Mazeretin var sen eve yeni gelmişsin.Dışardaydım evede küçük kız vardı fırsattan istifade mutfak sizlere ömür markarna yapmış yarısı tencerede yarısı oçakta diğer kalanı masada kendimi yemiş mutfakmı yemiş belli değil kalkıp toplamam lazım
Daha bugün üye olup bizi bulmuşKiz D dalgaliideniz bir saati aşkındır burdasın alttan alttan bakıyon ne yapıyon bacimsu gel bakma hele gel hadi konuşalım tanışalım.kaynasalim
Siz kırmızı nickliler ziyaretçileri görüyorsunuz di mi?Kiz D dalgaliideniz bir saati aşkındır burdasın alttan alttan bakıyon ne yapıyon bacimsu gel bakma hele gel hadi konuşalım tanışalım.kaynasalim
İyi akşamlar herkese olur gelirim tabiki katılırım sizlereKiz D dalgaliideniz bir saati aşkındır burdasın alttan alttan bakıyon ne yapıyon bacimsu gel bakma hele gel hadi konuşalım tanışalım.kaynasalim
Boşver pinhanım biz bilmeyiz öyle şeyleriSiz kırmızı nickliler ziyaretçileri görüyorsunuz di mi?
Ben görmüyorum ya bak şimdi tuhaf oldum.
Evin perdesi açıkmış gibi bir his oluştu.
Ahhh şöyle bak bak nereye kadarİyi akşamlar herkese olur gelirim tabiki katılırım sizlere
Baştan bir ikisi dava açsalarda bizim başımız yanmazdıhahhahahha kız o zaman adamlar bekar kalır erkek anaları evlendirmez oğullarını
O canım çocuğum el kizina mi gidicen beni boşarsa ben ne halt ederim sütüm haram olsun evlenme oğluşum derler bitmez onların oyunları
Şebnem FerahKizlar aklıma kim geldi oda yok oldu
Şu Atom bombası gaz mi diyen vardı ya o nerelerde acaba
Adi neydi ya unuttum
O kim kız nasıl bi muhabbet anlamadımKizlar aklıma kim geldi oda yok oldu
Adi neydi ya unuttum
Kizlar aklıma kim geldi oda yok oldu
Adi neydi ya unuttum
Yani muhtemelenYapamamışlardır onlar
Gazlamayi yanlış anlayan biriydiO kim kız nasıl bi muhabbet anlamadım
HoşbuldumAhhh şöyle bak bak nereye kadar
Hoşgeldin
Benimkinin anası yoktu gitmiş diger tarafa oh mis gibiydi ama anası yok akli hiç yoktuBaştan bir ikisi dava açsalarda bizim başımız yanmazdı
Benim kastım saygısızlık değil ama aldığım her kararın arkasında anası çıkacaksa lütfen bu erkekler evlenmesin turşusunu kursun oğlunun
Karbondioksit savar göbek adım çekici gelmiş olmalıyımAktif Lora ahiretliğimle konuşanmı
Biz böyle açılmamış gonca gül olarak mutluyuzBoşver pinhanım biz bilmeyiz öyle şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?