Nasıl fırın gönül? Ankastre mi, içerisi buhar mı yaptı, mutfak camı falanKirlileri bulaşık m. Yerleştirdim
Ocagin şöyle bi ağzını yüzünü sildim
Mutfak toplu ve ben hazırlanıyorum artık
Ya bide fırın çalıştırdım iki seferdir yanında ki çekmece ve diğer yanında ki dolap buhar doluyor daha önce böyle olmuyordu neden olur acaba bilgisi olan varmi ?
ohh ellerine sağlık şifa olsun yiyenlereKurabiyeleri silindir gibi yaptım streçle sardım buzluğa attım Penyez.
Sonra kesip fırına vereceğim
Aynen kahve yanına lokum ve hazır kurabiye ile hallet bu akşamı.
Cumartesiyi senle tekrar konuşalım
Mutfağı topla da öyle keyif kahvesi yapsana anacımAy bi buzdolabına giresim geldi ama saçma bence yani mutfak daginik şuan
Bulaşık m. Boşaltmam lazım
Bende mi bi kahve yapsam
Oh olsun yaa en güzeli.ohh ellerine sağlık şifa olsun yiyenlerebu akşamı öyle atlatıcam yabancı değiller, onlarda çalışıyor, anlayışlıyız birbirimize sağolsunlar
cumartesi günü misafirler için ikramlıklar eşimden hazır tatlı ve çerezben de ortalığı toparlarım, gelenlerde çalışan o sebeple hazırlık yapmıyoruz. ayda bir maksat görüşüp muhabbet etmek.
Mutfagim bitti kahve de içmedimMutfağı topla da öyle keyif kahvesi yapsana anacım
Evet ankastreNasıl fırın gönül? Ankastre mi, içerisi buhar mı yaptı, mutfak camı falan
Ahahah hoşbulduk canım hoş gördük sağ olunKedili ve Bebeli ve @Hamangiom
Merhabalar hoşgeldiniz hanımlar.
Kalıcı iseniz hoşgeldin diyeyim değilseniz demem ha
Düzenli hayata hoşgeldiniz
Allah razı olsun canım. Ben de deneyeceğim. Yapabilirsem, bir sıkıntı olmazsa tutacağım. BakalımKedili ve Bebeli benim çok bulantılı ve riskli gebeliklerim oldu, tutamadım, bazen denedim, olmadı.
Sonra ödedim/ödüyorum borçlarımı.
Bebişin küçükmüş tutmayabilirsin ek gıdaya erkenmiş.
Güle güle büyüsün
Buzlukta durmasa nolurEki Görüntüle 3397847
Silindirlerim
Kurabiyelerim yanii
Çikolata parçaları, damla çikolatalar, ceviz kırıkları falan var içinde.
Biliyorsunuzdur çoğunuz.
Sıkça yaparım bunu hem pratik, hem lezzetli.
Şimdi buzlukta duracak, sonra kesip fırına vericem.
Lora zaten bunun tarifinde bu şekilde streçlendikten sonra bi 30 dk falan dinlensin yazıyor. Dinlensin katılaşsınki düzgünce kesilsin diye.Buzlukta durmasa nolur
İş yapasın yokken bunları yapmışsın daha ne olsun hayalEvi havalandırdım
Yatağı topladım
Dünden kalan çamaşırları katladım
Makineye çamaşır atmıştım kurutmada
Bulaşık makinesini çalıştırdım bitti boşalttım
Üstten kablosuzla evi süpürdüm
Barbunya yapacağım akşam yemeğe
Bugün pek bi şey yapasım yoktu yapmadım bende
Balkon temizlemem lazımdı ama balkonda büyük dolap var hiç yapasım yokİş yapasın yokken bunları yapmışsın daha ne olsun hayal
Benimde balkonlar varBalkon temizlemem lazımdı ama balkonda büyük dolap var hiç yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?