Düzenli Evimiz & Hayatımız

sweetgirlcandy unutkanlık boyutuna bir örnek vereyim şu an diş fırçamın hangisi olduğunu hatırlayamadığım için yeni fırça açıyorum sık sık yapıyorum bunu.
Merhaba annemde çok sık yapıyor korkuyorum açıkcası birazda takıntılıyım çok kafaya takıyorum bu konuyu bir şey vardır diye

Merhaba annemde çok sık yapıyor korkuyorum açıkcası birazda takıntılıyım çok kafaya takıyorum bu konuyu bir şey vardır diye
Çok kafaya takacak korkacak ne var? Başka şey bulamadınız heralde.
Çok unutuyorsa siz ya da anneniz başka yere koyar bunu yazmak için üye olmuş gibisiniz

geçmiş olsun, bonus Allah şifa versin diz kapağında sıvı azalmasından oluyo genelde ağrılar kas gevşeticide iyi geliyo benimde bazen merdiven inerken ağrıyo kendi evin mi dubleks zor olur ağrı olunca

Mutfak toplandı gece mesaim başladı uykusuz kalanlar varmı bu sene de
uykusuzluk mu hemde nasıl iftardan sonra namaz kıldım 2 bardak çay içtim sekiz buçuk gibi yattım başım çok ağrıyodu 23:30 gibi kalktım yine ağrıyo geçmemiş parol içtim yatınca hararet yapmış biraz meyve yedim. yatsıyı kıldım kuran okudum,mutfağı topladım.saat biri geçiyodu tekrar yattım üçü geçerken kalktım oğlum işe gidiyo o yüzden erken kalkıyorum. sahuru hazırladım onu kaldırdım yedik dört buçuğa doğru yattık. zar zor biraz uyudum altı buçukta tekrar kalktım işe gitmek için uyku halim bu şekilde benim ramazanda Allah hepimize kolaylık versin

Allah yardımcın olsun bebeğin büyüdükçe uykuları düzene girecek biraz daha sabır geçici bi süre bunlar hepimiz yaşadık. benimde 13 aylık torunum var geceleri emmek için o bile hala uyanıyo gündüzde çok hareketli maşallah her yaşın farklı farklı zorlukları var anne olmak emek istiyo zor ama çok güzel hepsini unutucaksın tatlı bir hatıra olarak kalıcak

Değer mi mübarek gün bu strese sıkıntıya? Bayramdan sonra devam etsen olmaz mı?
Değer mübarek günler daha da anlam kazanır inşallah nefis terbiyesi olmuş olur diye düşünüyorum ve seni de davet ediyorum bak bacaklarin nasıl ağrıdı yazık değil mi canına kaç kilosun bilmiyorum ama dün öyle yazmışsın kilonun cezası diye Ramazan ayi her şey için çok güzel bir fırsat bugün iftar öncesi tartil ve Ramazan sonu hedef koyalım sen zaten eger kafana koyarsan net yaparsın
Düz beğenileri nelere sebep olmuş
Ay ondan mı ki
Sen yorumlara bile koymuyorsun emoji ama senin hangi niyetle yazdığını anlıyorum

Yerin en dibine girmek istiyorum sadece.
Canım yandı şunu izlerken uğraştığımız saçmalıklar var Allah bizi ıslah etsin.
Diyecek sözümüz kalmadı artık duygularımız karmakarışık
Merhametlilerin en merhametlisi Rabbim onlara merhamet etsin
Beni İsraili ve arkasında kim varsa yardım eden kim varsa kahr etsin..!
Bu imtihanda kaybedenlerden olmayız inşallah Rabbim bizleri affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…