Görmüş kadar oldum bakHadi yazayım bari
Çünkü sana paylaşmıştım zatii
"iyi, hiç eğlenmeyelim" yaz çıkar.
Dip not : karikatürün yarısını gönderdimdi, diğer adamı keserek
Hayırlı günler canlarım.Allah nasip ederse bugün umreye gidiyorum.Allah'a ısmarladık demek istedim.Hepiniz duamdasiniz inşallah
Ayyyy kalbim sızladı mutluluktan çok sevindim çok teyommmHayırlı günler canlarım.Allah nasip ederse bugün umreye gidiyorum.Allah'a ısmarladık demek istedim.Hepiniz duamdasiniz inşallah
Ayyy teyom nasıl sevindimHayırlı günler canlarım.Allah nasip ederse bugün umreye gidiyorum.Allah'a ısmarladık demek istedim.Hepiniz duamdasiniz inşallah
Korkunclu rüyalarNeden uyumadın
O mavili abla ne yemis ne içmis ne kada iri öyleMisafirler geldi, işim çok Eki Görüntüle 3389335
Korkunclu rüyalar
O mavili abla ne yemis ne içmis ne kada iri öyle
Günes kremini sufatınaa sürmüş sadceÇok pudra sürmüş gibi cildi dekolteden beyaz duruyor
ay ne güzel maşallah bende çok istiyorum.nasip olursa borçlarımızı bitirince gitmek istiyoruz, bizde güle güle gidi gelin inşallah bizlerede dua etmeyi unutma adım ayşe aklına gelirsem adımla edersen çok sevinirim canımHayırlı günler canlarım.Allah nasip ederse bugün umreye gidiyorum.Allah'a ısmarladık demek istedim.Hepiniz duamdasiniz inşallah
En son Geçen sene depremden 2 hafta önce gitmiştim
bende kuru yufka var , geçen hafta pazar günü kahvaltıya misafirim vardı. bende yaptım kıymalı çok güzel oldu. gel sanada yapayımŞunlardan kurtulamıyorum ya kokusu geldi burnuma
Bu kız baya kilo alacak gibi duruyor bu gidişleŞunlardan kurtulamıyorum ya kokusu geldi burnuma
Bize çok yakın dedemin köyüne sınır hatta fazla olmamış Malatya ya geçme zamanı o yüzden ortayaş üstünün hep Darende Sivas olarak kimlikleri
Ben bunu denemedim ama çok kişi de gördüm. Soğanı yapıyordum benBugün seni seçtim pikaçu
Ay ne iyi olur ya .
Sen denedin mi canım ? Aman hasta olmasınlar da sarımsak kokusuna razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?