- 28 Ekim 2022
- 9.621
- 28.060
- 478
- 29
Biri benim yerime iş yapsın olmuyo mu acaba öyle bi hakkımız olabilir miBiri benimle iş yapsın
Dün eşimle birlikte yaptım söylemesi ayıp olmasın çok güzel olmuştu ilk defa. O yüzden yazayım canım fikir olurKöftem hiç iyi olmuyor benim ya sert oluyor neden bilmiyorum
Balkon camı sildim içeri doğru giriyom siz yatınBiri benim yerime iş yapsın olmuyo mu acaba öyle bi hakkımız olabilir mi
Ne iş yapcaksın ona göre uyum saglayım
Parenin mesajı
Pare okumuş mesajını pinhanMssPARE Ruyamda seni gördüm Pariş.
Seni görmedim de yani sana bi resim gönderecekmişim ama posta yoluyla. Bana açık adresin lazım falan.
Öyle bişeyler
Zaten mapusa giren herkes suçsuzdurPare okumuş mesajını pinhandöndüğünde cevap yazacakmış (beyaz atlı yakışıklı birinin resmi ise açık kapalı mail her türlü adres veririm diyor)
Durup dururken ortada bir şey yokken mapuslara düştüm diyor
Sıyrıldım UyudumÇay mı iş mi arada kaldım
sero senin kız kaç yaşında yani kreşler kaç yaşında almaya başlıyolar ?Ben aradım öğretmenioyuna daldı siz gidin dedi çok ağlayacak olursa ararız dediler. Geldim eve. İnşallah alışır ve mutlu olarak gider zaten daha bugün 2.tek gidişi. Diğer 2sinde ben yanındaydım
Pazar akşamı düştü mapusa 5 gün cezaymış
Anaa doktugun çamaşır suyu muydu ?Çamaşır suyu dökmüştüm beyaz gömleğin kolundaki lekeye pembe olmuştu sonra boş suda beklettim bi kaç saat astım geçmişti. Geçmiş olsun sende mi düştün beyaz gömlek çamaşır suyu şeyine assdffll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?