmiş olsun. Tuzlu ayran iyi gelirKahve içtip bir kare çikolota yedim hepsi bu herzaman içtiğim kahve
Boş çay ve bol su içince ekmek az yiyince oldu birşeyler chocolitamm ve az da olsa sporOo pekmezim çok iyi
DeneyeyimGeçmiş olsun. Tuzlu ayran iyi gelir
Önce limonlu su yazmıştım düzelttim. Tansiyonum habire oynadığı için karışıyor bazen. Ya limonlu suya ya tuzlu ayrana gidiyorumDeneyeyim
geçmiş olsun canım tansiyonuna baktınmıBilmiyorum sabah iyiydim anlamadım
Ayağı kaldırmıyor
Çay yanı atıştırmalıklarindan oluyor zaten ne oluyorsa canım. Eşine bir şeyler koyuyorsun. Yanında duruyor ister istemez elini atıyorsunBoş çay ve bol su içince ekmek az yiyince oldu birşeyler chocolitamm ve az da olsa spor
Evde alet yok aczaneye gitmenm lazım topalanırsam bakayım bir gideyimgeçmiş olsun canım tansiyonuna baktınmı
kıza çok belli etmemeye çalıştım midem bulanıyorum dedim oda nane limon yaptı içtimÖnce limonlu su yazmıştım düzelttim. Tansiyonum habire oynadığı için karışıyor bazen. Ya limonlu suya ya tuzlu ayrana gidiyorum
O beni yağladibgdgdhdjd onlar kkapitaalist oyunu imiş herkeste var şeysiymiş daha güzelleri var imiş aynı marka olmayanSen beyini yaglayacaktin dyson için noldu o iş
Ay ne guzel yaa. Cok severim öyle seyleriBiz de pijama partisi yapacakmisiz komsularla. Neyse bir pijama takımı almış oldum bu sayede
Eski evimde bende öyleydim. Her firsatta görüşmek istiyorlar bende çok alışık değilimO beni yağladibgdgdhdjd onlar kkapitaalist oyunu imiş herkeste var şeysiymiş daha güzelleri var imiş aynı marka olmayan
Ay ne guzel yaa. Cok severim öyle seyleriben komsularimla ilac tansiyon aleti vs. Alisverisinden öte gecemedim hep yaşlılar
Bu Fransız balkonu kim icat etmiş bu evde hepsi öyle camların. Dışlar hep kalıyor valla sığmam imkansız kolumun yettiği yerleri siliyorumBenimkilerde bunların bi tik fazlasıhortum tutup yikayasim var, Fransız balkonlu benim camlar arkaya gecilmiyor
FRansızlar pismiş ondan daha neler varBu Fransız balkonu kim icat etmiş bu evde hepsi öyle camların. Dışlar hep kalıyor valla sığmam imkansız kolumun yettiği yerleri siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?