Tek teraflı bir ağrımı sanki yüzünün ortasından bir çizgi olur sadece ya sağ taraf yada sol taraf ağrır (çift taraf ağrı olanlarda var ) birde ağrı göz bölgesinde daha şiddetli hissedilir onun için ışığa bakmak ağrı atağını artırır ağrı şiddetini artırmı mide bulantısı yaparBenim de başım çok ağrıyor şu an lora seninki migren atağı olabilir mi? 5 saat civarı sürdü mü?
Burnun kuruysa nemlendir tekrar kanamasın
Geçmiş olsun canımSlm kızlar son msjlari okuyamadim bugün öğleden sonra bi anda nezlemi oldum alerjik rinitimmi yükseldi bilemiyorum.yatak dössek yattim.bogaz ağrısı burun akıntısi.ne güzel gidiyordu orucum.
Sabah ne güzel islerimi yaptim cam bile sildim öğleden sonra ayağa kalkamadim
Bizde tek tek kalkıyolarHayırlı sahurlar
Mutfak toplu
Ne oluyor ne bacımsular arkanızdan atlı mı var gelen mutfak toplu diyorBereketli sahurlar
Mutfak toplu
Kahvemi yudumluyorum
Kafamız rahat olsun istiyozzzzNe oluyor ne bacımsular arkanızdan atlı mı var gelen mutfak toplu diyor
Ezana kadar bizim sofra kalkmıyor
Kafamız rahat olsun istiyozzzzezana 20 dk kala mutfak kapanıyor bizde, sonra manevi saat ve işe gidiş
Sen niye onların gazına geliyon şimdi toplardınBenimde toplu
Mutafak topluyacam derken su içmeyi yetiştiremedim son salise bir yudum içebildim hadi hayırlısı artık
Nasıl bilir titizliğimiLora da mutfak tıplu yazacak mı
Bende dişlerimi fircalayamadim böcek yüzünden. nasil kosturuyor sanirsin o niyet edicekBenimde toplu
Mutafak topluyacam derken su içmeyi yetiştiremedim son salise bir yudum içebildim hadi hayırlısı artık
Bende dişlerimi fircalayamadim böcek yüzünden. nasil kosturuyor sanirsin o niyet edicek
Hayırlı sahurlar mutfak yine temiz
Sen niye onların gazına geliyon şimdi toplardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?