Yaa ahahahYok gelmişti gitti kumunu kaldırmamışım.
Büyüdü zaten sığmıyor totosu bendeki kabına taşlara sürüyo patiyi bazen çişi kapatıcak diye
Kendini dene baktın sıkıntı yok bebekte huzursuz değil devam edersin. Oruç borcunda olmazDediğin gibi birkaç gün denemekte, duruma göre ilerlemekte fayda var… geçen sene nasip oldu 3 ayları tuttum. Hatta ramazanın bitmesine 1 hafta kala gebe kaldığımı öğrendim. Gene bırakmamıştım. Dedim bünyem 3 aydır alışık oruca, 1 haftadan bir şey olmazçok şükür onu sıkıntısız atlattım. Ramazan orucu tutmama düşüncesi beni biraz tedirgin ediyor çok seviyorum ben ramazan ayını. Sahuru, iftarı, sohbetleri çok güzel oluyor gönlüm tutmaktan yana ama bu bebişin rıskını azaltacaksa, kazaya bırakmak daha hayırlı .. birkaç gün deneyeyim bakalım inşallah sütümde azalma olmaz da tutabilirim. Tutabilsem çok iyi olur kız regli de görmüyorum ya daha, tam tutabiliyorum sonrasına kaza kalmıyor. Geçen sene kazam yok diye çok mutlu olmuştum
Aynen öyle. En temizi buKendini dene baktın sıkıntı yok bebekte huzursuz değil devam edersin. Oruç borcundan olmaz
Bana da bi ağırlık geldiDoymayacaktım nasıl iş edecem şimdi
Yer silecektim önce çamaşır halledim ben de öyle silerimBana da bi ağırlık geldioturduğum yerden çamaşırları katlayayım en iyisi
Odalar bitti büyük balkon kaldı o da çok kirli kuşlar batırmış cesaret edemiyorum kalsn biraz daha belki hafta sonu yaparm onun dışında pek bir sey yapmayacam günlük temizlik yapacam artkLidlaylim sevgili eşim ne alemdesin?
Hangimiz tam manasıyla her zaman düzenli olabiliyoruz ki düşe kalka...Merhabaay insAllah banada iyi gelir bende Beraat Kandilinde niyetlendim yeni defterimiz aciliyor bunu firsat bil kendine dedim.
Evvelsi gün yatak odami temizledim ay bir iyi geldiki bana, odaya girip girip ohhh ne güzel oldu diyorum keske hep düzenli olabilsem hep böyle olsam diyorum ama… bakalim insAllah düzelecegim
Bebeğim 3 aylıkken bende tutmuştum sahurda bol yeşillik yiyordum özellikle dere otu :)Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ay tutup sıkıntı yaşamayanları görmek mutlu ediyor insanıBebeğim 3 aylıkken bende tutmuştum sahurda bol yeşillik yiyordum özellikle dere otu :)
Sütüm de azalma olmadı oglumun kilosu da iyidi devam ettim çok şükür bende firesiz bitirmiştim elhamdülillah arkadaşların dediği gibi denersin
Kurabiyeleri silindir gibi yaptım streçle sardım buzluğa attım Penyez.Pinhan nerdesinnn neler yaptın az anlat piştimi kurabiyeler
Akşama komşularım kahve geleceklermiş, evde lokum varda bende iş çıkışı hazır kurabiye alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?