Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sen yaz ya ben hep okuyorum seviyorum senin yazılarını
Kendini bulmaya çalışan biri gibi yazıyorsun acemi yazar

Merhabalar kızlar
Dün gece baygınlık geçirdim koridorda eşimi çağırdım uyuyordu ama neyseki duydu geldi ayaklarımı kaldırdık biraz daha kendime gelebildim tuzlu ayran içtim,bünye gitti sanırım.Bu yüzden sabaha niyetlenmedim oruç değilim.Eşimde bende kötüleştik gece.Nasıl sabaha vardık bilmiyorum Allah yardım ediyor
İlaçlarımı içtim,evi toparladım,yerleri süpürdüm.
Bulaşikları toparladım.
Yemek ne yapacağımı bilmiyorum canım hiçbir şey istemiyor bu yüzden aklımda da birşey yok

Ah inşallah
Tek başına büyütmek çok zor. 1 saat idare et ben bir uyuyayım diyebileceğim kimse yok… aslında kaynanam yan tarafımda oturuyor . Ama o kadar değişik bir kadın ki. Hamileyim dediğimde bile senin çocuğun oluyor benim kızımın olmuyor diye oturup ağlamıştı. Peşine de her şeyden tiksindiğim, hep kusarak geçirdiğim birkaç ayım oldu. Onlarda da eşime “ bir bu mu hamile. Ne bu şımarıklık. Senin karın nimete büyükleniyor. Kendini bilerek kusturuyor” falan diyordu. Ben de boyuna beslenememekten serumlarla ayakta duruyorum ama… ne bileyim bir kere kapımı çalıp aç mısınız tok musunuz demedi. 1 haftalık sezaryenliydim kendi işimi kendim yapmaya çalışıyordum. Zaten bir şeye faydası yok, sonra gidip eşime beni şikayet ediyordu. Gerçi gene aynı da… kalkmış geçenlerde de eşim tam işe gidecekken arabanın önüne atlamış. Direk başlamış ağlamaya. Ne oldu anne falan demiş eşim. Dediği cevap ne olabilir sabahın 8 inde ? Ben bütün torunlarımı yıkadım. Bir zümrayı yıkamadım. Sen gelince birlikte yıkayalım demiş. Eşimde bana bir dedi annemin de gönlü olsun o da babaannesi sonuçta bie kere yıkasın diye. Ben fıttırdım zaten… dedim hamileliğimde kapımda mangal yapıp bir parça kokmuştur diyip vermedi. Üstüne beni sana şikayet etti. Doğum yaptım bir defa aç mısın tok musun dikişin var yapılacak bir şeyin var mı, yardıma ihtiyacın var mı sormadı. Çocukta bir tane iğnesi yok. Ben hamileyken bile , hamile kalamayan kardeşine bebek eşyaları alıp bana gösterdi.. şimdi babaannesi ya, o zaman neyiydi dedim…

Ay hele böyle yakın olup da köstek olunca daha çok üzülüyorum. Yakın olan benim annem olsaydı böyle şeyleri asla yaşamazdım. Yapılan haksızlıkları da sindiremiyorum eşime daha çok sarıyorum

Ay kafanı şişirdim senin de sabah sabah kusura bakma

geçmiş olsun canım niye bayıldın tansiyonunmu düştü hastamıydın Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun canım

olurmu hiç öyle şey çok üzüldüm. benim kızımda sezeryan oldu biliyorum zorluklarını 3 gün biz tuvalete bile birlikte gittik, bir hafta izin aldım yanında kaldım. sonrada akşamları direk oraya gidiyordum yemeklerini yapıyodum yardımcı oluyordum eve yatmaya gidiyodum. kayınvalidesi üst katında oturuyo yaşlı benim annemle yaşıt ama kadıncağız elinden geleni yaptı çok şükür bol bol komposto yapıp getirdi.çorba yaptı . Allah herkesin kalbine merhamaet versin

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Amin gerçekten Allah herkesin kalbine merhamet versin. Her kalbe nasip olmuyor ne yazık ki… benim de bir haftam annem izin alıp kalmıştı ama gitti kadıncağız. Başka şehirde zaten… ayy ne zordu ya. Şimdi gene daha rahatım. O zaman daha zordu. Bir de bebek doğdu 2.5 kilo küçücük bir şey ellerim titreye titreye giydiriyordum ayy yavaş yavaş büyüyor be çok şükür Allah ın izniyle bunun da altından kalkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…