Deli heyecanlarAnaa doktugun çamaşır suyu muydu ?Çorba döktüm baya salça lekesi kalmış. Çamaşır suyu dökmeye korktum da napim şimdi çamaşır suyu döküp boş suda mi bekleyeyim
Lora ne desem bilmiyorumAnaa doktugun çamaşır suyu muydu ?Çorba döktüm baya salça lekesi kalmış. Çamaşır suyu dökmeye korktum da napim şimdi çamaşır suyu döküp boş suda mi bekleyeyim
Eeee insan kınadığını yaşamadan ölmezmişpareee gülerek bunları diyor
Ziyaretçilere gelin falan diye takılıyordum. şu kadar kişi var bu kadar kişi var, şimdi ben oldum izleyen okuyan..
Çıkın gelin derdim şimdi bende onlardan biriyimdünya, kader işte ne yaparsın
Abla kızım bu ayın 19 unda 4 e giriyor. Ama devlet okulları 48 aydan önce almıyor. Bizim burada öyle her ilde aynı mı bilmiyorum da.sero senin kız kaç yaşında yani kreşler kaç yaşında almaya başlıyolar ?
benim torunumda yeni 2 yaşına girdi seneye bizde vermek istiyoruz , çok hareketli ve yaramaz bi çocuk evde baş edemiyo kızım çok bunalıyo o yüzden yaşı gelince vermek istiyo
Sanırsın çamaşır suyunda ben beklicem öyle de bi heyecan yaniDeli heyecanlar
Denedim hepsini. Neysem gözden çıkardım yapcam artık. Pembe olursa korkmam en azından sonucu biliyomhdjddjLora ne desem bilmiyorumbulaşık deterjanı vs denedin çıkmadıysa dök gitsin pembe olursa boş suda beklet sonra as
devletlerde yaş sınırı varmış evet duymuştum, özele vericekler mecburen , aslında bizim evin tam karşısında özel bi yer var ama anaokulu yazıyo kreş bölümüde varmı bilmiyorum sormak lazımAbla kızım bu ayın 19 unda 4 e giriyor. Ama devlet okulları 48 aydan önce almıyor. Bizim burada öyle her ilde aynı mı bilmiyorum da.
Özel kreşlerde yaş sınırı yok ama
Haber et çatlarımSanırsın çamaşır suyunda ben beklicem öyle de bi heyecan yani
Denedim hepsini. Neysem gözden çıkardım yapcam artık. Pembe olursa korkmam en azından sonucu biliyomhdjddj
Ben kaç kere sildim acepBenim de evi silmem lazım tatilde hiç silemedim ev zaten boş değil.
İki gündür de belim ağrıyor ama silmem lazım penyez benim üstüme 2-3 kere silmiş
Aynen abla ana okulu 4_6 yaş kreş 0_6 diye biliyorumdevletlerde yaş sınırı varmış evet duymuştum, özele vericekler mecburen , aslında bizim evin tam karşısında özel bi yer var ama anaokulu yazıyo kreş bölümüde varmı bilmiyorum sormak lazım
Hayatımın özeti
Ben kaç kere sildim acep
Fırsat olmamış bonusum ev boş olsa silerdinBenim de evi silmem lazım tatilde hiç silemedim ev zaten boş değil.
İki gündür de belim ağrıyor ama silmem lazım penyez benim üstüme 2-3 kere silmiş
Neden yazdığın buğulu oluyor ablaFırsat olmamış bonusum ev boş olsa silerdin
2 kez ben 1 kez buharlı ile eşim sildi
Gizli, özellikle buğulu yazdım. herkes okuyamasın diyeNeden yazdığın buğulu oluyor ablacahilligime ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?