- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.110
- 598
- 33
Gun boyu Hiç aklımdan çıkmadı o yavru, annesiHiç canım istemedi bugün girmeyi. Metenin durumu çok etkiledi.
Eve de sığamıyorum yürüyüş yaptım ormanda. Dökülmüş çiçek soğanları vardı onlardan aldım getirdim burda dikicem bakalım açacaklar mı
Aynı bende. Bi mucize olsun Allahım diye dua ettim durdumHiç canım istemedi bugün girmeyi. Metenin durumu çok etkiledi.
Eve de sığamıyorum yürüyüş yaptım ormanda. Dökülmüş çiçek soğanları vardı onlardan aldım getirdim burda dikicem bakalım açacaklar mı
Benim de hep aklımda hep dua ediyorum bi mucize olsun diyeHiç canım istemedi bugün girmeyi. Metenin durumu çok etkiledi.
Icimi kıpır kıpır yaptın ablaa
Günaydınnn
Ramazan geliyor haydi kalkınnn
Süslemeler yapıldı mı
Temizlikler bitti mi
Teravih
Sahur
iftar
Hatim
Tesbihatlar
Zekat,fitre
Ruhumuza, bedenimize, şifa, ferahlık, bolluk bereketlik gelsin hadi bismillah son 5 gün
hoş gelsin sefa gelsin bizlerede tam anlamıyla geçirmek nasip olsun inşallah
Günaydınnn
Ramazan geliyor haydi kalkınnn
Süslemeler yapıldı mı
Temizlikler bitti mi
Teravih
Sahur
iftar
Hatim
Tesbihatlar
Zekat,fitre
Ruhumuza, bedenimize, şifa, ferahlık, bolluk bereketlik gelsin hadi bismillah son 5 gün
Lora ne istiyorum biliyomusun terlemek böyle su gibi olana kadar ama bir türlü terleyemedim gittiEfser Cok gecmis olsun canim daha iyi misiniz ?
@01deren87 canım Allah şifa versin görümcene inşallah sonu iyi olur
Rabbim şifa versin inşallah göründüğü gibi değildir canımİşlerim bittikten sonra uyumusum .biraz önce kalktim içimde bi burukluk.hemen Ayetel kürsi okudum.5 dakika gecti gecmedi .görümcem aradi.kontrole gitmisti doktor sonuçlarin kötü duruyor demis ağlıyordu.hiç aklıma gelmemisti doktorun bunu diyecegini.
Hem çok üzüldüm hem eşim çok üzülecek onada üzüldüm.
İlaç almadın mı guzum terletiyo onlarLora ne istiyorum biliyomusun terlemek böyle su gibi olana kadar ama bir türlü terleyemedim gitti
Sağol canım bugün diğer günlere göre daha iyim sadece biraz kamyon çarpmışlık hissi var
efserim ben rahatsızlandığımda boğazıma, eklem yerlerime ve ayaklarıma krem sürer gibi viks sürüp battaniye altına girip 2 saat uyuya kalmıştım. uyandığımda su gibi terlemiştim. dene istersen iyi geliyor.. şifa olsun şimdidenLora ne istiyorum biliyomusun terlemek böyle su gibi olana kadar ama bir türlü terleyemedim gitti
Sağol canım bugün diğer günlere göre daha iyim sadece biraz kamyon çarpmışlık hissi var
Parolu iki tane aldım terletir diye yokİlaç almadın mı guzum terletiyo onlar
Evde vikis var sanırım tarıhi geçmiş etkisi olmadı dışarı çıkaçak biri olsa göndereceğim de oda yokefserim ben rahatsızlandığımda boğazıma, eklem yerlerime ve ayaklarıma krem sürer gibi viks sürüp battaniye altına girip 2 saat uyuya kalmıştım. uyandığımda su gibi terlemiştim. dene istersen iyi geliyor.. şifa olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?