- 1 Aralık 2021
- 14.934
- 54.431
- 548
- 35
Gidiyor plates eklersin hayatına karın ağırlıklı gider 4vsezaryen sonrası bende yok göbek ama alt tarafı kilolu olanlardanım bendeAy 5 senedir gitmiyor falan demeyin ya. Ben belki gider diye umutlanmak istiyorum
NasılsınHayırlı ramazanlar kizzlaaaar
Sen yaz ya ben hep okuyorum seviyorum senin yazılarınıMerhabalar iyi geceler
Gündüz bir an aklıma geldi, iftara kayınvalideleri çağırayım dedim.
Birkaç gün önce gelmek istediler de kabul edememiştim misafirden.
Ben çağırdım, bir çeşit de yemek ekledim, ağırladım.
İyi oldu artık tüm ramazan rahatım
Çamaşır yıkadım
Kuruttum
Ve malesef hala katlayamadım.
Evi süpürdüm
Sildim
Wcler yıkadım
Namazlar ibadetler tamam
Kızlarım oruç tuttu diye (kahvaltıdan sonra) onlara sürpriz tatlı hazırladım
Yemek çay faslından sonra gittiler
Mutfağı topladım
Geldim uzandım sizi okudum
Yorgunum....
Bu tempo ile devam edersem hasta olacağım nitekim iyi de değilim.
Biraz durulma zamanı
Yarın daha maneviyatlı, dünya işlerinden uzak bir gün diliyorum.
Evim temiz
Yemeklerim var
Kendime bakarım, okurum.
İlk gün hareketli geçti. Ama idrak ettiğim şeyler vardı elbet.
Açlığı hiç bu kadar tesirli hissetmemiştim mesela.
Ben acıktım ama elbet akşam doyacaktım. Binlerce insan doymayacaktı, doymak değil, lokma bulamayacaktı.
Bu ramazan çok başka olacak diyordum, oluyor sanırım.
Herkeste böyle bir hava seziyorum.
Allah hayra çıkarsın.
Neşemizi de kaybettirmesin yine de
Yaşlanıyorum herhalde....
Ah neyse.....
Sizleri okudum tek tek yazamıcam.
Herkese sarıldım.
Allah zorunuzu kolay eylesin güzel kadınlar.
Sağlık huzur versin.
Herkesin var işte bedenen ruhen sıkıntıları.
Geçici olsun inşallah diyelim.
Uzattım farkındayım.
Daha da böyle yazasım var aslında.
Ama herkes her duyguyu aynı anda yakalayamayabilir.
"Ne diyor bu??? " demeyin sonra
Bir günü bitirdik bile.
Şimdi dinleneyim.
Belki bir maden suyu içer, aç hissetsem de tokmuş gibi mesaj verebilirim vucuduma.
iyiyim kizlar kan testi verdim geldim oruc yemek iş güç oyle geçiyor zaman sizler neler yapiyosunuz iyisiniz umarımNasılsın
Hoşbuldum canım Ramazan da selam vermek istedim sizlereTeneffus Zili hoşgeldin özlemiştik iyi oldu geldiğin
Ah inşallahAllah yardımcın olsun bebeğin büyüdükçe uykuları düzene girecek biraz daha sabır geçici bi süre bunlar hepimiz yaşadık. benimde 13 aylık torunum var geceleri emmek için o bile hala uyanıyo gündüzde çok hareketli maşallah her yaşın farklı farklı zorlukları var anne olmak emek istiyo zor ama çok güzel hepsini unutucaksın tatlı bir hatıra olarak kalıcak
Hadi inşallah pozitif Sonuç alırsıniyiyim kizlar kan testi verdim geldim oruc yemek iş güç oyle geçiyor zaman sizler neler yapiyosunuz iyisiniz umarım
geçmiş olsun canım niye bayıldın tansiyonunmu düştü hastamıydın Allah şifa versinMerhabalar kızlar
Dün gece baygınlık geçirdim koridorda eşimi çağırdım uyuyordu ama neyseki duydu geldi ayaklarımı kaldırdık biraz daha kendime gelebildim tuzlu ayran içtim,bünye gitti sanırım.Bu yüzden sabaha niyetlenmedim oruç değilim.Eşimde bende kötüleştik gece.Nasıl sabaha vardık bilmiyorum Allah yardım ediyor
İlaçlarımı içtim,evi toparladım,yerleri süpürdüm.
Bulaşikları toparladım.
