Düzenli Evimiz & Hayatımız

Köftem hiç iyi olmuyor benim ya sert oluyor neden bilmiyorum
Dün eşimle birlikte yaptım söylemesi ayıp olmasın çok güzel olmuştu ilk defa. O yüzden yazayım canım fikir olur
Rondoda ekmek içi, soğan ve sarımsak çektirdim
Tuz, karabiber, kimyon, pul biber kaşığın ucu kadar karbonat kattım.
İlk seferde tost makinasına yapıştı benimkiler sonra eşim makinaya tereyağı koydu biraz, sonra köfteleri dizdi kapattı. Ama bastırmadı, yani sadece ucu değdi diyelim. İçi sulu ve lezzetli oldu.
Ben de yapınca böyle lezzetli olmuyor kesin eşim güzel yaptı

MssPARE Ruyamda seni gördüm Pariş.
Seni görmedim de yani sana bi resim gönderecekmişim ama posta yoluyla. Bana açık adresin lazım falan.
Öyle bişeyler
Pare okumuş mesajını pinhan döndüğünde cevap yazacakmış (beyaz atlı yakışıklı birinin resmi ise açık kapalı mail her türlü adres veririm diyor)

Durup dururken ortada bir şey yokken mapuslara düştüm diyor

Zaten mapusa giren herkes suçsuzdur
Pare yaaaa
Kız şöyle bekar bi yakuşuklu kaynım falan olsaydı direkt kapınızı çalar idim Parecim ama yok ne Yazık ki adresi verirsen eli boş gelirim
İnşallah cezan azdır dönersin geri.
Kader mahkumum benim

Ben aradım öğretmeni oyuna daldı siz gidin dedi çok ağlayacak olursa ararız dediler. Geldim eve. İnşallah alışır ve mutlu olarak gider zaten daha bugün 2.tek gidişi. Diğer 2sinde ben yanındaydım
sero senin kız kaç yaşında yani kreşler kaç yaşında almaya başlıyolar ?
benim torunumda yeni 2 yaşına girdi seneye bizde vermek istiyoruz , çok hareketli ve yaramaz bi çocuk evde baş edemiyo kızım çok bunalıyo o yüzden yaşı gelince vermek istiyo

Anaa doktugun çamaşır suyu muydu ? Çorba döktüm baya salça lekesi kalmış. Çamaşır suyu dökmeye korktum da napim şimdi çamaşır suyu döküp boş suda mi bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…