Teşekkür ediyorum kendime böyle zorla iltifat ettirmeyi severim.Valla öylesin hemide çok pratiksin maşallah sana
Bende dün böyle yaptım hatta kendime ettimTeşekkür ediyorum kendime böyle zorla iltifat ettirmeyi severim.
Uslan artık deli gönül
Bak gelip geçiyor ömür
Uslan artık delliiiiiii divaneee gönüüüül
AynenGonulmeyvesi şimdi yavaşla ve sakince o bezi yerine bırak
Ben de çok severim boyayı.Bezi elime alırsam bugünün hayrına olacak
Ev sessiz şuan herkes uyudu kalkıp işleri halledeyim biraz kendimle kalmak iyi geliyor sankiii
Ayy bi şeyler boyamayı öyle özledim kii
Napacan kimse demiyorsa dedirtecen böyle işte.Bende dün böyle yaptım hatta kendime ettim
Çay içerken dedim ay ne güzel demlemisim tatlıyı da ne güzel yaptım maşallah bana eşim de gülüyor
Napalm iş başa düşünce
Onlarda zorla da olsa söylemiş oluyorlar
Seni hayal kırıklığına uğratmadığım için sevindim PenyezciimYaa pinhhann şeker paremmm içimden mirildanıyordum da yazamadımmm ama varya tam atış yaptın, dedim kesin pinhancığimm yorum yapar dedimmm veeee gollll
Böyle okuyunca bile ne güzel geldiBen de çok severim boyayı.
Ramazan da geliyor kendime daha fazla vakit ayırırım diye düşünüyorum.
İbadetler dışında mutlu hissettirecek şeyler yapacam.
Kızlarımla özellikle.
Küçük portatif bi masamız var, onu düzenleyip ufak bir hobi alanı oluşturayım her gün kısa süre de olsa birlikte boya, resim vs yapalım diyorum.
Bakalım.
Kızlar isimlerinizin hikayesi nedir ?
Şimdi siz bana gönül diyince bi hoşuma gidiyor
Ben kendiminkinden bahsedeyim
Buraya üye olurken çocuğumun olmasını çok istiyordum sürekli belirti falan arıyordum ovulsayon testleri gebelik testleri falan...
bi kitapta da evlattan gonulmeyvesi olarak bahsediliyordu hoşuma gitmişti
Öyle bende bu ismi kullanmıştım
Buda böyle bi anım
Aminn çok teşekkürler Allah razı olsun hepimizin evlatlarına inşallahGönül meyvene Allahım güzel ömürler versin, analı babalı sağlıkla büyüsün meyveniz.
Güzelmiş.
Ben ismin Gönül olabilir diye düşündümdü
Siteye dualar bölümü için üye oldum nick koyarkende zorlanmadımKızlar isimlerinizin hikayesi nedir ?
Buraya üye olurken çocuğumun olmasını çok istiyordum sürekli belirti falan arıyordum ovulsayon testleri gebelik testleri falan...
Buda böyle bi anım
Ben biliyom, hep öyle diyorum sana içimdenSiteye dualar bölümü için üye oldum nick koyarkende zorlanmadımokudunmu nicki
Ben onu çok sonra farkettim desemSiteye dualar bölümü için üye oldum nick koyarkende zorlanmadımokudunmu nicki
Ayy gönül çok manidar nickinKızlar isimlerinizin hikayesi nedir ?
Buda böyle bi anım
Siteye dualar bölümü için üye oldum nick koyarkende zorlanmadımokudunmu nicki
Ben anlamadımBen onu çok sonra farkettim desem
Çok güzel bayıldım anlamınaKızlar isimlerinizin hikayesi nedir ?
Buda böyle bi anım
Tersten okumak benimde sonra aklıma gelmiştiBen anlamadım
Nasıl tanıdıkla karşılaştın onun olduğunu nasıl anladın aşırı merak ettimBenim bu 3. Nick ilki burada bir tanıdık çıktı apar topar gizledim
Bir ara pasiflora ilaç kullanıyordum onu kullandım. Burada bir arkadaşım pasife aktif diyordu oylelikle degistirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?