Yemek ne yapacağımı bilmiyorum canım hiçbir şey istemiyor bu yüzden aklımda da birşey
aa ne güzel inşallah pozitif çıkar sonucun bekliyoruz bizde heyecanla ne zaman çıkıcakmışiyiyim kizlar kan testi verdim geldim oruc yemek iş güç oyle geçiyor zaman sizler neler yapiyosunuz iyisiniz umarım
Yinede arada bir selam ver uzun süre görmeyince merak ediyoruzHoşbuldum canım Ramazan da selam vermek istedim sizlereeskisi gibi siteye girmek aklıma bile gelmiyor
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar kızlar
Dün gece baygınlık geçirdim koridorda eşimi çağırdım uyuyordu ama neyseki duydu geldi ayaklarımı kaldırdık biraz daha kendime gelebildim tuzlu ayran içtim,bünye gitti sanırım.Bu yüzden sabaha niyetlenmedim oruç değilim.Eşimde bende kötüleştik gece.Nasıl sabaha vardık bilmiyorum Allah yardım ediyor
Bulaşikları toparladım.
Yemek ne yapacağımı bilmiyorum canım hiçbir şey istemiyor bu yüzden aklımda da birşey yok
olurmu hiç öyle şey çok üzüldüm. benim kızımda sezeryan oldu biliyorum zorluklarını 3 gün biz tuvalete bile birlikte gittik, bir hafta izin aldım yanında kaldım. sonrada akşamları direk oraya gidiyordum yemeklerini yapıyodum yardımcı oluyordum eve yatmaya gidiyodum. kayınvalidesi üst katında oturuyo yaşlı benim annemle yaşıt ama kadıncağız elinden geleni yaptı çok şükür bol bol komposto yapıp getirdi.çorba yaptı . Allah herkesin kalbine merhamaet versinAh inşallah
Tek başına büyütmek çok zor. 1 saat idare et ben bir uyuyayım diyebileceğim kimse yok… aslında kaynanam yan tarafımda oturuyor . Ama o kadar değişik bir kadın ki. Hamileyim dediğimde bile senin çocuğun oluyor benim kızımın olmuyor diye oturup ağlamıştı. Peşine de her şeyden tiksindiğim, hep kusarak geçirdiğim birkaç ayım oldu. Onlarda da eşime “ bir bu mu hamile. Ne bu şımarıklık. Senin karın nimete büyükleniyor. Kendini bilerek kusturuyor” falan diyordu. Ben de boyuna beslenememekten serumlarla ayakta duruyorum ama… ne bileyim bir kere kapımı çalıp aç mısınız tok musunuz demedi. 1 haftalık sezaryenliydim kendi işimi kendim yapmaya çalışıyordum. Zaten bir şeye faydası yok, sonra gidip eşime beni şikayet ediyordu. Gerçi gene aynı da… kalkmış geçenlerde de eşim tam işe gidecekken arabanın önüne atlamış. Direk başlamış ağlamaya. Ne oldu anne falan demiş eşim. Dediği cevap ne olabilir sabahın 8 inde ? Ben bütün torunlarımı yıkadım. Bir zümrayı yıkamadım. Sen gelince birlikte yıkayalım demiş. Eşimde bana bir dedi annemin de gönlü olsun o da babaannesi sonuçta bie kere yıkasın diye. Ben fıttırdım zaten… dedim hamileliğimde kapımda mangal yapıp bir parça kokmuştur diyip vermedi. Üstüne beni sana şikayet etti. Doğum yaptım bir defa aç mısın tok musun dikişin var yapılacak bir şeyin var mı, yardıma ihtiyacın var mı sormadı. Çocukta bir tane iğnesi yok. Ben hamileyken bile , hamile kalamayan kardeşine bebek eşyaları alıp bana gösterdi.. şimdi babaannesi ya, o zaman neyiydi dedim…
Ay hele böyle yakın olup da köstek olunca daha çok üzülüyorum. Yakın olan benim annem olsaydı böyle şeyleri asla yaşamazdım. Yapılan haksızlıkları da sindiremiyorum eşime daha çok sarıyorum
Ay kafanı şişirdim senin de sabah sabah kusura bakma
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineMerhabalar kızlar
Bulaşikları toparladım.
Yemek ne yapacağımı bilmiyorum canım hiçbir şey istemiyor bu yüzden aklımda da birşey yok
Amin gerçekten Allah herkesin kalbine merhamet versin. Her kalbe nasip olmuyor ne yazık ki… benim de bir haftam annem izin alıp kalmıştı ama gitti kadıncağız. Başka şehirde zaten… ayy ne zordu ya. Şimdi gene daha rahatım. O zaman daha zordu. Bir de bebek doğdu 2.5 kilo küçücük bir şeyolurmu hiç öyle şey çok üzüldüm. benim kızımda sezeryan oldu biliyorum zorluklarını 3 gün biz tuvalete bile birlikte gittik, bir hafta izin aldım yanında kaldım. sonrada akşamları direk oraya gidiyordum yemeklerini yapıyodum yardımcı oluyordum eve yatmaya gidiyodum. kayınvalidesi üst katında oturuyo yaşlı benim annemle yaşıt ama kadıncağız elinden geleni yaptı çok şükür bol bol komposto yapıp getirdi.çorba yaptı . Allah herkesin kalbine merhamaet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?