Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oo maşallah canım işten gelip bir sürü iş yapmissin ben akşamlari pek bişe yapamiyorum ramazanda cumartesileri bende işe gitmiyorum. Hafta sonlari iftara misafir cagırmak istiyorum inşallah
Ben artık cumartesi de işe gidiyorum yarın tam gün çalışacağım çok yoğunuz bu aralar. Dün yine camlara %10 civarında zam geldi. Seçim öncesi ev yapan yada değişim yapacak olanlar geliyor. Zamlardan etikenmemek için ön ödeme yapıp iş bağlıyorlar.

Salon bitti
Tulleri guneslikleri yıkadım
Camalr silindi
Koltuklar ve hali Süpürüldü Silindi
Gumusluk silindi
Kapısı ve avize silindi
Sehpa silindi
Zemin silindi
Odanın şeklini degistiridim ama hiç içime sinmedi
Bi kaç gün sonra eski haline çeviririm

Tatlı olmadan da çay keyfi yapmıyoruz sanırım pinhan hanımcığım Bi danede benim için ye bariiiii
E misafirden kalanları akşam kocamıza yedirelim o yerken eşlik edelim diye cancağızım.
Yoksa her akşam yemiyom ben yiyenler neredeler bilmem

Ama bugun senin için de yiyeceğim

Oturma odası tül ve güneşlik yiakdim
Cami silindi.kutuphane düzenlendi silindi
Sehpa sildim
Tablolar ve saati de sildim
Koltukları sildim
Esimin o kadar çok kitabı vardı artık nereye koyacağım bilmiyor bide yine gelecekmiş yolda diyor
Onların tozunu aldım
Yeri ve halisini da sildim
Duvarları selsil pakla sildim çok güzel oldu miss
Burası da bitti

Ah canım cumartesi gitmenin zorlugunu bilirim ben yakinda belki yine normale döner penyez

Ah canım cumartesi gitmenin zorlugunu bilirim ben yakinda belki yine normale döner penyez
Umarım ablam ama ocak ayında konuşuldu, işin yoğun olduğu cumartesileri işe gideceğim

yapacak bir şey yok sgk günüm dolana kadar idare edeceğim.

Tam günmü 9-6 mı calisiyosun
8-6 ve cumartesi yarım gündü normalde. 2023 son 6 ayı 9-5 gidip ve cumartesi gitmiyordum. Çok iyiydi. Ev iş rutinim güzeldi fazla yorulmuyordum.

Bu yıl Ocak ayında tekrar 8-6 ya ve cumartesi de çalışmaya döndüm.

Nane Limon Kabugu sen geldin aklıma canım yapılan evin, pencere ve kapı yerleri, ölçüleri aşağı yukarı belli ise, seçim öncesi bir yerle anlaşsanız. Kârınız olurdu
Ev bitti şükür evet perdeci tanıdık var o yönden sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…