Düzenli Evimiz & Hayatımız

Küçük çocuğı olanlar bu kreş zamanı alışma süresinde çocuğunuz sınıfa gidince ona gözükmeden dışarı çıkmak doğru mu ya. Ben burda bekliyorum dedim ama sürekli yanıma gidip geliyordu en son sınıfa gidince öğretmen siz çıkın dedi bu doğru mu ya canın sıkıldı

Kreş değil ama ana sınıfında bahçede bekledik bir süre. Sonra okul dışında bekledik. Sen orda olduğun sürece alışamıyor ama senin bekliyorum dediğinde de beklemen lazım tabi güvenmesi için. Çıkınca söylemek lazım çocuğa

Çünkü ben beklicektim gerçekten öğretmen bekliyorum dediğimi duymadı galiba anlayamadım. Arabada bekliyorum hala arayan falan olmadı

Allah yardımcın olsun. İnsallah bugun güzel uyur sende dinlenirsin

Çıktığında senin onu alacağını bilsin çocuk.
Ama seni gördükçe de gelir, biraz umudunun da kesilmesi lazım. Görmese daha iyi.
Alışma sürecinde okulda kısa süre de tutabilir öğretmen aslında. Ve cidden çok ağlamadığı sürece aramazlar.
Canını sıkma birkaç güne alışır

Dalmıştır orda bişeye seni aranır gibi olunca hemen aramazlar çocuk ağlarsa çok huysuzlanırsa ararlar

Ben aradım öğretmeni oyuna daldı siz gidin dedi çok ağlayacak olursa ararız dediler. Geldim eve. İnşallah alışır ve mutlu olarak gider zaten daha bugün 2.tek gidişi. Diğer 2sinde ben yanındaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…