Küçük çocuğı olanlar bu kreş zamanı alışma süresinde çocuğunuz sınıfa gidince ona gözükmeden dışarı çıkmak doğru mu ya. Ben burda bekliyorum dedim ama sürekli yanıma gidip geliyordu en son sınıfa gidince öğretmen siz çıkın dedi bu doğru mu ya canın sıkıldı
Çünkü ben beklicektim gerçekten öğretmen bekliyorum dediğimi duymadı galiba anlayamadım. Arabada bekliyorum hala arayan falan olmadıKreş değil ama ana sınıfında bahçede bekledik bir süre. Sonra okul dışında bekledik. Sen orda olduğun sürece alışamıyor ama senin bekliyorum dediğinde de beklemen lazım tabi güvenmesi için. Çıkınca söylemek lazım çocuğa
Dalmıştır orda bişeye seni aranır gibi olunca hemen aramazlar çocuk ağlarsa çok huysuzlanırsa ararlarÇünkü ben beklicektim gerçekten öğretmen bekliyorum dediğimi duymadı galiba anlayamadım. Arabada bekliyorum hala arayan falan olmadı
Allah yardımcın olsun. İnsallah bugun güzel uyur sende dinlenirsinBebegim daha yeni uyudu
Aksam bulaşıklarını bile makineye koyamadım mutfak ocak berbat halde
Camasir yikamistim ütülenwcek bükülecek öylece duruyor
Odalar alt üst oldu heryer dağılmış
Sabahda cok huysuzdu kizim tum akşamda huysuzluk devam etti
Namaz da kılmadım
Yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum
Öylece oturdum kaldım..
Çıktığında senin onu alacağını bilsin çocuk.Küçük çocuğı olanlar bu kreş zamanı alışma süresinde çocuğunuz sınıfa gidince ona gözükmeden dışarı çıkmak doğru mu ya. Ben burda bekliyorum dedim ama sürekli yanıma gidip geliyordu en son sınıfa gidince öğretmen siz çıkın dedi bu doğru mu ya canın sıkıldı
Aahahaha iyi güldüm haÇay mı iş mi arada kaldım
Dalmıştır orda bişeye seni aranır gibi olunca hemen aramazlar çocuk ağlarsa çok huysuzlanırsa ararlar
Çıktığında senin onu alacağını bilsin çocuk.
Ama seni gördükçe de gelir, biraz umudunun da kesilmesi lazım. Görmese daha iyi.
Alışma sürecinde okulda kısa süre de tutabilir öğretmen aslında. Ve cidden çok ağlamadığı sürece aramazlar.
Canını sıkma birkaç güne alışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?