Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet canm o aşamaları çoktan geçtim ameliyat oldum açılmadı malesef
Canım şu sayfaya baksana bi. Kendi karışımları falan var işe yarar mı bilmiyorum ama erken menopoza girenler bile yeniden adet olduk, hamile kaldım vs yazmışlar

Allahım bunu bile bile sırf prosedür diye yapmaları gerçekten yazık yaaa. Hem size hem devlete de yazık yani
Öyle malesef
Ben birçok yeri aradım sağlık Bakanlığı'nı sgkyi aradım durumu anlattım ama net bilgi alamadım hastaneyle görüşün falan dediler en sonunda sekreter de aradı sordu benim yanımda ona 2 aşılama şartı var dediler ne olursa olsun yapılması şartı var dediler, bizde özel hastanede yapmaya gücümüz kalmadığı için bu sefer devlet destekli raporlu yapalım fiyatta yarıya düşüyor diye bunu kabul ettik, daha önceki tüp bebk tedavilerimi hep özel hastanede yaptırdım artk çok pahalandı zam geldi gücümüz yetmiyor

Tamam bakacam sağol abla beni düşündüğün için Allah razı olsun Allah gönlünden geçeni nasip etsin sana canım

Dün evi süpürdüm ufak tefek toz aldım
Bugün iki makine çamaşır yıkadım astım kurumaya çalışıyor salonda
Yemek yaptım
Bu kadar sanirim mutfak yarı toplu tava kaldı yıkanacak.

Geçenlerde eşim mavi bi sweatshirt almış onu tek yıkadım makinede. Hep tüyleri dökülmüş. Üstüne ben makineyi boş çalıştırdım tüyler gitsin iyice diye görmüyorum içini çünkü. Sonra bugün iki makine çamaşır yıkadım camasirlar hep yine mavi tüy tüy Allahim delirdim her yeri mavi görüyorum

Allah yardımcınız olsun baloncuk maddi manevi zor

-Hayal canım senin beyaz gömleğin leke olmuştu ya hallettim demiştin nasıl oldu bidaha anlatirmisim hdjdk
Çamaşır suyu dökmüştüm beyaz gömleğin kolundaki lekeye pembe olmuştu sonra boş suda beklettim bi kaç saat astım geçmişti. Geçmiş olsun sende mi düştün beyaz gömlek çamaşır suyu şeyine assdffll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…