- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.166
- 598
Ben artık cumartesi de işe gidiyorum yarın tam gün çalışacağımOo maşallah canım işten gelip bir sürü iş yapmissin ben akşamlari pek bişe yapamiyorum ramazanda cumartesileri bende işe gitmiyorum. Hafta sonlari iftara misafir cagırmak istiyorum inşallah
Düşünürken yoruldum, o denliNeler yaptığımı yazmaya halim kalmadı siz düşünün
Mutfak ve antre dolabı bide Banyolar kaldıDüşünürken yoruldum, o denli
Maşallah sana yarınlar yokmuşcasına döktürdün.
Sen yazma biz anladık
Pırıl pırıl oldun
Tatlı olmadan da çay keyfi yapmıyoruz sanırım pinhan hanımcığımYemek sonrası mutfak toplu
Şimdi çay içeriz
Tatlı da yeriz
Karaağaç diye dizi başlamış ona bakıcam beğenirsem
Hasta mı olacaksın ki, suyla çok uğraştın e yoruldun terledin ettin.Mutfak ve antre dolabı bide Banyolar kaldıama genel.olarak mis oldu miss
En son duş aldım çıktım evden ama donuyorum şuan
E misafirden kalanları akşam kocamıza yedirelim o yerken eşlik edelim diye cancağızım.Tatlı olmadan da çay keyfi yapmıyoruz sanırım pinhan hanımcığımBi danede benim için ye bariiiii
Oturma odası tül ve güneşlik yiakdim️
Cami silindi.kutuphane düzenlendi silindi️
Sehpa sildim️
Tablolar ve saati de sildim️
Koltukları sildim️
Esimin o kadar çok kitabı vardı artık nereye koyacağım bilmiyor bide yine gelecekmiş yolda diyor
Onların tozunu aldım️
Yeri ve halisini da sildim️
Duvarları selsil pakla sildim çok güzel oldu miss️
Burası da bitti️
Ah canım cumartesi gitmenin zorlugunu bilirim ben yakinda belki yine normale döner penyezBen artık cumartesi de işe gidiyorum yarın tam gün çalışacağımçok yoğunuz bu aralar. Dün yine camlara %10 civarında zam geldi. Seçim öncesi ev yapan yada değişim yapacak olanlar geliyor. Zamlardan etikenmemek için ön ödeme yapıp iş bağlıyorlar.
Umarım ablam ama ocak ayında konuşuldu, işin yoğun olduğu cumartesileri işe gideceğimAh canım cumartesi gitmenin zorlugunu bilirim ben yakinda belki yine normale döner penyez
Tam günmü 9-6 mı calisiyosunUmarım ablam ama ocak ayında konuşuldu, işin yoğun olduğu cumartesileri işe gideceğim
yapacak bir şey yok sgk günüm dolana kadar idare edeceğim.
8-6 ve cumartesi yarım gündü normalde. 2023 son 6 ayı 9-5 gidip ve cumartesi gitmiyordum. Çok iyiydi. Ev iş rutinim güzeldi fazla yorulmuyordum.Tam günmü 9-6 mı calisiyosun
Ev bitti şükür evet perdeci tanıdık var o yönden sorun olmazNane Limon Kabugu sen geldin aklıma canım yapılan evin, pencere ve kapı yerleri, ölçüleri aşağı yukarı belli ise, seçim öncesi bir yerle anlaşsanız. Kârınız olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?