- 25 Aralık 2021
- 3.455
- 4.973
- 83
Ayy çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın ?Merhabalar kızlar
Dün gece baygınlık geçirdim koridorda eşimi çağırdım uyuyordu ama neyseki duydu geldi ayaklarımı kaldırdık biraz daha kendime gelebildim tuzlu ayran içtim,bünye gitti sanırım.Bu yüzden sabaha niyetlenmedim oruç değilim.Eşimde bende kötüleştik gece.Nasıl sabaha vardık bilmiyorum Allah yardım ediyor
İlaçlarımı içtim,evi toparladım,yerleri süpürdüm.
Bulaşikları toparladım.
Yemek ne yapacağımı bilmiyorum canım hiçbir şey istemiyor bu yüzden aklımda da birşey yok
Allah ın izniyle tabikide kalkarsın biz kadınlar çektiğimiz zorlukları unutmasak ikinciyi üçüncüyü düşünürmüyüzAmin gerçekten Allah herkesin kalbine merhamet versin. Her kalbe nasip olmuyor ne yazık ki… benim de bir haftam annem izin alıp kalmıştı ama gitti kadıncağız. Başka şehirde zaten… ayy ne zordu ya. Şimdi gene daha rahatım. O zaman daha zordu. Bir de bebek doğdu 2.5 kilo küçücük bir şeyellerim titreye titreye giydiriyordum ayy yavaş yavaş büyüyor be çok şükür Allah ın izniyle bunun da altından kalkacağım
Ay gerçekten yaAllah ın izniyle tabikide kalkarsın biz kadınlar çektiğimiz zorlukları unutmasak ikinciyi üçüncüyü düşünürmüyüz
Bonusum çok üzüldüm yaNasıl geçti ilk iftarınız?
Bİzim iyi geçti şükür aç insanları düşününce zaten nasıl geçebilir ki?
Tek sorun benim dizim çok fena oldu bükemiyorum. Dubleks ev merdiveni önce çıkamadım bükünce bağırtıyor beni.
Sonra hiç bükmeden çıktım bi de namaza indim iki kere çıkmış oldum.
Namazda da bi bağırttı beni yerden kalkamadım.
En ufak bir fikrim yok hiç ağrımazdı böyle.
Dün teravihden sonra bacaklarım çok ağrıdı o mu yordu bilmiyorum son 2 haftada bacaklarımı çok yordum tuz biber oldu işte kilonun cezasını çekiyorum ne diyim
Canım geçmiş olsunMerhabalar kızlar
Dün gece baygınlık geçirdim koridorda eşimi çağırdım uyuyordu ama neyseki duydu geldi ayaklarımı kaldırdık biraz daha kendime gelebildim tuzlu ayran içtim,bünye gitti sanırım.Bu yüzden sabaha niyetlenmedim oruç değilim.Eşimde bende kötüleştik gece.Nasıl sabaha vardık bilmiyorum Allah yardım ediyor
İlaçlarımı içtim,evi toparladım,yerleri süpürdüm.
Bulaşikları toparladım.
Yemek ne yapacağımı bilmiyorum canım hiçbir şey istemiyor bu yüzden aklımda da birşey yok
Ay o nasıl iltifatSen yaz ya ben hep okuyorum seviyorum senin yazılarını
Kendini bulmaya çalışan biri gibi yazıyorsunacemi yazar
Canım ya neler yapmışAh inşallah
Tek başına büyütmek çok zor. 1 saat idare et ben bir uyuyayım diyebileceğim kimse yok… aslında kaynanam yan tarafımda oturuyor . Ama o kadar değişik bir kadın ki. Hamileyim dediğimde bile senin çocuğun oluyor benim kızımın olmuyor diye oturup ağlamıştı. Peşine de her şeyden tiksindiğim, hep kusarak geçirdiğim birkaç ayım oldu. Onlarda da eşime “ bir bu mu hamile. Ne bu şımarıklık. Senin karın nimete büyükleniyor. Kendini bilerek kusturuyor” falan diyordu. Ben de boyuna beslenememekten serumlarla ayakta duruyorum ama… ne bileyim bir kere kapımı çalıp aç mısınız tok musunuz demedi. 1 haftalık sezaryenliydim kendi işimi kendim yapmaya çalışıyordum. Zaten bir şeye faydası yok, sonra gidip eşime beni şikayet ediyordu. Gerçi gene aynı da… kalkmış geçenlerde de eşim tam işe gidecekken arabanın önüne atlamış. Direk başlamış ağlamaya. Ne oldu anne falan demiş eşim. Dediği cevap ne olabilir sabahın 8 inde ? Ben bütün torunlarımı yıkadım. Bir zümrayı yıkamadım. Sen gelince birlikte yıkayalım demiş. Eşimde bana bir dedi annemin de gönlü olsun o da babaannesi sonuçta bie kere yıkasın diye. Ben fıttırdım zaten… dedim hamileliğimde kapımda mangal yapıp bir parça kokmuştur diyip vermedi. Üstüne beni sana şikayet etti. Doğum yaptım bir defa aç mısın tok musun dikişin var yapılacak bir şeyin var mı, yardıma ihtiyacın var mı sormadı. Çocukta bir tane iğnesi yok. Ben hamileyken bile , hamile kalamayan kardeşine bebek eşyaları alıp bana gösterdi.. şimdi babaannesi ya, o zaman neyiydi dedim…
Ay hele böyle yakın olup da köstek olunca daha çok üzülüyorum. Yakın olan benim annem olsaydı böyle şeyleri asla yaşamazdım. Yapılan haksızlıkları da sindiremiyorum eşime daha çok sarıyorum
Ay kafanı şişirdim senin de sabah sabah kusura bakma
Elbette yorum yazmak için üye olmadım siteye çok daha öncesinden üyeyim.Çok kafaya takacak korkacak ne var? Başka şey bulamadınız heralde.
