HahahahhhahaŞebnem Ferah
Bütün gün atom bombasını konuştuk ya puhahhaAktif Lora ahiretliğimle konuşanmı
O kim kız nasıl bi muhabbet anlamadım
Eylüllü biseydi. Bakınıyorsa el EtsinHahahahhhaha
He onu hatırladım da adı neydi
Bütün gün atom bombasını konuştuk ya puhahha
Bonus Eşleşme yaptı ya bende dedim ki bana gaz lazım.isim çok lpg hidrojen atom bombası gerek dedim arkadaş tutturdu atom bombası gaz mi diye
Anlatayım evliyim ev hanımıyım bende sizlerle birlikte katılırım işlereEee anlat kısaca kendini
Hepsi bizim imtihanımız günaha bulanmadan herkes kendi yoluna diye bilmek bizim en güzel lüksümüz, ama malesef dinde kanunda olmayan ne kadar cahilce yullar varsa bizim boğazımıza takmışlar hakklarımız olan ne varsa ayıp... ayıp dediklerinede günah demişler biz saf saf inanmışız...Benimkinin anası yoktu gitmiş diger tarafa oh mis gibiydi ama anası yok akli hiç yoktu
Böyleleri de var Allah hayırlı kendi olabilen net oyunu düzeni olmayan karakter sahibi birilerini cikarsin karsimiza
Ben yozgattayken ilk reyhanli yaprak sarmasi yemistim.nasıl bi lezzetti öyleBizimkiler etlidir zaten iç Anadolu usulü reyhan da koyarlar burada
Kuyruk yağsız ne dolma yaparım ne sarma@Nane limon kabugu kuyruk yağıyla yapar mısınız dolma?
Hergece Ayni durumdayım sabaha pijamalarla Sönmüş hevesim eşlik ediyorYatasım yok ama yarın sabah erkenden işlere başlamak için erken yatıcam.
Şu an çok motiveyim de sabah ola hayrola
Ay ne oldu da gittiAnlatayım evliyim ev hanımıyım bende sizlerle birlikte katılırım işlere
Herkeşe laf atmayın hemşiireAy ne oldu da gittiben şok
Demi yani daha dün üye olmuşHerkeşe laf atmayın hemşiire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?