Ben de bükülemem penyezimSiz oynayın ben seyrederken oynamış kadar olurumBen oynamıyorum
Sen de hep oturuyorum diyorsun ama sağ gösterip sol vuruyorsun be mübarekKahvaltı yaptım hafifçe
Topladım mutfagi makineye hep yanlış koymuşlar onları düzenledim
Duş ve banyoyu temizledim
Çamaşır attim
Namaz sonrası mutfak dolabında Üst tarafı döktüm sildim atılacaklari attim
İki evladın dolabını düzenledim
Çamaşır astım tekrar attim
Misafirlerim iptal oldu ağırlayacak halim yok rahatsızım.
Süpürgeyi yine diktim ortaya gshshsjs
Severim ama oynayacak ortam yokSevmiyor musun penyezim
Evde oyna penyezim helal dairede döktürSeverim ama oynayacak ortam yok
Hopaaaaa
Suyu yutamadım tam onlar geçiyordu okuduğumda hahahhaKLipte ileri giderken sola bakan adamlar var ben onu yaparım işte
anam varmış gerçekten ben ilk defa gördüm
48 sn den 56 ya kadar gidiyorlar öyleSuyu yutamadım tam onlar geçiyordu okuduğumda hahahha
Eşim desin ne oldu bu hatunaEvde oyna penyezim helal dairede döktür
Keşke uyusaydım en azından uykumu alırdımUyudun mu gı
Eşim desin ne oldu bu hatunatek başına oynanır mı dur akşam deneyeyim ağrılara iyi gelir belkii seke seke oynarım artık
Geçen durumlarda yazmışlar çay şişkinlik yapıyormuş. Benim bu göbeğim ondan erimiyormuş. O günden beri üzüle üzüle içiyorum çaylarımıİçtim ama ağzımı ısladı ancak akşam gelince damardan inş
Dİyet yaparım daha iyiGeçen durumlarda yazmışlar çay şişkinlik yapıyormuş. Benim bu göbeğim ondan erimiyormuş. O günden beri üzüle üzüle içiyorum çaylarımıama yine de içiyorum yapacak bişey yok
ramazanda gündüz en çok özlediğim şey çay yazın çok sıcaklarda su tabiki ama çaysız hayat düşünemiyorum.çok severiz ailecek yatana kadar ocaktan inmez çaydanlıkGeçen durumlarda yazmışlar çay şişkinlik yapıyormuş. Benim bu göbeğim ondan erimiyormuş. O günden beri üzüle üzüle içiyorum çaylarımıama yine de içiyorum yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?