- 13 Ağustos 2020
- 15.691
- 89.108
- 598
- 32
Hayal kuran hanfendi gerçekçi hayal kurun lütfenValla hep kapalı hayal ediyordum ben ne alaka bilmiyorum
AtılmıyorBana mesaj atılıyor mu kizlar
Amin kuzumm. Ay bir görsen adamın halinii. Konuşurken hep gözleri dolu dolu… bana da cocuğun olmaz, tüp bebek falan diyorlardı. Eşimde sma taşıyıcılığı falan çıkmıştı. Baya zorlu bir dönemden geçmiştik bebek için. O da onu duymuş. Bana diyor ki siz ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz. Rabbim de nasip etmiş. Benim eşim 3 kere düşük yaptı. Nasip olmadı. Sonra kalktı beni aldattı. Başkasıyla yakaladığımda bile beni suçluyordu biliyor musun dedi. Senin yüzünden çocuğum olmuyor mecbur kaldım diyor dedi. Kaldıramıyorum. Çok zorlanıyorum diyor. Utanmasa ağlayacaktı anlatırken adam. Ben çok üzüldüm vallaAyy tövbe estağfurullah çok üzücü Allah ıslah etsin iyi etsin kimseyi kinamiyiruz ama Allah hidayet versin ne zamanlara geldik Allahim sen koru
Allah o adama da yardım etsin yaa
Ay bende kaldı ya. Kız 48 kilo hamile kaldım ben. Bende de yoktu. Ama 68 le doğuma gittim onun etkisi olabilirAyy bende sezaryen ama göbek o kadar kalmadı bende hele şuan iyice toplandı
Dogum.oncesi de göbekli değildim belki onun etkisi vardır
Benim meselem başka yerlerde
Ay 5 senedir gitmiyor falan demeyin ya. Ben belki gider diye umutlanmak istiyorumO göbek Benimde 5 senedir gitmiyor neyden olduğunu.bilmiyorum ama
2.seneden bildiriyorum duruyorAy 5 senedir gitmiyor falan demeyin ya. Ben belki gider diye umutlanmak istiyorum
Neden yaAynen atılmıyor seni çıkardım
Yaaa ahahah2.seneden bildiriyorum duruyor
Kolay şeyler değil Allah sabır versinAmin kuzumm. Ay bir görsen adamın halinii. Konuşurken hep gözleri dolu dolu… bana da cocuğun olmaz, tüp bebek falan diyorlardı. Eşimde sma taşıyıcılığı falan çıkmıştı. Baya zorlu bir dönemden geçmiştik bebek için. O da onu duymuş. Bana diyor ki siz ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz. Rabbim de nasip etmiş. Benim eşim 3 kere düşük yaptı. Nasip olmadı. Sonra kalktı beni aldattı. Başkasıyla yakaladığımda bile beni suçluyordu biliyor musun dedi. Senin yüzünden çocuğum olmuyor mecbur kaldım diyor dedi. Kaldıramıyorum. Çok zorlanıyorum diyor. Utanmasa ağlayacaktı anlatırken adam. Ben çok üzüldüm valla
Amin. Allah kimseye yaşatmasınKolay şeyler değil Allah sabır versin
Kiz yok.gider hele o kilolar ne 48.kilo ile hamile kalmışsın susAy 5 senedir gitmiyor falan demeyin ya. Ben belki gider diye umutlanmak istiyorum
Benim boyum 1.55 ama öyle bir detay varKiz yok.gider hele o kilolar ne 48.kilo ile hamile kalmışsın sus
Ben 68 bile değildim hamile olduğumu öğrendiğim de
Haha benimki de 1 56 hadi taş çatlasın 1 57 dirBenim boyum 1.55 ama öyle bir detay var
3 defa kevser suresini oku, öyle yat. Allah ın izniyle istediğin saatte kalkarsınŞarjım bitti leslie de bitti ben biraz uyuyayım
Sahura kalkarım inşallah hadi görüşürüz 5 de
Maşallah canım adetim bi bitmedi ki.okuyayom surelerimi bitsin diye bekliyorum.dirt gözle okurum.insallah sagol3 defa kevser suresini oku, öyle yat. Allah ın izniyle istediğin saatte kalkarsın
Ben bu duanın yüzü suyu hürmetine bu kadar yorgunlukla saatli kalkabiliyorum muhtemelen
Ne demek canım. Allah rahatlık versinMaşallah canım adetim bi bitmedi ki.okuyayom surelerimi bitsin diye bekliyorum.dirt gözle okurum.insallah sagol
Ayarlardan açman lazımNeden ya
Veremediğim için bilemiyorumYaaa ahahahay bunu göndermenin yöntemi yok mu kilo verince falan gidiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?