Ay ne bunlar kreker mi
Yazıp yazıp yiyor musun
Ona şüphem yoktu zati afiyet olsunnYaşamıyorlar artık
Pinhanın soruları gibi soru mu soruyorsun yargılıyo musun sen beniYazıp yazıp yiyor musun
Yemek.icin kendine bahane mi arıyorsun
Hee evelik le bu şekilde yapanlar var seveni de çokEvet lor bizde çökelek denir onla da genelde pancar yaprağı ile yaparız
Hatta benim gördüklerim dHa da açık ortadan bi şerit geçmiş gibiBu kadar beyaz görünmezdi peyniri
Annem ahiska muhaciri bizde yaparız böyle teyzemler falan toplanınca hinkal günüGönül sendede var mı muhacirlik ?ben Ahıska türküyüm
Benim.oyelece duruyor oğlum zor uyudu okumaları yaptım derken kaldıMutfağı duranların başı olarak ben geçiyorum toplamaya
Yaa harikasın aynen öyle düşünüyorum bende inşallah ramazan sonunda 74 e inerim sonra ver elini 69 sonr 65 Sonra 60 vée 58 55 arasıGonulmeyvesi
Yeminini bozma bacım, zate borç gırtlağa dayanmış bi de yemin mi tutacan?
Şöyle düşün.
Ne yiyeceksin ki?
Daha evvel hiç tatmadığın bilmem nerenin çikolatasından yapılmış efsanevi bir pasta mı? Tropikal iklimlerde görülen nadir meyvelerden oluşan bir tatlı mı?
Hiç görmediğin bir daha da göremeyeceğin bir tatlı mı?
Ne?
Hiçbiri. Her zamanki klasik tatlar.
Ben bunu çoook yedim, sonra yine yerim ama şimdi yemesem de olur amaaan çok da tın
De
Öyle düşün
Kız ne güzel yazdım. Çok motiveyim şuan.
Maşallah en oyalayıcı işlerden biri Doğrayıp mi yıkarsın yoksa yaprak yaprak miNe gereği varsa bi güzel ıspanak yıkadım
Yanlış anlıyorsunuz beniPinhanın soruları gibi soru mu soruyorsun yargılıyo musun sen beni
Yaprak şeklindeMaşallah en oyalayıcı işlerden biri Doğrayıp mi yıkarsın yoksa yaprak yaprak mi
Ben yaprak yaprak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?