Aha ben ettimGizli, özellikle buğulu yazdım. herkes okuyamasın diyenazar etmesinler diye yani
Benim instam yok izleyemiyom
Oha ben bile sildimBenim de evi silmem lazım tatilde hiç silemedim ev zaten boş değil.
İki gündür de belim ağrıyor ama silmem lazım penyez benim üstüme 2-3 kere silmiş
Anaa buharlıdan sende mi aldınFırsat olmamış bonusum ev boş olsa silerdin
2 kez ben 1 kez buharlı ile eşim sildi
Alacaksan sweet gelsin kısa tanıtım ardından link versinAnaa buharlıdan sende mi aldın
UlanOha ben bile sildim
Yahu elimizdeki malzeme, makine, deterjanlara nazar etmiyorlarAha ben ettimbenim neden buharlı şeysim yok
Sende mi derkenAnaa buharlıdan sende mi aldın
Aha ben ettimbenim neden buharlı şeysim yok
Daha iyileri güzelleri sizlerin olsunAnaa buharlıdan sende mi aldın
Benim badi çamaşır suyu oldu çıkar mı hojamLora ne desem bilmiyorumbulaşık deterjanı vs denedin çıkmadıysa dök gitsin pembe olursa boş suda beklet sonra as
Ula ben bile aldım düşünAnaa buharlıdan sende mi aldın
Yok ben sıraya koydumdu daha vikingleri deneyeceğumAlacaksan sweet gelsin kısa tanıtım ardından link versin
Nasıl kız anlatın biraz. Elimi kolumu oynatmaya değer miBenim badi çamaşır suyu oldu çıkar mı hojam
Ula ben bile aldım düşün
Ben alana kadar millet tüm ev işi yapan robot alacakDaha iyileri güzelleri sizlerin olsun
Kız eşin yapsın mutlu oldum ben buharlını kıskandımYahu elimizdeki malzeme, makine, deterjanlara nazar etmiyorlarkırk yılın başı eşimiz iş yaptı yazınca nazar oluyor
Maalesef canım onun geri dönüşü yok asdfghh benim tüm pijamamda çamaşır suyu var öyle giyiyom en sevdiğimBenim badi çamaşır suyu oldu çıkar mı hojam
Ula ben bile aldım düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?