- 2 Ağustos 2013
- 38.253
- 128.156
- 798
Allahım bunu bile bile sırf prosedür diye yapmaları gerçekten yazık yaaa. Hem size hem devlete de yazık yaniYani yapmış olmak için yapıyorum yoksa kapalı tüpe aşılama olmaz
Canım şu sayfaya baksana bi. Kendi karışımları falan var işe yarar mı bilmiyorum ama erken menopoza girenler bile yeniden adet olduk, hamile kaldım vs yazmışlarEvet canm o aşamaları çoktan geçtim ameliyat oldum açılmadı malesef
Öyle malesefAllahım bunu bile bile sırf prosedür diye yapmaları gerçekten yazık yaaa. Hem size hem devlete de yazık yani
Tamam bakacam sağol abla beni düşündüğün için Allah razı olsunCanım şu sayfaya baksana bi. Kendi karışımları falan var işe yarar mı bilmiyorum ama erken menopoza girenler bile yeniden adet olduk, hamile kaldım vs yazmışlar
Uzm. Cengizhan GÜLLÜZ (@kurtulusorman.ciftligi) • Instagram photos and videos
680K Followers, 106 Following, 403 Posts - See Instagram photos and videos from Uzm. Cengizhan GÜLLÜZ (@kurtulusorman.ciftligi)www.instagram.com
BEn uzanıyorum topsuz şey gibi mutfak ardımdaMutfaktayım.
Yarım saate çıkmayı planlıyorum.
İnşallah
Bugun burda yıllandım...
Anladım canımEvet canm o aşamaları çoktan geçtim ameliyat oldum açılmadı malesef
Allah yardımcınız olsun baloncuk maddi manevi zorÖyle malesef
Ben birçok yeri aradım sağlık Bakanlığı'nı sgkyi aradım durumu anlattım ama net bilgi alamadım hastaneyle görüşün falan dediler en sonunda sekreter de aradı sordu benim yanımda ona 2 aşılama şartı var dediler ne olursa olsun yapılması şartı var dediler, bizde özel hastanede yapmaya gücümüz kalmadığı için bu sefer devlet destekli raporlu yapalım fiyatta yarıya düşüyor diye bunu kabul ettik, daha önceki tüp bebk tedavilerimi hep özel hastanede yaptırdım artk çok pahalandı zam geldi gücümüz yetmiyor
Amin amin cümlemize inşallahTamam bakacam sağol abla beni düşündüğün için Allah razı olsunAllah gönlünden geçeni nasip etsin sana canım
Ne kızı nereye gittiYine başka yönlere gitti benim kız ama neyse
Allah razı olsunAmin amin cümlemize inşallahaklımdasın dualarımdasın
Hangi kitapları okuyosunuz önerilerinizi alabilirim
Çamaşır suyu dökmüştüm beyaz gömleğin kolundaki lekeye pembe olmuştu sonra boş suda beklettim bi kaç saat astım geçmişti. Geçmiş olsun sende mi düştün beyaz gömlek çamaşır suyu şeyine assdffll-Hayal canım senin beyaz gömleğin leke olmuştu ya hallettim demiştin nasıl oldu bidaha anlatirmisim hdjdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?