- 2 Ağustos 2013
- 38.527
- 130.123
- 798
Sağol abla. Bekliyordum nedense. Başta bi modum düştü de yapacak bir şey yok. Dikkat etcem mecburÇok geçmiş olsun Sweetimm dikkat eder ilacını düzenli kullanırsan kontrol altına alınır. Sıkıntı ve stres yapma hemen kendine
Aynısıyım sweet şimdi de ilacı içmeyi unutuyorumGenel kan değerlerime baktırmak için gittim. Aşırı unutkanlık halsizlik falan vardı. B12 kesin düşüktür dedim normal çıktı. D vitamini düşük çıktı
Geçmiş olsun sweet benimde d düşüktü takviye alıyorum yükseldi çok şükür darısı sanaGenel kan değerlerime baktırmak için gittim. Aşırı unutkanlık halsizlik falan vardı. B12 kesin düşüktür dedim normal çıktı. D vitamini düşük çıktı
Hiçbir şey yapmadım bugün yattım zaman nasıl geçti onuda anlamadım. Sadece yemek yaptım yatak topladım bu kadarEe herkes evi pakladı mı
Ben hariç
İçelim valla bonusum kendimize dikkat etmek gerekAynısıyım sweet şimdi de ilacı içmeyi unutuyorum
Halsizlik ondan olabiliyormuş. Yükselse bile w ayda tekrar düşüyormuş d vitamini. Düzenli kullanmak gerek alsında özellikle kışınGeçmiş olsun sweet benimde d düşüktü takviye alıyorum yükseldi çok şükür darısı sana
Evet öyle oluyormuş ben her gün kullanıyorum masada duruyor sende masaya koy unutma bari düzenli kullanHalsizlik ondan olabiliyormuş. Yükselse bile w ayda tekrar düşüyormuş d vitamini. Düzenli kullanmak gerek alsında özellikle kışın
Kullanırım bu verdiği hap çok düşük olduğu için haftada 2 gün içicem çabuk yükselmiş için. Sonrada düzenli kendi d vitaminimi kullanırımEvet öyle oluyormuş ben her gün kullanıyorum masada duruyor sende masaya koy unutma bari düzenli kullan
Geçmiş olsun CandyNur topu gibi insülin direncim çıktı hap verdi
Teşekkür ederim pinhoşum. Etcem inşallah.Geçmiş olsun Candy
Dikkat et inşallah ilerlemesin.
Alarm kursan işe yaramaz mıAynısıyım sweet şimdi de ilacı içmeyi unutuyorum
Beni o paklar demek kiUla o kadar gazladim atom bombası mı istiyon
Geçmiş olsun canım dikkat edersen sorun olmaz inşallah kilo verdikce ortatan kalkarGenel kan değerlerime baktırmak için gittim. Aşırı unutkanlık halsizlik falan vardı. B12 kesin düşüktür dedim normal çıktı. D vitamini düşük çıktı
Var canım olmaz mı veremiyorum diyete kaç kere başladım aynı sonuç kalıyorum öyle
Aynen doktor da dedi yarım verdi ilacı. Düzene girer düşer yemene içmene dikkat et dedi. Yaa kötü olmuş annen için
Rutin kontrole gittim sonuç bu
Sweet ya güldürdünBir de bana iyotlu tuz kullan dedi. İyotlu tuz kullanıyorum zaten dedim. 1 hafta daha fazla kullan yoksa ilaca başlayacaz dedi. Tiroid de bi tık yüksek. Ne yapıyım tuz mu yalayım anlamadım ki
Bize ne olduHiçbir şey yapmadım bugün yattım zaman nasıl geçti onuda anlamadım. Sadece yemek yaptım yatak topladım bu kadar
Yarın sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?