Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben tutmadım. Çok emiyorlardi ve küçüklerdi baygınlık geçiriyordum. Nasib olursa seneye büyür tutarsın. Yada 1 2 gün bir dene çünkü ek gıda zamanı da değil.

Tecrübeli değilim ama, fikrimi yazayım. bebeğin küçük ek gıdaya da geçmediniz henüz. Sonra tutman daha faydalı olur canım. Sağlıkla büyüt bebeğini

Hosbuldum böyle evi derli toplu olan insanlara öyle imreniyorumki…
yapilacak o kadar cok is varki, hem günlük isler hem yillardir birikmis olanlar, insan nerden nasil baslayacagini sasiriyor.
Mesajlarını okudum . Sen bizsin gerçekten kendini hiç üzmeye gerek yok. 3 çocuk bakmak ,yetiştirmek zaten her şeyden önemli .
Biriken işler senin ruhunu daraltıyor. Benim de mesela atamamak gibi bir durumum var. Onlar o kadar çok ruhumu emiyor ki , bi başlasam rahatlayacağımdan eminim.
Yani demem o ki birden olacak şeyler değil yavaş yavaş, birbirimize destek olarak çözeceğiz

Allahım tez zamanda nasip etsin inşAllah

Ben hamileliklerimde de, emzirirken de tuttum. Ama herkes farklıdır o yüzden bişey diyemeyiz. İstersen bikaç gün tutup deneyebilirsin. Sütün azalırsa bırakırsın .

Sütünü etkilemiş miydi ?
Kızımda mama veriyordum zaten o yüzden çok fazla etkilemedim. Diğerinde çok etkilendiğini hatırlamıyorum. Azalsa tutmazdım sanırım.
Ama dediğim gibi herkes farklıdır. Sen istersen dene. Ama çok da zorlama çünkü bebeğin küçük.

Dediğin gibi birkaç gün denemekte, duruma göre ilerlemekte fayda var… geçen sene nasip oldu 3 ayları tuttum. Hatta ramazanın bitmesine 1 hafta kala gebe kaldığımı öğrendim. Gene bırakmamıştım. Dedim bünyem 3 aydır alışık oruca, 1 haftadan bir şey olmaz çok şükür onu sıkıntısız atlattım. Ramazan orucu tutmama düşüncesi beni biraz tedirgin ediyor çok seviyorum ben ramazan ayını. Sahuru, iftarı, sohbetleri çok güzel oluyor gönlüm tutmaktan yana ama bu bebişin rıskını azaltacaksa, kazaya bırakmak daha hayırlı .. birkaç gün deneyeyim bakalım inşallah sütümde azalma olmaz da tutabilirim. Tutabilsem çok iyi olur kız regli de görmüyorum ya daha, tam tutabiliyorum sonrasına kaza kalmıyor. Geçen sene kazam yok diye çok mutlu olmuştum

Yatağımı havalandırdım topladım
Tozları aldım aynanın önü dağılmıştı düzelttim
Cam beziyle camını sildim
Yerleri süpürdüm elimle sildim
Dolap altlarının tozunu aldım
Kedinin kumunu kaldırdım
Çamaşırları yatağa koydum katlanmak üzere
Acıktım karnımı doyurdum kalkıyorum

Anaa kedo sizde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…