- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
Merhaba annemde çok sık yapıyor korkuyorum açıkcası birazda takıntılıyım çok kafaya takıyorum bu konuyu bir şey vardır diyesweetgirlcandy unutkanlık boyutuna bir örnek vereyim şu an diş fırçamın hangisi olduğunu hatırlayamadığım için yeni fırça açıyorum sık sık yapıyorum bunu.
Çok kafaya takacak korkacak ne var? Başka şey bulamadınız heralde.Merhaba annemde çok sık yapıyor korkuyorum açıkcası birazda takıntılıyım çok kafaya takıyorum bu konuyu bir şey vardır diye
Değer mi mübarek gün bu strese sıkıntıya? Bayramdan sonra devam etsen olmaz mı?Benim mutfak hala duruyor bide cezam var leslie yapmam lazım beni topikten atarlar mi acaba
Mutfahimi halledip yapicam inşallah 45 dk
Düz beğenileri nelere sebep olmuşBen seni boyle açık cool ve hep güneş gözlüklü biraz ciddi hani herkesin espirine gülmeyen tipler olur ya öyle hayal ediyorum bide zayıfsın ve uzunsun tabi perçemlerin de var kız şuan öyle geldi gözümün önüne
geçmiş olsun, bonus Allah şifa versin diz kapağında sıvı azalmasından oluyo genelde ağrılar kas gevşeticide iyi geliyo benimde bazen merdiven inerken ağrıyo kendi evin mi dubleks zor olur ağrı oluncaNasıl geçti ilk iftarınız?
Bİzim iyi geçti şükür aç insanları düşününce zaten nasıl geçebilir ki?
Tek sorun benim dizim çok fena oldu bükemiyorum. Dubleks ev merdiveni önce çıkamadım bükünce bağırtıyor beni.
Sonra hiç bükmeden çıktım bi de namaza indim iki kere çıkmış oldum.
Namazda da bi bağırttı beni yerden kalkamadım.
En ufak bir fikrim yok hiç ağrımazdı böyle.
Dün teravihden sonra bacaklarım çok ağrıdı o mu yordu bilmiyorum son 2 haftada bacaklarımı çok yordum tuz biber oldu işte kilonun cezasını çekiyorum ne diyim
uykusuzluk mu hemde nasıl iftardan sonra namaz kıldım 2 bardak çay içtim sekiz buçuk gibi yattım başım çok ağrıyodu 23:30 gibi kalktım yine ağrıyo geçmemiş parol içtim yatınca hararet yapmış biraz meyve yedim. yatsıyı kıldım kuran okudum,mutfağı topladım.saat biri geçiyodu tekrar yattım üçü geçerken kalktım oğlum işe gidiyo o yüzden erken kalkıyorum. sahuru hazırladım onu kaldırdım yedik dört buçuğa doğru yattık. zar zor biraz uyudum altı buçukta tekrar kalktım işe gitmek için uyku halim bu şekilde benim ramazanda Allah hepimize kolaylık versinMutfak toplandı gece mesaim başladıuykusuz kalanlar varmı bu sene de
Allah yardımcın olsun bebeğin büyüdükçe uykuları düzene girecek biraz daha sabır geçici bi süre bunlar hepimiz yaşadık. benimde 13 aylık torunum var geceleri emmek için o bile hala uyanıyo gündüzde çok hareketli maşallah her yaşın farklı farklı zorlukları var anne olmak emek istiyo zor ama çok güzel hepsini unutucaksın tatlı bir hatıra olarak kalıcakBütün hastalarımıza Allah tan şifa diliyorum. Çok geçmiş olsun
Bugün ben de hiç iyi değilim. Son 4 günde toplasan 7-8 saat anca uyumuşumdur. O kadar yorgun hissediyorum ki kendimi… aman halledeyim şu geri kalmasın bu geri kalmasın diyorum ama sanırım çok yıpranıyorum bu ara
Psikolojik olarak da çok gitgellerdeyim. Bir an çok iyiyim bir an deli gibi ağlıyorum. Eşim bile afallamış durumda. 5 dk önce yanıma gelip espri yapıyorsun, 5 dk sonra ağlama seslerini duyuyorum ve hep farklı farklı şeyler çıkarıyorsun. Sana nasıl yaklaşacağımı, ne diyeceğimi ben de bilmiyorum diyor… adam iyi de dese kötü de dese resmen batıyor. Öküz altında buzağı aramak derler ya resmen öyleyim ve kendimi nasıl frenleyeceğimi şaşırmış vaziyetteyim
Çok yorgunum kızlar çoook
inşallah sahurda yemicekmisin programın nasılİnşallah canım ramazan hedefim 4 kg vermek inşallah
aynen bizde merak ettik ozaman hepimiz birbirimize atalım
Bende dün başka bir video gördüm Allah dedim iyiki cehennem var daha ötesi arasat var
Yerin en dibine girmek istiyorum sadece.
Canım yandı şunu izlerken uğraştığımız saçmalıklar var Allah bizi ıslah etsin.
DeğerDeğer mi mübarek gün bu strese sıkıntıya? Bayramdan sonra devam etsen olmaz mı?
Ay ondan mı kiDüz beğenileri nelere sebep olmuş
Diyecek sözümüz kalmadı artık duygularımız karmakarışık
Yerin en dibine girmek istiyorum sadece.
Canım yandı şunu izlerken uğraştığımız saçmalıklar var Allah bizi ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?