İzmir köfte gibi heraldeYok sulu köfte değil sanırım onun adı. Patates ve köfteyi kızartıyorsun tavada buluşturup pişiriyorsunyuvarlamadan normal köfte boyutunda
Ay nasıl izliyorsunuz Müge’yi ya ben korkuyorum onu izlerken hep bi cinayet var
Ah malatyaEn son Geçen sene depremden 2 hafta önce gitmiştiminşallah canım bende orda olursam seve seve eşlik ederim Eki Görüntüle 3389365 Eki Görüntüle 3389366 Eki Görüntüle 3389367 Eki Görüntüle 3389369 Eki Görüntüle 3389371 Eki Görüntüle 3389372
Bende baktım wp gruplarında çok konuşuldu bugün ki olay merak ettim yazık ya kıza psikolojik desteğe ihtiyacı var
Icimdeki teyzeye dur diyemiyorumAy nasıl izliyorsunuz Müge’yi ya ben korkuyorum onu izlerken hep bi cinayet var
Evet bence bi sıkıntısı var Allah yardımcısı olsunBende baktım wp gruplarında çok konuşuldu bugün ki olay merak ettim yazık ya kıza psikolojik desteğe ihtiyacı var
Bende Esra Erol izliyorum ya bagımlılık yapıyor insanaIcimdeki teyzeye dur diyemiyorum
Ay yok onu izleyemiyorum benBende Esra Erol izliyorum ya bagımlılık yapıyor insana
Oraya genelde fenomen olmak için uğraşanlar geliyor evde kv KB var onlar izliyorlar onu daBende Esra Erol izliyorum ya bagımlılık yapıyor insana
senindemi taşınma işin var ben ilk defa taşındım,çalıştığım içinde baya zor oldu benim için, ama şimdi rahatım yerleştim.çok şükürBenimde salon ayrı orayı ben de örtmüyorum abla oturma odasında seriyorum çok memnunum ☺ arkadaşım koltuklarını yikatti çok kirliymis örtüsüz kullanıyor o ben de taşınırsam yıkatmayı düşünüyorum örtülü olduğu halde örtüleri yıkadıkça siliyorum ama yine de güvenmiyorum kesin kirlidir
Esimin tayini çıkabilir onu bekliyoruz o belli olursa bu evden çıkmak istiyoruz ev büyük ısınmıyor ben de zorlanıyorum hem ev anneme de uzak tek avantaji esimin isine yakın suan bi belirsizlik icindeyizsenindemi taşınma işin var ben ilk defa taşındım,çalıştığım içinde baya zor oldu benim için, ama şimdi rahatım yerleştim.çok şükür
Ooo gardırop falan diyorsunn
Çok kötü durumda el atmam lazımOoo gardırop falan diyorsunn
Benimkiler de dağıldı yine en son ne zaman yapmıştım acaba dur bakacamÇok kötü durumda el atmam lazım
Gülmeden nasıl yapılır o turiiii bilemedim sghshsjsjTuriii huvayvaa turiii huvayvaaa bu kadar basit işte
Teyocan çok sevindim. Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin.Hayırlı günler canlarım.Allah nasip ederse bugün umreye gidiyorum.Allah'a ısmarladık demek istedim.Hepiniz duamdasiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?