öylemi bilmiyordum sileyim hemenKarikatür paylaşmak yasak
Papatyam
Telif için siteye dava açılmış ondan sonra yasaklandı ilk attığında sorun yok linke girer bakarızöylemi bilmiyordum sileyim hemen
Yürü kız daha dün mü ondan önceki gün mü yazdıkça yazdın orayı burayı temizledim diyeHayıığğrrr bal dök yala değil.
ablaaa övdün mü gomdün mu ben anladımeli ağır olanlar yaptı bitirdi bizim gibi pratik olanlar son 3 günde yapar bitiririzüstüne oturur birde keyif çayı kahvesi içeriz
Demem o ki hayalimn yat sen yat hallederiz
Övdüm övdüm yaparız hallederiz evimiz pis değil hayal pis değil.. senin örtüler bi gelsin gör bak kendini, uçarsın evdeYürü kız daha dün mü ondan önceki gün mü yazdıkça yazdın orayı burayı temizledim diye
ablaaa övdün mü gomdün mu ben anladım3 günde bitirecek potansiyel var gibi mi gözüküyor ordan
Bütün keramet örtülerdeÖvdüm övdüm yaparız hallederiz evimiz pis değil hayal pis değil.. senin örtüler bi gelsin gör bak kendini, uçarsın evdebi bez gezdirdik mi tamamdır
Aha dayıya sor bitmiş değil daha Cook iş var ohooo. Bit gibi çalıştığım için bitmiyor gdjdklsYürü kız daha dün mü ondan önceki gün mü yazdıkça yazdın orayı burayı temizledim diye
Örtü gelince sorun çözülecek inşÖvdüm övdüm yaparız hallederiz evimiz pis değil hayal pis değil.. senin örtüler bi gelsin gör bak kendini, uçarsın evdebi bez gezdirdik mi tamamdır
Daha ne yapacan acaba ????????Çocuklar gelmeden evi supurdum salon ve odaların tozunu aldım mendille
banyonun halıları degistirdim bisi döküldü onu sildim
Çorba ve kısır yaptım
Mutfakta iki dollap ve 3 çekmece daha düzenledim sildim
Çocukların gelince döktükleri topladım çamaşır astım ve tekrar attim. Ödevler de babada yemek sonrası herseyi yanıma alıp kalkmayacagim. (Aman kalkmayim kalori gider )
Benimde topluMutfak toplu
Ay varsa helal olsunGece gece temizlik mi yapıyonuz yoksaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?