- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.166
- 598
Zulmetmek zorundayımKız yazık nefsine zulmetme ye bişeyler
Açık sarmışlar ondan bonusum. Biz kapalı yaparız.Bu kadar beyaz görünmezdi peyniri
Gönül sendede var mı muhacirlik ?Tam sarımsaklı su da yazacaktım da garip gelir diye yazmadım ananem hinkal suyundan alıp içine sarımsak doğrar
Senin canın ne istiyorAyy deme öyle ya
İnsan elinde olmayanı istermiş derler ya , benim canım da başka şeyler istiyor
Açık sarmışlar ondan bonusum. Biz kapalı yaparız.
Benim de oğlan uyumadı da o az evvelki keyfim bozuldu şimdi yine döndüm o pozisyonaŞarjım bitti şükür ki sustum
Evet çökelek diyoruz lora biz
Baharatlı kuru soğanlı bizim ki onda sadece sade lor var sanırımBu kadar beyaz görünmezdi peyniri
Keşke 10 dk önce yazsaydın şunuGonulmeyvesi
Yeminini bozma bacım, zate borç gırtlağa dayanmış bi de yemin mi tutacan?
Şöyle düşün.
Ne yiyeceksin ki?
Daha evvel hiç tatmadığın bilmem nerenin çikolatasından yapılmış efsanevi bir pasta mı? Tropikal iklimlerde görülen nadir meyvelerden oluşan bir tatlı mı?
Hiç görmediğin bir daha da göremeyeceğin bir tatlı mı?
Ne?
Hiçbiri. Her zamanki klasik tatlar.
Ben bunu çoook yedim, sonra yine yerim ama şimdi yemesem de olur amaaan çok da tın
De
Öyle düşün
Kız ne güzel yazdım. Çok motiveyim şuan.
Bizde çökelek deriz markette lor görünce şaşırıyorumEvet çökelek diyoruz lora biz
Valla kanun çıkarsınlar kv ye boşma davası çıkarsınlar ülkenin yarısı önce kv yi boşarAaaa
Efser bizii kader buluşturdu boşuna gaz ortağı olmadık meğer başka ortaklığımız da varmış
Şu 10 dk da ne yedin geldinKeşke 10 dk önce yazsaydın şunu
Ben tek elimle iki ucunu da bastırmayı beceremiyorum amaSarıp barnağınla tepesinden bastın mı tamamdır
Dışardaydım evede küçük kız vardı fırsattan istifade mutfak sizlere ömür markarna yapmış yarısı tencerede yarısı oçakta diğer kalanı masada kendimi yemiş mutfakmı yemiş belli değil kalkıp toplamam lazımBu saate mutfak mı kalır heeeeyy alooo düzen topiği sakinlerii, toplayın hemen hayde bekliyom
hahhahahha kız o zaman adamlar bekar kalır erkek anaları evlendirmez oğullarınıValla kanun çıkarsınlar kv ye boşma davası çıkarsınlar ülkenin yarısı önce kv yi boşar
Hatta yaptığı tüm hayrat işlerine kulladığı geline tazminat ödesin bak gör herkes nasıl mum oluyorlar.
Burdan adalet bakanına duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?