Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu arada dün defterime baktım.kasim ayında 84.9 muşum
Şuan 78 kiloyu gördüm
Yaklaşık 3 ayda 7 kilo.vermisim şaka.maka hadi 6 olsun maşallah.diyin.bana
Şuan idrak ettim Hee
3 ayda iyi vermişsin harbiden maşallah farkında bile olmadan vermene hele bin maşallah

Canimmm hepsini detaylı düşünüyorum hepsini ama iste gel gör icraat yok bende yapamıyorum kendimden başka herkesi düşünüyorum istemeden de olsa birçok şeyi değiştirmeye korkuyorum
Neden bilmiyorum ama korkuyorum elinin tersiyle kendine bakamamak en çok bu acıtıyor canımı

Baştan yapacağımı yapamayinca kitlenir kalıyormussun baştan bu kadar şans vermeseydim çok daha kolaydır herşey
Ama gel gorki çıkılması zor bı hal aldi
Aciz ,iradesiz biri olduğumu biliyordum ama bu kadar tahmin edemiyordum kendi bacagima sıktım resmen sonu da bu saaten sonra zor
Şimdi ortaya serecek bahanem yok görünürde
Hatta şimdi mi geldi aklin başına denilcek cinsten
Of neyse hepinizi üzdüm şu güzel günler de
Allah razı olsun hepinizden seviliyorsunuz

Hayırlı sahurlar
Ne güzel sohbet etmissiniz içimi açtınız
sweetgirlcandy bende seni Gonulmeyvesi nn dedigi gibi düşünmüştüm gözluklü böyle is kadini edasiyla

-Hayal gecen seni rüyamda gördüm bu profildeki kız gibi ama annenle aran bozuk gibiydi rüyada babanla anlattığın olay gibi bi seydi ama anlatmak istemedim simdi sen diyince söylim dedim Allah hayr etsin

Bu saatten sonra zor deme tubis. Senin kendi canın daha kıymetli. Mutlaka adım atamama sebebin vardır. Ama kendine de yazık etme derim

3 ayda iyi vermişsin harbiden maşallah farkında bile olmadan vermene hele bin maşallah
Yok gayet farkında olarak verdim ama toplam olarak hesap etmemiştim
Bi süre 82 de çok takıldım o yüzden hep 4 kg gibi geliyordu halbuki ki bu gözler nerdeyse 85 i görmüş
Olmayan kıyafetlerim olmaya başladı çok güzel bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…