- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.110
- 598
- 33
Ben tutmadım. Çok emiyorlardi ve küçüklerdi baygınlık geçiriyordum. Nasib olursa seneye büyür tutarsın. Yada 1 2 gün bir dene çünkü ek gıda zamanı da değil.Kızlar emzirirken ramazanda oruç tutan var mı ? 2.5 aylık bebişim gelişimi çok sınırda ilerliyor. Küçük doğduk, peşine de hastalandı etti hala daha tam toparlanmış değil… tutayım mı tutmayayım mı bilemedim. Sütüm azalır diye korkuyorum… Tecrubeli annelerim, beni bir aydınlatın lütfen
Tecrübeli değilim ama, fikrimi yazayım. bebeğin küçük ek gıdaya da geçmediniz henüz. Sonra tutman daha faydalı olur canım. Sağlıkla büyüt bebeğiniKızlar emzirirken ramazanda oruç tutan var mı ? 2.5 aylık bebişim gelişimi çok sınırda ilerliyor. Küçük doğduk, peşine de hastalandı etti hala daha tam toparlanmış değil… tutayım mı tutmayayım mı bilemedim. Sütüm azalır diye korkuyorum… Tecrubeli annelerim, beni bir aydınlatın lütfen
Mesajlarını okudum . Sen bizsinHosbuldumböyle evi derli toplu olan insanlara öyle imreniyorumki…
yapilacak o kadar cok is varki, hem günlük isler hem yillardir birikmis olanlar, insan nerden nasil baslayacagini sasiriyor.
Allahım tez zamanda nasip etsin inşAllahAyricaaaa beni gaza getirdiğiniz için başta, başkanımNego mmm olmak üzere hepinize teşekkür ederimmm dostlarımm
neredeyse 2 yıla yakındır yardımcı yok veee ben ne yapıyorumher ay gram altın alıp hac parası biriktiriyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunTecrübeli değilim ama, fikrimi yazayım. bebeğin küçük ek gıdaya da geçmediniz henüz. Sonra tutman daha faydalı olur canım. Sağlıkla büyüt bebeğini
Ben hamileliklerimde de, emzirirken de tuttum. Ama herkes farklıdır o yüzden bişey diyemeyiz. İstersen bikaç gün tutup deneyebilirsin. Sütün azalırsa bırakırsın .Kızlar emzirirken ramazanda oruç tutan var mı ? 2.5 aylık bebişim gelişimi çok sınırda ilerliyor. Küçük doğduk, peşine de hastalandı etti hala daha tam toparlanmış değil… tutayım mı tutmayayım mı bilemedim. Sütüm azalır diye korkuyorum… Tecrubeli annelerim, beni bir aydınlatın lütfen
Acıktım iki lokma yiyorum üstüne içicem 7 de kahvaltı yaptım çünkü
Sütünü etkilemiş miydi ?Ben hamileliklerimde de, emzirirken de tuttum. Ama herkes farklıdır o yüzden bişey diyemeyiz. İstersen bikaç gün tutup deneyebilirsin. Sütün azalırsa bırakırsın .
Bende yedim valla kahvaltı yapmamıştım bidaha oturmak istemedim afiyet olsunAcıktım iki lokma yiyorum üstüne içicem 7 de kahvaltı yaptım çünkü
Saksı vardı arkada çiçek mi var içindeBende yedim valla kahvaltı yapmamıştım bidaha oturmak istemedim afiyet olsun
Kızımda mama veriyordum zaten o yüzden çok fazla etkilemedim. Diğerinde çok etkilendiğini hatırlamıyorum. Azalsa tutmazdım sanırım.Sütünü etkilemiş miydi ?
Bonsai çok sevdim çok zahmetsizSaksı vardı arkada çiçek mi var içinde
Dediğin gibi birkaç gün denemekte, duruma göre ilerlemekte fayda var… geçen sene nasip oldu 3 ayları tuttum. Hatta ramazanın bitmesine 1 hafta kala gebe kaldığımı öğrendim. Gene bırakmamıştım. Dedim bünyem 3 aydır alışık oruca, 1 haftadan bir şey olmazKızımda mama veriyordum zaten o yüzden çok fazla etkilemedim. Diğerinde çok etkilendiğini hatırlamıyorum. Azalsa tutmazdım sanırım.
Ama dediğim gibi herkes farklıdır. Sen istersen dene. Ama çok da zorlama çünkü bebeğin küçük.
Ay çok güzel duruyorBonsai çok sevdim çok zahmetsizEki Görüntüle 3397739 keldi geldiğinde baya açtı hala minik minik çıkıyor
Anaa kedo sizde miYatağımı havalandırdım topladım
Tozları aldım aynanın önü dağılmıştı düzelttim
Cam beziyle camını sildim
Yerleri süpürdüm elimle sildim
Dolap altlarının tozunu aldım
Kedinin kumunu kaldırdım
Çamaşırları yatağa koydum katlanmak üzere
Acıktım karnımı doyurdum kalkıyorum
Yok gelmişti gitti kumunu kaldırmamışım.Anaa kedo sizde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?