- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Çaysızlık çok kötü ya içtin inşToplantıdan geldim çay kaldıysa içerim kahveyle duruyorum
Yanlış zamaaaan yanlış insan (şarkıyı söyler tonda oku )Gel hele gel
Uyudun mu gıYanlış zamaaaan yanlış insan (şarkıyı söyler tonda oku )
rumeli türküleri bizim oralarda çok çalınır düğünlerde trakyada
Cumartesi çalışmak bana iyi gelmedi modumu yükseltmeye çalışıyorumdur
Çaysızlık çok kötü ya içtin inş
bende açtım sana eşlik edeyim
Cumartesi çalışmak bana iyi gelmedi modumu yükseltmeye çalışıyorumdur
Ay ne guzeeelrumeli türküleri bizim oralarda çok çalınır düğünlerde trakyadabayram sonunda teyzemin torununun nişanı var orda dökeriz artık kurtlarımızı çok beceremem ama
eli ağır olanlar yaptı bitirdi bizim gibi pratik olanlar son 3 günde yapar bitiririzTabi siz evinizi pakladınız bal dök yala yaptınız tuzunuz kuru
mutfaktaki masanmı kabardı su nasıl görüyo benimkide ahşap masa üstünede şu kalın şeffaf düz cam gibi olan masa örtülerinden aldımMutfak masası için öneri var mı böyle sağlam kullanışlı dediğiniz? Ahşap bu benim masa ama hem masa kabardı sudan hemde koltuk faciası devam ediyor gün geçmiyor ki biri düşmesin
bayramda gel takıl banaAy ne guzeeelÇok ihtiyacım var kurtları silkelemeye ortam yok
Canım geçmiş olsunKız hastalandı dün okuldan aldım dün onla ilgilendim bugünde ben reğli oldum yatış durumundayız
erik dalı olmasın oPenyezim sana Kiraz Dalını ekleyecek vaktim yok sen bulup kendini etiketleyip koyar mısın hshaha
Bu ne güzellik bonusum tok karnına canım çektiAfiyet olsun sana da
Tekrar çıkıcam ben de
Çocuklar suyu ve içeceklerin orada içtikleri için genelde malum. Onu kaldırınca oldu olan zaten bende kullanıyordum ondanmutfaktaki masanmı kabardı su nasıl görüyo benimkide ahşap masa üstünede şu kalın şeffaf düz cam gibi olan masa örtülerinden aldım
rumeli türküleri bizim oralarda çok çalınır düğünlerde trakyadabayram sonunda teyzemin torununun nişanı var orda dökeriz artık kurtlarımızı çok beceremem ama
Siz oynayın ben seyrederken oynamış kadar olurumAy ne guzeeelÇok ihtiyacım var kurtları silkelemeye ortam yok
Hayır erik dalına rakip kiraz dalıerik dalı olmasın o
Sevmiyor musun penyezimSiz oynayın ben seyrederken oynamış kadar olurumBen oynamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?