- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
Aynen öyle ne güzel yazmışsınUyma sen ona bu durumu kabullenip de eksiğini tamamlamaya çalışma eksik yok çünkü sorun yok.
Asıl sorun onun tavrı sakın kendine yüklenme o moda girme. O onun modu senin değil kendinden şüphe etme.
Eksik dökme yarışında olsak ohooo onun hiç mi eksiği yok :)) sesi çıkmayana hep yüklenilir kabullenme diye ondan diyorum.
Kİmse dört dörtlük yapana madalya takmıyor çok yoruluyosun kendini de unutma yıprandın demiyor.
O yüzden en ön planda kendin olmalısın.
Hadi bakalım benim sabah namazı sonrası midem biraz kötüydü az daha uyuyim dedim baya uyumuşumBugün seni seçtim pikaçu
Ay evet yaa o kadar değil simdi günahını almayım haftaya cam sildiricem meselaKim kime yaranmış ki sen yaranacaksınkendi için rahat edecek kadar yap . Nasıl olsa beğenmeyecekler .
Biri vardı ; temiz bi kadın olduğu halde kocası beğenmiyordu. Neymiş annesi duvarları bile siliyormuş
Şu mavili kızı bende akça pakça bulmuştum temiz temizMisafirler geldi, işim çok Eki Görüntüle 3389335
Hayırlı günler canlarım.Allah nasip ederse bugün umreye gidiyorum.Allah'a ısmarladık demek istedim.Hepiniz duamdasiniz inşallah
Kız maşallah erkencisinGünaydın kızlar hava soğuk bugün burda
Yatak odasını havalandırdım
Yatağımızı topladım
Wc iç dış dezenfekte ettim
Lavaboyu yıkadım
Banyo dolabını düzenleyip sildim
Havluları değiştirdim
Yatak odasını süpürüp, silip, toz aldım
Yatak odasının kapılarını sildim
Bende ne yemek yapsam bilmiyorumAkşama ne yapacaksınız kızlar pratik kolay bi öneride bulunun bana sabah 4 te uyudum uykumu alamadım başım ağrıyor
Fırın makarna olar mı?Akşama ne yapacaksınız kızlar pratik kolay bi öneride bulunun bana sabah 4 te uyudum uykumu alamadım başım ağrıyor
Bende o sorunsalı yaşıyorumBende ne yemek yapsam bilmiyorum
Ben bir türlü beceremrdimFırın makarna olar mı?
Erkenden yapmazsam kalıyor erteleyip duruyorumKız maşallah erkencisin
Köfte patates sulu yemek yapsam diye düşünüyorum benAkşama ne yapacaksınız kızlar pratik kolay bi öneride bulunun bana sabah 4 te uyudum uykumu alamadım başım ağrıyor
Hiç yapmadım desemFırın makarna olar mı?
Her gün ayrı bi sorun bu yemek işi yaBende ne yemek yapsam bilmiyorum
Sulu köfte mi ? Onu kim yuvarlayacak ?Köfte patates sulu yemek yapsam diye düşünüyorum ben
Evi süpürdümBenim ev ve mutfak toplu️
Çamaşır halletmem lazım bugün
Limonsuzzcay
Nane Limon Kabugu
Sizin işleriniz bitti mi kızlar
Yok sulu köfte değil sanırım onun adı. Patates ve köfteyi kızartıyorsun tavada buluşturup pişiriyorsunHiç yapmadım desemnormal makarnadan oluyor mu o ?
Her gün ayrı bi sorun bu yemek işi ya
Sulu köfte mi ? Onu kim yuvarlayacak ?
Ay benimde spor yamam lazım maşallah sana şimdi Oğlumu yediriyorumEvi süpürdüm
Ama toz alma yapmadım bugün çocuklar geldi yemek yedikleri için mutfak dağınık
Günlük yarım saat platesimi yaptım
Çamaşır katlanacak
Bulaşık makinesi boşaltılacak
Bu bana da bi cazip geldi bak bide çorba yapsam oh misYok sulu köfte değil sanırım onun adı. Patates ve köfteyi kızartıyorsun tavada buluşturup pişiriyorsunyuvarlamadan normal köfte boyutunda
Benimde salon ayrı orayı ben de örtmüyorum abla oturma odasında seriyorum çok memnunum ☺ arkadaşım koltuklarını yikatti çok kirliymis örtüsüz kullanıyor o ben de taşınırsam yıkatmayı düşünüyorum örtülü olduğu halde örtüleri yıkadıkça siliyorum ama yine de güvenmiyorum kesin kirlidirkoltuk örtüsüz kirleniyo bende hep örtülü kullanıyorum. 4 sene oldu koltuklarımı alalı bu eve taşınınca ilk defa yıkattım. yıkayanlar abla senin koltukların hiç kirli değilmiş zaten dediler bende örtülü kullanıyorum.dedim sen yine örtüyle kullanmaya devam et dedi . şimdi yeni evimde ayrı misafir salonum var oraya yeni koltuk takımı aldım onları örtüsüz kullanıyorum.sadece misafir gelince oturuyoruz o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?