Sana ne olduNur topu gibi insülin direncim çıktı hap verdi
Makinanın perde programında çalıştırıyorum ben 1 saat 20 dkBu makineyle denemedim ama eskisiyle başka ayarda 1 saat kadar yıkatmistim devire falan dikkat etmeme rağmen yıprattı baya perdeyi
Ne marka aldınBu makineyle denemedim ama eskisiyle başka ayarda 1 saat kadar yıkatmistim devire falan dikkat etmeme rağmen yıprattı baya perdeyi
Sefan olsun ne iyi olurduBenle takıl
Kuzum geçmiş olsunNur topu gibi insülin direncim çıktı hap verdi
Tatlım valla iyi geldi tarsı size olsunSefan olsun ne iyi olurdu
VestelNe marka aldın
Niye böyle yaptıkıVestel
Çok geçmiş olsun Sweetimm dikkat eder ilacını düzenli kullanırsan kontrol altına alınır. Sıkıntı ve stres yapma hemen kendineNur topu gibi insülin direncim çıktı hap verdi
Yok bununla yıkamadan hiç eskiyi demiştimNiye böyle yaptıkı
Sen yeni aldığını hatırlıyorumYok bununla yıkamadan hiç eskiyi demiştim
Ben kendimi pakladımEe herkes evi pakladı mı
Ben hariç
En güzeliBen kendimi pakladım
Nereye gittin efserim yoksa evde miBen kendimi pakladım
Ula o kadar gazladim atom bombası mı istiyonYav biz birbirimizi gaza getiriyorduk en son, niye böyle oldu ki
Genel kan değerlerime baktırmak için gittim. Aşırı unutkanlık halsizlik falan vardı. B12 kesin düşüktür dedim normal çıktı. D vitamini düşük çıktıGeçmiş olsun sweet kilo verdikçe düzene giriyor sanırım arkadaşımın öyle düzelmişti. Şikayetin neydi?
Var canım olmaz mı veremiyorum diyete kaç kere başladım aynı sonuç kalıyorum öyleÇok.gecmis olsun canım senin kilon da yoktu sanki dimi ama direnç onunla ilgili olmuyor pek
Aynen doktor da dedi yarım verdi ilacı. Düzene girer düşer yemene içmene dikkat et dedi. Yaa kötü olmuş annen içinsweetgirlcandy bozma sakın moralini ve çok dikkat et. Annemde hap ile başlamıştı zaten var diye saldı igneye geçti. Doktor çok kızmıştı düzene girebilirdi diye
Rutin kontrole gittim sonuç buSana ne oldu
Sağolasın limonsuzumKuzum geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?