Lafta değil hem de, gerçekten sarsıcı oluyor,kendini bulmaya bu kadar geç kalmasa insan, belki o zaman daha az hüzünlenirdik geçmiş içinBazen kendini bulmak/bilmek üzücü sarsıcı oluyor değil mi?
Çok ağlayasım geldi, gözlerim doldu gerçekten....
Lafta değil hem de, gerçekten sarsıcı oluyor,kendini bulmaya bu kadar geç kalmasa insan, belki o zaman daha az hüzünlenirdik geçmiş için
Çok ağlayasım geldi, gözlerim doldu gerçekten....
Bu videoyu indireceğim.
Hazır yufkayla yapmaya bile üşeniyorum bazen . Ne olacak bu halimPişecek mi soğanlar otlar neysede keşke bi hamurum olsa şu an
Boğazsız mısın?Hazır yufkayla yapmaya bile üşeniyorum bazen . Ne olacak bu halim
Ağlamak ve gülmek iki duyguyu anda yaşadım
Yalnız değilsin üzülmeHazır yufkayla yapmaya bile üşeniyorum bazen . Ne olacak bu halim
Sizin iştahiniz yok bikeremYalnız değilsin üzülme
PEnyezim hiç bir malzemem yoksa yufkayı yağlayıp katlarım öyle pişiririm kat katYalnız değilsin üzülme
+ iki eli kanda olsa yer. Güçten düşmemeliSizin iştahiniz yok bikeremİştahlı bir insan yeter ki canı istesin iki eli çamaşır. Suyu olsa yine yapar
Yufkayi açıp içine yumurta kırdım geçen, katlayıp pisirdim üşengeçlikPEnyezim hiç bir malzemem yoksa yufkayı yağlayıp katlarım öyle pişiririm kat kat
4 tane profiterol gömdüm şimdi evettUlan bu ne ya ayyy gece gece
Yarasın şifa olsun 4 tane ne ki yımış yımış4 tane profiterol gömdüm şimdi evett
Sizin iştahiniz yok bikeremİştahlı bir insan yeter ki canı istesin iki eli çamaşır. Suyu olsa yine yapar
Yufkayi açıp içine yumurta kırdım geçen, katlayıp pisirdim üşengeçlik
PEnyezim hiç bir malzemem yoksa yufkayı yağlayıp katlarım öyle pişiririm kat kat
4 tane profiterol gömdüm şimdi evett
Boğazım var ama yapmaya üşeniyorum anlaBoğazsız mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?