Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anaa doktugun çamaşır suyu muydu ? Çorba döktüm baya salça lekesi kalmış. Çamaşır suyu dökmeye korktum da napim şimdi çamaşır suyu döküp boş suda mi bekleyeyim
Lora ne desem bilmiyorum bulaşık deterjanı vs denedin çıkmadıysa dök gitsin pembe olursa boş suda beklet sonra as

Eeee insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş
Ne oldum değil ne olacağım demeli

Seçmeler...

Benden bu kadar

Abla kızım bu ayın 19 unda 4 e giriyor. Ama devlet okulları 48 aydan önce almıyor. Bizim burada öyle her ilde aynı mı bilmiyorum da.
Özel kreşlerde yaş sınırı yok ama

Sanırsın çamaşır suyunda ben beklicem öyle de bi heyecan yani
Lora ne desem bilmiyorum bulaşık deterjanı vs denedin çıkmadıysa dök gitsin pembe olursa boş suda beklet sonra as
Denedim hepsini. Neysem gözden çıkardım yapcam artık. Pembe olursa korkmam en azından sonucu biliyomhdjddj

Abla kızım bu ayın 19 unda 4 e giriyor. Ama devlet okulları 48 aydan önce almıyor. Bizim burada öyle her ilde aynı mı bilmiyorum da.
Özel kreşlerde yaş sınırı yok ama
devletlerde yaş sınırı varmış evet duymuştum, özele vericekler mecburen , aslında bizim evin tam karşısında özel bi yer var ama anaokulu yazıyo kreş bölümüde varmı bilmiyorum sormak lazım

devletlerde yaş sınırı varmış evet duymuştum, özele vericekler mecburen , aslında bizim evin tam karşısında özel bi yer var ama anaokulu yazıyo kreş bölümüde varmı bilmiyorum sormak lazım
Aynen abla ana okulu 4_6 yaş kreş 0_6 diye biliyorum

Benim de evi silmem lazım tatilde hiç silemedim ev zaten boş değil.
İki gündür de belim ağrıyor ama silmem lazım penyez benim üstüme 2-3 kere silmiş

Fırsat olmamış bonusum ev boş olsa silerdin
2 kez ben 1 kez buharlı ile eşim sildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…