Perde için demedim canım evin (pvc) mermer pencere kapı doğramalarını kast ettim.Ev bitti şükür evet perdeci tanıdık var o yönden sorun olmaz
Benimde 8- 16:30 haftanın 6 günü zor ama bende calişmak zorumdayim.8-6 ve cumartesi yarım gündü normalde. 2023 son 6 ayı 9-5 gidip ve cumartesi gitmiyordum. Çok iyiydi. Ev iş rutinim güzeldi fazla yorulmuyordum.
Bu yıl Ocak ayında tekrar 8-6 ya ve cumartesi de çalışmaya döndüm.
Pencereler için demişsin evet inşaat malzemeleri genel olarak fırladıBen artık cumartesi de işe gidiyorum yarın tam gün çalışacağımçok yoğunuz bu aralar. Dün yine camlara %10 civarında zam geldi. Seçim öncesi ev yapan yada değişim yapacak olanlar geliyor. Zamlardan etikenmemek için ön ödeme yapıp iş bağlıyorlar.
Bonus sen de söylesene nickinin hikayesini.
Neden Bonussun sen?
Saçların mı kıvırcık
Şaka şaka.
Özelse yazma istersen ama yaz merak ettim yine de
Yok canım özel değil nerden aklıma geldiğini hiç bilmiyorum. Bonus kart yeni çıkmıştı o zaman belki o çağrışım yaptı.
İLk sene Bonus20 idi adım sonra o 20 yi sildik böyle kaldım.
Kıvırcık değilim
Güzel, tenk yu
Hayırlı akşamlar herkes iyi miii? mutfak toplu
bugün aşırı yoruldum kaç gündür yatmanın cezasını çektim resmen.
Hala gidemedim eve
O herkes için öyle.. Bu akılla 22 de olsaydım nelere üzülmezdim, neler nelere gülerdim...Şimdiki aklım olsa 22 yaşımı daha güzel değrlendirirdim
Bazen kendini bulmak/bilmek üzücü sarsıcı oluyor değil mi?O herkes için öyle.. Bu akılla 22 de olsaydım nelere üzülmezdim, neler nelere gülerdim...
Geçmiş olsunİyi şükür biraz belim ağrıyor. Dün gece erken yattım gece uyandığım halde kalkamadım ve sabah çok kötüydüm.
Annem derdi yata yata şiştin diye belki de gerçekten şiştm
Kursta Bana yapmışlardı ya rüyamla ortaya karistirmisim,kalkıp bakmadım da gözüm kapalı oha çok gerçekmiş diyordum
Türlü şeytanlıklar meaşallahKursta Bana yapmışlardı ya rüyamla ortaya karistirmisim,kalkıp bakmadım da gözüm kapalı oha çok gerçekmiş diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?