Kaç kilosun ki niyeyse hep zayıf gibi geliyorsun banaGenel kan değerlerime baktırmak için gittim. Aşırı unutkanlık halsizlik falan vardı. B12 kesin düşüktür dedim normal çıktı. D vitamini düşük çıktı
Var canım olmaz mı veremiyorum diyete kaç kere başladım aynı sonuç kalıyorum öyle
Aynen doktor da dedi yarım verdi ilacı. Düzene girer düşer yemene içmene dikkat et dedi. Yaa kötü olmuş annen için
Rutin kontrole gittim sonuç bu
Ee canım yarın nereye gidiyorsun
Belli değilKaç kilosun ki niyeyse hep zayıf gibi geliyorsun bana
Ee canım yarın nereye gidiyorsun
Her şey yolunda mı bonus
Genel kan değerlerime baktırmak için gittim. Aşırı unutkanlık halsizlik falan vardı. B12 kesin düşüktür dedim normal çıktı. D vitamini düşük çıktı
Var canım olmaz mı veremiyorum diyete kaç kere başladım aynı sonuç kalıyorum öyle
Aynen doktor da dedi yarım verdi ilacı. Düzene girer düşer yemene içmene dikkat et dedi. Yaa kötü olmuş annen için
Rutin kontrole gittim sonuç bu
Hamdolsun canım öyle güzel geldi gözüme paylaşmak istedim sizinleHer şey yolunda mı bonus
Hep iyi ol,olalım inşallahHamdolsun canım öyle güzel geldi gözüme paylaşmak istedim sizinle
Bugün yapacaktık yine rutinlerde kaldım benBize ne oldu
Tam buna tamam diyecektim amaBugün yapacaktık yine rutinlerde kaldım ben
Yarın var mısın dip.bucak temizliğe
Yazdıklarını okuyunca bile yoruldumYarın yapılacaklar
Detaylı salon temizliği
Tuller güneşlik yikanacak
Camlar kapı silinecek
Gümüşlük silinecek
Koltuklar silinecek
Sandalyeler silinecek
Halı silinecek
Avizesi silinecek
Koltuklar çekilecek
Odanın şekli değişecek
Ne oldu ki bonusumRuhen çok yorucu bir gün geçirdim.
Yattım erkenden ama dualarımı hatırladım onları okuycam şimdi.
Allahım nerde sıkıntı da olan varsa yardımcısı olsun inşallah
Camları ben silmicem tulleri de ben takmıcamTam buna tamam diyecektim ama
Yazdıklarını okuyunca bile yoruldum
Afiyet olsun canım size biz kuranımızı okuduk çayimizi ictik sagolsun kizimda bir sürü sey hazirlamis pogaça kurabiye bulgur salatası bide islak kek gibi bise cok guzeldi@Tiniminimavihanim çiçeğim çıktın mı işten kahve yaptım gel içelim yorulmuşsundur
papatyamm abla sana yapmadım akşam kızında içersin okumanızı da şimdiden Allah kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?