Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun Sweetimm dikkat eder ilacını düzenli kullanırsan kontrol altına alınır. Sıkıntı ve stres yapma hemen kendine
Sağol abla. Bekliyordum nedense. Başta bi modum düştü de yapacak bir şey yok. Dikkat etcem mecbur

Geçmiş olsun sweet benimde d düşüktü takviye alıyorum yükseldi çok şükür darısı sana
Halsizlik ondan olabiliyormuş. Yükselse bile w ayda tekrar düşüyormuş d vitamini. Düzenli kullanmak gerek alsında özellikle kışın

Ya benim aklım karıştı. HbA1c diye bi değere bakıldı şeker olup olmadığı anlaşılıyormuş. Benim %5.5 çıkmış. Nette %5.6 ya kadar normal diyor. Bana doktor dedi ki sınır 2, senin 5. Onun için ilaç başlıyorum. İnsülin değerim de sınırlar arasında. Anlamadım gitti

Evet öyle oluyormuş ben her gün kullanıyorum masada duruyor sende masaya koy unutma bari düzenli kullan
Kullanırım bu verdiği hap çok düşük olduğu için haftada 2 gün içicem çabuk yükselmiş için. Sonrada düzenli kendi d vitaminimi kullanırım

İyi akşamlar insanlar
Yoğun geçti günüm.
Hastaneden geldikten sonra biraz ortalık topladım.
Dikiş işlerim vardı onu yaptım
Annemler geldi
Yemekti çocuklardı
Akşam ettik
Şimdi de bir tatlı yaptım, yarın gündüz misafirim olacak.

Çay faslındayım
Mutfak toplu

Geçmiş olsun canım dikkat edersen sorun olmaz inşallah kilo verdikce ortatan kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…