Geçmiş olsun sero peçete sok ben akınca öyle yapıyorumKitabı elime aldım ama okumadan geri koydum burnum akıyor oturmak istemiyorum
Ben yeni bir kitaba başladım ama düzene oturtamadım maalesef hala bakalım bugün okurumKitabı elime aldım ama okumadan geri koydum burnum akıyor oturmak istemiyorum
Öyleydim yeni çıkardım peçeteyiGeçmiş olsun sero peçete sok ben akınca öyle yapıyorum
Bari sen kültürlen okudaBen yeni bir kitaba başladım ama düzene oturtamadım maalesef hala bakalım bugün okurum
Amin Allah razı olsunAilene eşine deseydin telefonun bozuk olduğunu kapanınca anlarlar telefonun kapandığını ama en kısa zamanda sağlam telefona geçiş yap canım doğum yaklaştı ihtiyacın olabilir. Allah yardımcın olsun inşallah
Platese gidiyor demek ki senin içindeki bakımlı sportmen kadın.Yine başka yönlere gitti benim kız ama neyse
Hahahajshaha güleyim de başıma sadece temizliğe dalma kısmı gelsin inşÖğlen temizliğe dalıp küçük kızı okulda unutmuşum
Ben yanlış mı anlıyorum. Gelip onun duvarına yazılmış. Pare de gayet normal açıklamaya çalışmış. Bu demi ban sebebi. Yahu sinir oluyorum artık bazı şeylere
Ben yanlış mı anlıyorum. Gelip onun duvarına yazılmış. Pare de gayet normal açıklamaya çalışmış. Bu demi ban sebebi. Yahu sinir oluyorum artık bazı şeylere
Hahahajshaha güleyim de başıma sadece temizliğe dalma kısmı gelsin inş
Allah yardımcın olsun canm güç kuvvet versinBebegim daha yeni uyudu
Aksam bulaşıklarını bile makineye koyamadım mutfak ocak berbat halde
Camasir yikamistim ütülenwcek bükülecek öylece duruyor
Odalar alt üst oldu heryer dağılmış
Sabahda cok huysuzdu kizim tum akşamda huysuzluk devam etti
Namaz da kılmadım
Yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum
Öylece oturdum kaldım..
arap yaseminide çok güzel kokuyomuş hem annemlerin bahçesi için aldım hem kendim içinBende çiçek çok severim hele hanımeli bayılırımArap yasemini de güzelmiş şimdi netten baktım da tutar inşallah. Benim ilk posta ağaçlar geldi bugün diğerlerini de yollayacak haftasonuna dikebiliriz muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?