Düzenli Evimiz & Hayatımız

arap yaseminide çok güzel kokuyomuş hem annemlerin bahçesi için aldım hem kendim için
fidanları aldığın yerden bi tane çiçek hediye isteseydin ya
Bilmiyom abla istemedim. İskonto yaparım dedi mesajı sildi geri. Sonra ağaçta dedim indirim yapamaz mısınız. Kredi kartında yapamam dedi. Neyse tamam dedim. Çiçek alırken de kartla olmaz nakit dedi. Biraz karışık olduk

Benimde sert oluyor teyzem güzel yapar o ekmek içini az koyduğun için olur dedi. Bende ekmek içi çok koyunca sert olur diyordum yumurta koymadın mı yumurta da koyuyoruz biz

Bende 3 yaşta vercem abla Allah izin verirse. Yaza tuvalet eğitimide tamamlanır diye düşünüyorum. En azından yarım gün başlasın istiyorum

Bende 3 yaşta vercem abla Allah izin verirse. Yaza tuvalet eğitimide tamamlanır diye düşünüyorum. En azından yarım gün başlasın istiyorum
Seninki de çok yaramaz dimi bizimkide daha 2 yaşına yeni girdi tezgahta geziyo evde bütün kapılar kilitli

Anaa doktugun çamaşır suyu muydu ? Çorba döktüm baya salça lekesi kalmış. Çamaşır suyu dökmeye korktum da napim şimdi çamaşır suyu döküp boş suda mi bekleyeyim
Linkciniz geldi haniiiiiim bu var ya buuu çıkarmadığı leke yok yeni favorim

Sağol canım market zinciri olan yer varya, geçen cuma günü ordan aldık
Ooff sefan olsun ben kurutma makinası alcam inşallah kızların nem akarlarına alerjisi çıktı
Yoksam ilk niyetim robot süpürgeydi ama hele bakak belkim alır kocam inşallah allahım nolur borca girmişken onu da süpriz yapsın alsın

Tost makinesine yağlı kağıt koy öyle pişir hiç yapışmaz, ben tostu bile öyle yapıyorum, makinem de kirlenmiyo hem

Evet ben hesabına EFT yaptım kredi kartına indirim yapmıyo

Seninki de çok yaramaz dimi bizimkide daha 2 yaşına yeni girdi tezgahta geziyo evde bütün kapılar kilitli
Evet abla öyle. Ufacık çıkıntı bulsun tezgaha çıkıyordu bu ara unuttu artık Ama bu aralar sanki daha ılımlı akıllandı gibi nazarım değmesin benim değiyor hep

Nasıl kız anlatın biraz. Elimi kolumu oynatmaya değer mi
Valla çok gerekli mi bilmiyorum ama kullanması zevki
Ben alana kadar millet tüm ev işi yapan robot alacak
O çok güzel olur işte ben çok yormam onu. O mutfağı temizlesin sadece bana yeter
Benimde sert oluyor teyzem güzel yapar o ekmek içini az koyduğun için olur dedi. Bende ekmek içi çok koyunca sert olur diyordum yumurta koymadın mı yumurta da koyuyoruz biz
Bazen koyuyordum ama bu defa koymadım. Teyzen haklı ekmek içini az koyma
Hayırlı olsun canım hangi marka memnun kaldınmı, ben daha kullanamadım kızımda halâ eve getirmedim
Abla kaç ay oldu niye hala vermedi ?
Tost makinesine yağlı kağıt koy öyle pişir hiç yapışmaz, ben tostu bile öyle yapıyorum, makinem de kirlenmiyo hem
Bi dahaki sefere öyle deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…