Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen öyle ne güzel yazmışsın
Eskiden çok kafama takıyordum ama şimdi ciddiye almıyorum gülüp geçiyorum eşimin diger yönleri bunun üzerine kapatıyor gibi yani inşallah
Bugün seni seçtim pikaçu
Hadi bakalım benim sabah namazı sonrası midem biraz kötüydü az daha uyuyim dedim baya uyumuşum
Önce yemekleri ayarlamam lazım benimde
Ne yemek yapıyorsunuz bugün
Kim kime yaranmış ki sen yaranacaksın kendi için rahat edecek kadar yap . Nasıl olsa beğenmeyecekler .
Biri vardı ; temiz bi kadın olduğu halde kocası beğenmiyordu. Neymiş annesi duvarları bile siliyormuş
Ay evet yaa o kadar değil simdi günahını almayım haftaya cam sildiricem mesela inşallah
Evlendigimizden beri bana sildirmedi sagolsun

Şu mavili kızı bende akça pakça bulmuştum temiz temiz

Hayırlı günler canlarım.Allah nasip ederse bugün umreye gidiyorum.Allah'a ısmarladık demek istedim.Hepiniz duamdasiniz inşallah

Maşallah ne kadar güzel inşallah bize de gitmek nasip olur bu ara etrafımda giden çok kişi var nasıl güzel bir nasip Allahım..

Bende hep gitmek istediğimi söylüyorum ama yeteri kadar istemiyorum demek ki diye düşündüm son zamanlarda
İsteyen gündemine koyan, imkan olsun olmasın bi şekilde gidiyor.. Rabbim bize de nasip etsin en kısa zamanda

Kız maşallah erkencisin

Hiç yapmadım desem normal makarnadan oluyor mu o ?

Her gün ayrı bi sorun bu yemek işi ya

Sulu köfte mi ? Onu kim yuvarlayacak ?
Yok sulu köfte değil sanırım onun adı. Patates ve köfteyi kızartıyorsun tavada buluşturup pişiriyorsun yuvarlamadan normal köfte boyutunda

Evi süpürdüm
Ama toz alma yapmadım bugün çocuklar geldi yemek yedikleri için mutfak dağınık
Günlük yarım saat platesimi yaptım
Çamaşır katlanacak
Bulaşık makinesi boşaltılacak
Ay benimde spor yamam lazım maşallah sana şimdi Oğlumu yediriyorum
Bazen sanki hiç bir işim yokmuş gibi geliyor ama aslında bir sürü var

Benimde salon ayrı orayı ben de örtmüyorum abla oturma odasında seriyorum çok memnunum ☺ arkadaşım koltuklarını yikatti çok kirliymis örtüsüz kullanıyor o ben de taşınırsam yıkatmayı düşünüyorum örtülü olduğu halde örtüleri yıkadıkça siliyorum ama yine de güvenmiyorum kesin kirlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…