- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Ben uyumuşum yaBende toplanamadim çok uykum.var
Evet özellikle koltuk için istiyoruz ama halı da yıkarım arada . Malum yıkamalara zam üstüne zam geliyor. Seninki güzel yıkamıyor demek .Karcher. Koltuklarda çok memnun kaldım ben siliyordum ama etki etmiyormuş demek simsiyah oldu su
Hayırdır bonusumAh başımdaki örtüm...
Ah elimizden alınanlar..
yarım saat 1 saat olmustuTatlıdan hemen sonra mı tahmini 1-2 saat sonra mı
O dönemi yaşamadım. 10 yaşımda girdim tesettüre o yaşta nasıl kapanırsın diye bahçede başta öğretmenlerin zorbaliklarina maruz kaldım. O yaşta ki bir çocuğu üzmek rencide etmek daha iyidi ya.Ah başımdaki örtüm...
Ah elimizden alınanlar..
Aah ah Rabbim bi daha yaşatmasınAh başımdaki örtüm...
Ah elimizden alınanlar..
Benimde pek.becerdigim söylenemezHiç beceremem lahana sarmayı
28 şubat olaylarımı şimdi bi arkadaşta durumda paylaşmış ordan hatırladım.Ah başımdaki örtüm...
Ah elimizden alınanlar..
beyaz lahana sarması biraz zor oluyo ama tadı çok güzel çok severiz bizde , sarmanın her çeşidini sever bizimkiler bende sık sık yaparım. özellikle asma yaprağıAşamalar aşamalar
Sıcak sudan soğuk suya daldırış kesip biçme sarma
Bekledogim kadar zor olmadı ama oyaladı baya
Buhar makinesi mi ablaSweetim sen yazınca aklıma geldi sizlere soracaktım unutmuşum. Bu markanın makinesi gördüm eşime dedim, araştırma yapıyor.
Sizlerden de kullanan var mı? Duvar hali koltuk fayanslar dolaplar ocak cam duşakabin ayna vs vs.... böyle bir makine işe yarıyor mu ? Memnunmusunuz ? tavsiyelerinizi alabilirmiyim
Çok ihtiyacım var böyle bir yardımcıya
Bilmiyorum ya ben mi beceremedim diyorum. Halı parladı ama mutfak halısında mesela su çay lekesi var damla damla onlar hala duruyor. Deterjanı sıkıp bekletmek mi gerek bilemiyorum ben direkt yaptımBen uyumuşum ya12 de kalktım hala oturuyorum güzel bi maraton lazım bana
Evet özellikle koltuk için istiyoruz ama halı da yıkarım arada . Malum yıkamalara zam üstüne zam geliyor. Seninki güzel yıkamıyor demek .
Bu oldu muBenimde pek.becerdigim söylenemez
Yani 7 yıldır evliyim bu ikici sarışım
İlki hiç olmamıştı
Kaynanası ölmüş olanlar için geçerli diyorTeşisimi koydum
Bende bu sendormu yaşıyorum sanırım
Öldü sayalımKaynanası ölmüş olanlar için geçerli diyor
Sıcak sudan sonra soğuk suya neden koydun canım ? Biz hiç koymuyoryz da merak ettim.Aşamalar aşamalar
Sıcak sudan soğuk suya daldırış kesip biçme sarma
Bekledogim kadar zor olmadı ama oyaladı baya
Sayalım be ablamÖldü sayalım
1 senedir yok ortadaSayalım be ablam
Bende koyarım şoklanıyor hem pişmiş hem diri kalıyorSıcak sudan sonra soğuk suya neden koydun canım ? Biz hiç koymuyoryz da merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?