Ben en son teselli arayışını okudum. Yeni kitaba geçicem :)Hangi kitapları okuyosunuz önerilerinizi alabilirim
Yolculuk nereye gönülHayırlı akşamlarrr mesajları müsait vaktimde okuyacam
Şimdi birkaç parça ütü ve valiz hazırlamam lazım
Mutfak dipsiz bi kuyu. Sabahtan bi giriyorsun asla cıkamıyosun. Bende yemekten sonra bırakmıştım koltukta sızmısım o kadsr iyi geldi ki sonra kalktım o enerjiyle topladım mutfagıMutfaktayım.
Yarım saate çıkmayı planlıyorum.
İnşallah
Bugun burda yıllandım...
Amin Allah razı olsun canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Sanada çok geçmiş olsun kuzumi gelsin geçmiş olsun önce sağlıkBenim bu hastalıktan sonra gözümde hiç bir şey yok. Ama gerçekten şikayet ettiğim ne varsa pişmanım rutin nimetmiş bir kez daha anladım. Sağlık olsun da her şey hallolur o olmayınca olmuyor
Ben değil canım eşim bi seyahate çıkıyor şimdilik ben gitmiyorum ama zaman neyi gösterir bilmiyorum hayırlısı olsun inşallahYolculuk nereye gönül
Rüyamda bende oğlumu unutmuştum şimdi sen yazınca aklıma geldi ayy çok kötü olmuştum rüyamdaAyyy günlük listemi yazıp yatsıyı kılıp yatcam çok uykum geliyorsaçma bi yoğunluk vardı bugün buraya da giremedim . Öğlen temizliğe dalıp küçük kızı okulda unutmuşum saati fark edip hemen fırladım evden . Neyse 10 dk da olsa gecikmeli yetiştim
Bende çok kötü oldumRüyamda bende oğlumu unutmuştum şimdi sen yazınca aklıma geldi ayy çok kötü olmuştum rüyamda
Başlayalım mı bugün tekrar
Ayy buna çok güldümAyyy günlük listemi yazıp yatsıyı kılıp yatcam çok uykum geliyorsaçma bi yoğunluk vardı bugün buraya da giremedim . Öğlen temizliğe dalıp küçük kızı okulda unutmuşum saati fark edip hemen fırladım evden . Neyse 10 dk da olsa gecikmeli yetiştim
Hakkınızda hayırlısı olsun canımm dua ederimBen değil canım eşim bi seyahate çıkıyor şimdilik ben gitmiyorum ama zaman neyi gösterir bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah
Dualarınızı bekliyorum
Ailene eşine deseydin telefonun bozuk olduğunu kapanınca anlarlar telefonun kapandığını ama en kısa zamanda sağlam telefona geçiş yap canım doğum yaklaştı ihtiyacın olabilir. Allah yardımcın olsun inşallahBu aralar üzerimde cok farklı bir negatif enerji var kullandığım telefonum bozuldu önce tanir ettik gene telefon durup dururken açılmadı kapandi neyse esimin eski telefonuna geçtim oda sıkıntılı ana kullanıyordum oda bugün sarj almadi kapandi apartmanda kimseyi tanımıyorum kolu komşu bi altimda teyze var oda çoğunlukla evde yok kızına vs gidiyor haliyle bana ulaşamayınca herkes panik oluyor bende kimseye ulasamazsam birsey olursa diye korkuyorum bugün cok agladim korktum cok zor bir gündü benim için üzerimizde ne var sürekli böyle esyalar bozuluyor anlamadim
Neyse ki toplamışsın çıkmışsın kuyudanMutfak dipsiz bi kuyu. Sabahtan bi giriyorsun asla cıkamıyosun. Bende yemekten sonra bırakmıştım koltukta sızmısım o kadsr iyi geldi ki sonra kalktım o enerjiyle topladım mutfagı
Mutfak toplu, çıktım
Yukarıdaki mesajım LoraaNe kızı nereye gitti
Kitabı elime aldım ama okumadan geri koydum burnum akıyor oturmak istemiyorumBaşlayalım mı bugün tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?