Çok unutuyorsa siz ya da anneniz başka yere koyar bunu yazmak için üye olmuş gibisiniz
Benm ki bekarlık alışkanlığı otururn ama diğer zamanlarda da geç uyurum hep bı problem yaniuykusuzluk mu hemde nasıl iftardan sonra namaz kıldım 2 bardak çay içtim sekiz buçuk gibi yattım başım çok ağrıyodu 23:30 gibi kalktım yine ağrıyo geçmemiş parol içtim yatınca hararet yapmış biraz meyve yedim. yatsıyı kıldım kuran okudum,mutfağı topladım.saat biri geçiyodu tekrar yattım üçü geçerken kalktım oğlum işe gidiyo o yüzden erken kalkıyorum. sahuru hazırladım onu kaldırdım yedik dört buçuğa doğru yattık. zar zor biraz uyudum altı buçukta tekrar kalktım işe gitmek için uyku halim bu şekilde benim ramazanda Allah hepimize kolaylık versin
Başta dolduruşa geldi. Ben 3.5 aylık hamileydim kalktım babamın evine döndüm. Onlar alışmışlar öbür gelinlerinden beni affet beni bağışla diye kocalarına yalvarmalarına. Zannettiler ki ben de öyle yapacağım. Burnum sürter gittim diye pişman olurum zannettiler. Nerdee.. üniversite mezunu hemşireyim ben. İşim var gücüm var. Annem babam da hem emekli hem çalışan. Ne diye ben adama yalvarayım ki bana baksın , beni affetsin diye ? Gül gibi de bakarım ben çocuğuma da kendime de. Öbürleri parasızlıktan mecbur adamı çekiyorlar. Ben ne diye çekeyim ki ? Ben direk döndüm boşanma davası açtım. Benim salak kocam da o zaman dank etti. Baktı ki işler anasının anlattıkları gibi değil. Ve ben değil alttan almak, gidiyorum. O zaman aklı başına geldi. Ben gözden çıkarmıştım açıkçası eşimi, boşanacaktım. Eşim çok ağladı yalvardı etti de öyle barıştık…Canım ya neler yapmışben kocanın tutumunu merak ettim. Annesinin haksız olduğunun farkında mı yoksa dolduruşa gelip sana mı yükleniyor ?
Elbette yorum yazmak için üye olmadım siteye çok daha öncesinden üyeyim.
Anksiyateye sahip biriyim size saçma gelen her şey benim için takıntı olabiliyor maalesef başkalarını bu şekilde yargılamadan önce bir daha düşünün herkes sizin gibi düşünemeyebiliyor yada kolayca geçiştiremiyor. Hayırlı günler.
Yanlış anlaşılma var bu mesajda ben kilo vermene değer mi demedim gönül beni atarlar mı diye düşünmene dedim.Değermübarek günler daha da anlam kazanır inşallah nefis terbiyesi olmuş olur diye düşünüyorum
Evet diyet topiği =yanlış anlama tartışma olaylarının yüksek olması demekYanlış anlaşılma var bu mesajda ben kilo vermene değer mi demedim gönül beni atarlar mı diye düşünmene dedim.
Daha önce takımlarda bulundum dolu aşağılamaya şahit oldum senin topiğin için demiyorum genel olarak birileri seni üzecekse buna değmez demek istediğim.
Haa şimdi anladım evet haklısın ben şimdilik karşılaşmadım zaten menü bildiriyorum burası gibi değilYanlış anlaşılma var bu mesajda ben kilo vermene değer mi demedim gönül beni atarlar mı diye düşünmene dedim.
Daha önce takımlarda bulundum dolu aşağılamaya şahit oldum senin topiğin için demiyorum genel olarak birileri seni üzecekse buna değmez demek istediğim.
Noldu neyin varTadım yok bugün kendimle kalmak istiyorum kimseyle konuşasım bile yok.
Gündüz
Yatakları topladım
Evi süpürdüm
Lavoba klozet yıkadım
2 sepet çamaşır katladım
Dünden yemek var ek çorba yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?