Sağol canımKız eşin yapsın mutlu oldum ben buharlını kıskandımgüzel günlerde kullan canım
Bilmiyom abla istemedim. İskonto yaparım dedi mesajı sildi geri. Sonra ağaçta dedim indirim yapamaz mısınız. Kredi kartında yapamam dedi. Neyse tamam dedim. Çiçek alırken de kartla olmaz nakit dedi. Biraz karışık oldukarap yaseminide çok güzel kokuyomuş hem annemlerin bahçesi için aldım hem kendim için
fidanları aldığın yerden bi tane çiçek hediye isteseydin ya
Maşallah diyelimGizli, özellikle buğulu yazdım. herkes okuyamasın diyenazar etmesinler diye yani
Memnun musun ablaSağol canımmarket zinciri olan yer varya, geçen cuma günü ordan aldık
Benimde sert oluyor teyzem güzel yapar o ekmek içini az koyduğun için olur dedi. Bende ekmek içi çok koyunca sert olur diyordumDün eşimle birlikte yaptım söylemesi ayıp olmasın çok güzel olmuştu ilk defa. O yüzden yazayım canım fikir olur
Rondoda ekmek içi, soğan ve sarımsak çektirdim
Tuz, karabiber, kimyon, pul biber kaşığın ucu kadar karbonat kattım.
İlk seferde tost makinasına yapıştı benimkilersonra eşim makinaya tereyağı koydu biraz, sonra köfteleri dizdi kapattı. Ama bastırmadı, yani sadece ucu değdi diyelim. İçi sulu ve lezzetli oldu.
Ben de yapınca böyle lezzetli olmuyor kesin eşim güzel yaptı
Bende 3 yaşta vercem abla Allah izin verirse. Yaza tuvalet eğitimide tamamlanır diye düşünüyorum. En azından yarım gün başlasın istiyorumsero senin kız kaç yaşında yani kreşler kaç yaşında almaya başlıyolar ?
benim torunumda yeni 2 yaşına girdi seneye bizde vermek istiyoruz , çok hareketli ve yaramaz bi çocuk evde baş edemiyo kızım çok bunalıyo o yüzden yaşı gelince vermek istiyo
Seninki de çok yaramaz dimi bizimkide daha 2 yaşına yeni girdi tezgahta geziyo evde bütün kapılar kilitliBende 3 yaşta vercem abla Allah izin verirse. Yaza tuvalet eğitimide tamamlanır diye düşünüyorum. En azından yarım gün başlasın istiyorum
Linkciniz geldi haniiiiiimAnaa doktugun çamaşır suyu muydu ?Çorba döktüm baya salça lekesi kalmış. Çamaşır suyu dökmeye korktum da napim şimdi çamaşır suyu döküp boş suda mi bekleyeyim
Ooff sefan olsun ben kurutma makinası alcam inşallah kızların nem akarlarına alerjisi çıktıSağol canımmarket zinciri olan yer varya, geçen cuma günü ordan aldık
Hayırlı olsun canım hangi marka memnun kaldınmı, ben daha kullanamadım kızımda halâ eve getirmedimFırsat olmamış bonusum ev boş olsa silerdin
2 kez ben 1 kez buharlı ile eşim sildi
Aldınız mı buharı ablaaaaaFırsat olmamış bonusum ev boş olsa silerdin
2 kez ben 1 kez buharlı ile eşim sildi
Tost makinesine yağlı kağıt koy öyle pişir hiç yapışmaz, ben tostu bile öyle yapıyorum, makinem de kirlenmiyo hemDün eşimle birlikte yaptım söylemesi ayıp olmasın çok güzel olmuştu ilk defa. O yüzden yazayım canım fikir olur
Rondoda ekmek içi, soğan ve sarımsak çektirdim
Tuz, karabiber, kimyon, pul biber kaşığın ucu kadar karbonat kattım.
İlk seferde tost makinasına yapıştı benimkilersonra eşim makinaya tereyağı koydu biraz, sonra köfteleri dizdi kapattı. Ama bastırmadı, yani sadece ucu değdi diyelim. İçi sulu ve lezzetli oldu.
Ben de yapınca böyle lezzetli olmuyor kesin eşim güzel yaptı
AhahahahAlacaksan sweet gelsin kısa tanıtım ardından link versin
Evet ben hesabına EFT yaptım kredi kartına indirim yapmıyoBilmiyom abla istemedim. İskonto yaparım dedi mesajı sildi geri. Sonra ağaçta dedim indirim yapamaz mısınız. Kredi kartında yapamam dedi. Neyse tamam dedim. Çiçek alırken de kartla olmaz nakit dedi. Biraz karışık olduk
İyi ki sizi takip ediyorum ayyLinkciniz geldi haniiiiiimbu var ya buuu çıkarmadığı leke yok yeni favorim
Glint Bitkisel Çok Amaçlı Temizleyici Leke Çıkarıcı - Yağ Çözücü 1 Litre - Fiyatı, Yorumları
Glint Bitkisel Çok Amaçlı Temizleyici Leke Çıkarıcı - Yağ Çözücü 1 Litre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim badi çamaşır suyu oldu çıkar mı hojam
Ula ben bile aldım düşün
Evet abla öyle. Ufacık çıkıntı bulsun tezgaha çıkıyordu bu ara unuttu artıkSeninki de çok yaramaz dimi bizimkide daha 2 yaşına yeni girdi tezgahta geziyo evde bütün kapılar kilitli
Valla çok gerekli mi bilmiyorum ama kullanması zevkiNasıl kız anlatın biraz. Elimi kolumu oynatmaya değer mi
O çok güzel olur işteBen alana kadar millet tüm ev işi yapan robot alacak
Bazen koyuyordum ama bu defa koymadım. Teyzen haklı ekmek içini az koymaBenimde sert oluyor teyzem güzel yapar o ekmek içini az koyduğun için olur dedi. Bende ekmek içi çok koyunca sert olur diyordumyumurta koymadın mı yumurta da koyuyoruz biz
Abla kaç ay oldu niye hala vermedi ?Hayırlı olsun canım hangi marka memnun kaldınmı, ben daha kullanamadım kızımda halâ eve getirmedim
Bi dahaki sefere öyle deneyeyimTost makinesine yağlı kağıt koy öyle pişir hiç yapışmaz, ben tostu bile öyle yapıyorum, makinem de kirlenmiyo hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?