- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.166
- 598
Tiroid için. Bana onu demedi işte dediğim gibi iyotlu tuz kullan dedi. Sonuçlara baktım tsh 6 küsür çıkmış. Free t4 değeri düşük. Bu da tiroid yavaş çalışınca oluyormuş. Ay iyotun tadı da berbat zehir gibiHee şimdi anladım kafam çok yorgun ondan geç anlıyorum okuduğum an unutuyorum.
Direk iyot kullanabilirsin sweet bunu ne için istiyordu?
Bir kaç ay önce 83 dimKaç kilosun ki niyeyse hep zayıf gibi geliyorsun bana
Ee canım yarın nereye gidiyorsun
Aaa sende oradaydın demek yine gelsene kilolarımiz da yakınmış HeeBir kaç ay önce 83 dimchoconun topikte başladık bi iyi verdim geri aldım yani güzel diyet yaptığımı düşünüyordum ama veremedim hatta aldım bile bende saldım
Bende tembelim ama bu değişik bi halsizlik. Bazen bende de oluyor sürekli kullandığım çok basit kelimeler aklıma gelmiyor. 10 saniyede yapacağım işi unutuyorum. Ama b12 iyi çıktıBende de halsizlik ve unutkanlık var sweet yas
Halsizliğimi tembelliğe bağlıyorum.
Ama unutkanlık tuhaf.
Bazen eşyaların adı dilimin ucuna geliyor ve asla çıkmıyor ağzımdan. Basit gündelik kelimeler.
"Bardağı masaya koy" diyemiyorum mesela, bardak gelmiyor aklıma.
Belki bende de var bişeyler ama sıra ona gelmedi şimdilik.
Hayırlısı
Valla veremeyince bıraktım canim sıkıldı. Doktor insülin direncinden veremezsin dedi demek ondanmış dedim. Bi ilaca başlayayım bakalım gelirim inşallah yineAaa sende oradaydın demek yine gelsene kilolarımiz da yakınmış Hee
Ben 2 ay dab fazla 82 83 de takıldım kaldım bi haftada 85 e çıktım
Şimdi 78 e indim şükür
Tamam canım inşallah şifa olsunValla veremeyince bıraktım canim sıkıldı. Doktor insülin direncinden veremezsin dedi demek ondanmış dedim. Bi ilaca başlayayım bakalım gelirim inşallah yine
+1
hahaha
Haha yaa nerden aklınıza geliyor böyle şeyler
Bize goygoy olsunHaha yaa nerden aklınıza geliyor böyle şeyler
Abla çok teşekkür ederim ne tatlı yazmışsınGonulmeyvesi gönüllll gönüllll yazdıklarını okurken yoruldum hepsi bir günde yapılır mı canına yazık zaten elin hep üstünde.. temiz olan evden ne istiyorsun heee Yarın cuma bu kadar iş yapma, kendine zaman ayır naçizane tavsiyem
Valla öylesin hemide çok pratiksin maşallah sanaBize goygoy olsun
Hem temiz ve düzenliyim hem eğlenceliyim de mi, gönül de mi de mi?
Uslan artık deli gönülGonulmeyvesi gönüllll gönüllll yazdıklarını okurken yoruldum hepsi bir günde yapılır mı canına yazık zaten elin hep üstünde.. temiz olan evden ne istiyorsun heee Yarın cuma bu kadar iş yapma, kendine zaman ayır naçizane tavsiyem
Bezi elime alırsam bugünün hayrına olacakUslan artık deli gönül
Bak gelip geçiyor ömür
Uslan artık delliiiiiii divaneee gönüüüül
AynenGonulmeyvesi şimdi yavaşla ve sakince o bezi yerine bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?