Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayyy günlük listemi yazıp yatsıyı kılıp yatcam çok uykum geliyor saçma bi yoğunluk vardı bugün buraya da giremedim . Öğlen temizliğe dalıp küçük kızı okulda unutmuşum saati fark edip hemen fırladım evden . Neyse 10 dk da olsa gecikmeli yetiştim

Sabah küçük kızı okula bıraktım geldim geri yattım
Kalkınca kahvaltı hazırladım kahvaltıyı toplayıp sağlık ocağına gittim geldim
Sonra nevresimleri attım makinaya odaları havalandırdım
O arada tozları aldım
Çocuk odasını topladım
Balkonun camlarını sildim yere su döktüm paspasladım
Nevresimleri serip koyu renklileri attım makinaya
Mutfağı topladım
İlaçların olduğu dolabı düzenledim tarihi geçenleri ayırdım
Evi dip köşe süpürdüm
Lavabolar tuvalet yıkandı
En aon çocukları yıkadım ben yıkandım çıkarken duşakabini yıkadım
Yemekten sonra balıkların suyunu değiştirdim kuşun kafesini temizledim onlarsa mislensin diye
Son kalan döküntüleri de topladım mutfak mis
Namazı kılıp ben yatar

Mutfaktayım.
Yarım saate çıkmayı planlıyorum.
İnşallah

Bugun burda yıllandım...
Mutfak dipsiz bi kuyu. Sabahtan bi giriyorsun asla cıkamıyosun. Bende yemekten sonra bırakmıştım koltukta sızmısım o kadsr iyi geldi ki sonra kalktım o enerjiyle topladım mutfagı

Benim bu hastalıktan sonra gözümde hiç bir şey yok. Ama gerçekten şikayet ettiğim ne varsa pişmanım rutin nimetmiş bir kez daha anladım. Sağlık olsun da her şey hallolur o olmayınca olmuyor
Sanada çok geçmiş olsun kuzumi gelsin geçmiş olsun önce sağlık

Rüyamda bende oğlumu unutmuştum şimdi sen yazınca aklıma geldi ayy çok kötü olmuştum rüyamda

Bu aralar üzerimde cok farklı bir negatif enerji var kullandığım telefonum bozuldu önce tanir ettik gene telefon durup dururken açılmadı kapandi neyse esimin eski telefonuna geçtim oda sıkıntılı ana kullanıyordum oda bugün sarj almadi kapandi apartmanda kimseyi tanımıyorum kolu komşu bi altimda teyze var oda çoğunlukla evde yok kızına vs gidiyor haliyle bana ulaşamayınca herkes panik oluyor bende kimseye ulasamazsam birsey olursa diye korkuyorum bugün cok agladim korktum cok zor bir gündü benim için üzerimizde ne var sürekli böyle esyalar bozuluyor anlamadim

Rüyamda bende oğlumu unutmuştum şimdi sen yazınca aklıma geldi ayy çok kötü olmuştum rüyamda
Bende çok kötü oldum bi yandan gülme tuttu. Öğretmeni az daha gelmeseydiniz ben eve götürecektim kızımı valla kusura bakmayın ben unuttum dedim nasıl diyor kadın valla unuttum saatin farkına varamadım dedim bi gülme aldı gitti

Ayy buna çok güldüm

Ailene eşine deseydin telefonun bozuk olduğunu kapanınca anlarlar telefonun kapandığını ama en kısa zamanda sağlam telefona geçiş yap canım doğum yaklaştı ihtiyacın olabilir. Allah yardımcın olsun inşallah

Mutfak dipsiz bi kuyu. Sabahtan bi giriyorsun asla cıkamıyosun. Bende yemekten sonra bırakmıştım koltukta sızmısım o kadsr iyi geldi ki sonra kalktım o enerjiyle topladım mutfagı
Neyse ki toplamışsın çıkmışsın kuyudan
Çocuklar yattı bi kahve içeriz birazdan yine girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…